kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   News in English
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden

Sakaryaspor pürneşe
2. LİG
A Kategorisi'nde Sakaryaspor sahasında oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup etti. 28. dakikada Taner ve 85'te Rasim'in golleriyle sonuca giden Yeşil-siyahlılar'da, M'Bayo futboluyla alkış aldı. 2. Lig A'da bugün Bursaspor evinde Telekom'u ağırlayacak. Saat 20.00'de başlayacak maçı LİG TV canlı yayınlıyor.

Havedanlı'dan savunma
PFDK tarafından 3 yıl hak mahrumiyeti cezası verilmesine karşın seyircisiz Sivasspor maçını tribünden izleyen D.Bakırspor Yöneticisi Felat Havedanlı haklı olduğunu iddia eden ilginç açıklamalar yaptı. Kendisinin Futbol Şube Sorumluluğu'ndan istifa ettiğini, halen yönetici olduğunu hatırlatan Havedanlı, "Ben maçı yönetici sıfatımla, protokel tribününden değil yönetici arkadaşların arasından izledim. Hatta önce kulübün avukatıyla görüşüp maça öyle gittim" diye konuştu. Seyirciye yasaklanan bir maça, kendisi de ayrıca yasaklı olduğu halde yönetici sıfatıyla gidebilen Havedanlı hakkında son kararı Futbol Federasyonu verecek.

Atik Yunanistan'a!
SERBEST Güreş Milli Takımı eski antrenörü Muharrem Atik'e Yunanistan Milli Takımı Antrenörlüğü teklif edildi. Uluslararası Dan Kolov Turnuvası için bulunduğu Bulgaristan'da, Yunanistan Güreş Federasyonu Başkanı Sinodinos'dan davet aldığını söyleyen Atik bugün Atina'ya geçecek. Türkiye'de uzun süredir teklif beklediğini belirten Atik, "Kimse beni aramadı. Hala yapabileceklerimin olduğunu düşündüğüm için Yunanistan'ın teklifini değerlendireceğim. Yunanistan'a altyapıda gençlerle çalışmayı istediğimi söyleyeceğim. Şartlar uygun olursa teklifi kabul edeceğim" dedi.

Hido'dan süper şov!
NBA'DE iki Türk oyuncuyu karşı karşıya getiren maçta, Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic, sahasında Gürcü asıllı Türk vatandaşı Zaza Pachulia'nın takımı Atlanta Hawks'ı 108- 101 yendi. İlk 5'de forma giyen Türkoğlu, 35 dakikada 23 sayı, 4 savunma ribauntu ve 2 asistlik oyun çıkardı. Takımının en skorer ismi olan Türkoğlu, 2 sayılık atışlarda 9'da 7, 3 sayılık atışlarda 3'de 1 veserbest atışlarda 7'de 6 isabet buldu. Hawks'da ise, Gürcü asıllı Türk vatandaşı Pachulia, ilk 5'de çıkıp 42 dakikada 16 sayı, 3'ü hücum 9'u savunnma 12 ribaunt, 3 asist, 4 top çalma ve 1 blokluk performans sergiledi.

Barça'da eksik çok
ŞAMPİYONLAR Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona saat 21:45'te Benfica ile deplasmanda karşılaşıyor. Katalan ekibinde savunmadan Puyol cezalı, Edmilson ve Marquez, orta sahadan Messi de sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak. Benfica'nın en golcü ismi Nuno Gomes ise cezalı... Günün diğer maçı da 21:45'te Arsenal ile Juventus arasında İngiltere'de yapılacak.

İlk maç Beşiktaş'ın
FORTİS Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı belli oldu. Federasyonun açıklamasına göre, ilk maçların tarihi ve başlama saatleri şöyle: 5 Nisan Çarşamba: 20.00 Gaziantep-Beşiktaş (Kamil Ocak), 6 Nisan Perşembe: 20.00 Denizlispor-Fenerbahçe (Denizli Atatürk)

G.Saray'a Yıldırım
TURKCELL Süper Lig'de yarın ve perşembe günü yapılacak 19. hafta erteleme maçlarının hakemleri açıklandı. Yarın 14.30: G.Birliği-Ankaraspor: Hakan Sivriservi, V.Manisa-Malatyaspor: Oktay Demiray, Samsunspor-Ç.Rizespor: Cüneyt Çakır, K.Erciyesspor-Kayserispor: Özgüç Türkalp, Sivas- Gaziantep: Hüseyin Göçek, 16.30: Denizlispor- Beşiktaş: M.Selçuk Dereli, 20.00: Galatasaray- Ankaragücü: Yunus Yıldırım, Perşembe 16.30: Trabzon-Konyaspor: Bülent Yıldırım, 20.00: Diyarbakır-Fenerbahçe: Yılnur Önen

Ümit Milli maç iptal
5 NİSAN'DA Danimarka'da oynanacağı açıklanan Danimarka-Türkiye Ümit Milli maçı, Kopenhag'daki kötü hava koşulları nedeniyle ertelendi. Bu talebin Danimarka'dan geldiği, maçın tarihinin ileride belirleneceği bildirildi.

Dünya futbolu Golazo'da
DÜNYANIN en önemli liglerinin özet görüntüleri ve haberlerinin yer aldığı futbol programı Golazo bugün Kanal 1'de yayınlanacak. Saat 23.30'da başlayacak olan programda Arjantin'den İtalya'ya, Brezilya'dan Almanya'ya kadar futbol kalitesi yüksek 7 ligi mercek altına alacak olan Golazo artık her salı Kanal 1 ekranlarında olacak.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Baltalar çıktı!
 Abilik gurur verir
 Yoğun bakım ünitesi!
 Beyaz isyan
 G.Saray&Tuncay için en kritik gün
 Baraja takıldı!
 Cordoba'nın korkusu Karan
 Askerler göreve
 Stres yakıyor
 Ataman istifa etti
 17'lik Aykut demir gibi
 Kartal'da seri hüsran
 Saha kapanacak, puan silinecek
 135 dakika fırça!
 Süper Lig Panoraması
EBRU KILIÇOĞLU
Özhan 'Abi'
İki tane yabancı aile dostumuz var, biri...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Zor günler kapıda
F.Bahçe, Malatya karşısında oldukça...
MURAT DEMİRYAS
Sembol olmak
Bundan 10 yıl önce, Trabzon ve F.Bahçe...
Milletvekilleri askeri cezaevine alınmadı
Milletvekilleri askeri cezaevine alınmadı
Komisyon üyelerinin, askeri cezaevindeki astsubaylar Kaya ve...
Eğitimde reform şart
Eğitimde reform şart
Dünya Bankası bir rapor hazırlayarak, Türklerin "Avrupa'nın düşük...
Portekiz'de sürpriz yok
Portekiz'de sürpriz yok
Portekiz'in en önemli moda organizasyon larından biri olan Portekiz...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu