kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
  » Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Yıldızlar elinizde!
Futbolseverler, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yıldızlarına küçük heykelcikler ile daha yakın. Üç Büyükler'in yıldızlarının Bobble Dobbles ürünleriyle koleksiyonlarını tamamlayan taraftarların futbol tutkusu daha zevkli bir hal alıyor.

Dopinge geçit yok
Uluslararası Halter Federasyonu'ndan (IWF) Atina Olimpiyatları'nda yarışma öncesi ve sonrasında dopingli çıkan sporcular ile antrenörlerinin 2008 Pekin Olimpiyatları'na katılamayacağını açıkladı. Bu sporcuların 2006 ve 2007'deki Dünya Şampiyonası, olimpiyatlar için baraj sayılan şampiyonalarda da mücadele etmemesi kararı alındı. Atina'da Türk sporcu Şule Şahbaz dopingli çıkmıştı.

Ballack Chelsea'ye
İngiliz ekibi Chelsea, transfer sezonunu erken açtı. Mavi-beyazlılar'ın sezon sonu serbest kalacak olan Bayern Münih'in kaptanı Michael Ballack ile mayısta sözleşme imzalayacağı açıklandı. Alman futbolcunun haftalık 120 bin pound alacağı öğrenildi.

Kamber uzattı
UEFA'ya katılma yolunda mücadele verdiği Beşiktaş'ı ligde ve kupada konuk edecek olan Kayserispor, galibiyete kilitlendi. Öte yandan sarıkırmızılı ekip orta sahadaki başarılı oyuncusu Kamber Arslan'ın sözleşmesini 31 Mayıs 2008'e kadar uzattı.

Atalay Halil'legörüştü
Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Atalay, 11. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda 1500 metrede 4'üncü olan milli atlet Halil Akkaş'ı kabul etti. Halil'in 2 final koşan ilk sporcu olduğunun altını çizen Atalay, "Gururumuz Halil'den yarınlarda daha büyük başarılar bekliyoruz" dedi. Atalay, kabul öncesi Halil'le bir süre yalnız görüştü.

G.Antep'e Ettayeb şoku
Pazar günü D.Bakır ile karşılaşacak olan G.Antepspor'da başkan İbrahim Kızıl, Denizli galibiyetinin primi olarak 10'ar bin YTL dağıttı. Takım dün PAF'larla hazırlık maçını 7-0 kazanırken, idmanlara çıkmayan Libyalı Ettayeb'in durumu noter çağrılarak tespit ettirildi. Ettayeb'in habersiz takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Haydi Strasbourg
UEFA Kupası'nda İsviçre'nin Basel takımı ilk maçta 2-0 yendiği Strasbourg ile saat 19:00'da Fransa'da karşılaşıyor. Basel turu geçerse Türkiye, 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne tek takımla iki ön eleme oynayarak katılma tehlikesi yaşayacak.

Kanal 1'de UEFA heyecanı
UEFA'da bugün 4. turda Schalke-Palermo maçı Kanal 1'den naklen yayınlanacak. Saat 21.30'da başlayacakmücadelenin ilk ayağında Polermo 1-0 galip gelmişti. Bu gece ayrıca Zenit-Marsilya, Levski-Udinese, R.Betis-S.Bükreş maçları da var.

Buzda hakem müjdesi
Torino'daki Kış Olimpiyatları'nda finalde yarışma başarısı gösteren ve iyi derece alamamasını Türk hakem yokluğuna bağlayan Tuğba Karademir'e iyi haber. Kanada'da 20-26 Mart tarihlerinde düzenlenecek Dünya Artistik Buz Pateni Şampiyonası'nda Türk hakem Osman Şirvan'ın da görev yapacağı açıklandı.

Darıca altın buldu
İkinci Lig B Kategorisi Klasman 3. Grupta Darıca G.Birliği, deplasmanda lider Tarsus'u 2-1 yenerek rakibiyle puanını eşitledi. Diğer sonuçlar şöyle: Merinos-Kırıkkale: 0-1, Yalova-OYAK Renault: 2-3, Yeni Kırşehir-Aksaray: 1-1. 1. Grup: F.Karagümrük-Pendik: 0-1, A.Üsküdar-Eyüp: 0-1, Maltepe-Küçükköy: 1-2, Güngören-Yıldırımbosna: 1-0

Kasımpaşa, Kartal'da
İkinci Lig B Kategorisi Yükselme Grubu'nda bugün 5 maç oynanacak. 13.30'daki maçlarda lider Kasımpaşa, Kartal'a konuk olacak. Diğer maçlar şöyle: Buca-Asaş, K.Maraş-Alanya, Eskişehir-İnegöl, Ünye-Siirt. Klasman 4. Grup'ta da 4 maç var: Çankırı-Erzurum, Ank.Demir-Karabük, Pazar-Bolu, Zonguldak-Giresun. 3. Lig'de ise Bugsaş-Gümüşhane, Denizli Bld.-Burdur maçları oynanacak.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Yiğit çıkış
 Birleşme sinyali
 Haznedaroğlu, Şardan lehine çekiliyor
 Fikstür avantajı yok
 Üçlü forvet
 Roma kana bulandı
 İkisinden biri
 Şeffaf federasyon
 Al kupayı bul parayı!
 Hüzün de var: 94-87
 İbrahim'in Avrupa Ligi'nde dalya günü
 İyi ki Gökdeniz attı
 Avrupa'da şike batağı
 Okur'lu Utah tarihe geçti!
 F.Bahçe Akademi'yi 59 dakikada bitirdi
 Gol olup yağdılar
 Tanrıverdi: Kan değişimi şarttı
 Olduğumuz yerde sayıyoruz!
 Hakemler hızlanacak
VEDAT BAYRAM
Tatlı ve İstanbulspor
Daum'a rağmen F.Bahçe,...
Alternatif konferansta Ermeni kitapları krizi
Alternatif konferansta Ermeni kitapları krizi
Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenen olaylı Ermeni Konferansı'nı 'tek...
Vatandaşlık yolu açıldı
Vatandaşlık yolu açıldı
Askerliğini yapmayanlar ve izin almadan başka ülke vatandaşlığına...
'Kafein'le büyüleyecek
'Kafein'le büyüleyecek
Türkiye'de de beğeniyle izlenen "Greys's Anatomy" ve "Roswel" adlı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu