kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
  » Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
6 ay içinde mucizevi bir değişim yaşayabilirsiniz
Bunları neştersiz yaptırabilirsiniz
Bunlar için ameliyat gerekli
Dr.Ney'in Reçetesi
50 yaşı beklemeyin
Büyük değişimden kaçın!

6 ay içinde mucizevi bir değişim yaşayabilirsiniz

Estetik operasyonların sizi olağanüstü bir güzelliğe kavuşturacağını sanmayın! Operasyonlar, sadece kişiyi daha genç ve sağlıklı gösterir. Bu değişimi de bir anda değil; geniş bir zamana yayıp, küçük operasyonlar geçirerek yaşamalısınız

Refresh Kliniği Konsept Danışmanı ve İsviçre'deki ünlü Clinique La Praire'nin danışmanı olan Dr. Ronald Ney, yenilenme formüllerini anlattı:

* Sizce bir insanda, ne kadar sürede başarılı bir değişim sağlanabilir? Bunun için altı ay iyi bir süredir. Diyet programlarıyla işe başlanıp, egzersiz ve küçük müdahalelerle mucizevi bir değişim sağlamak mümkün olabilir. Ancak anti aging amaçlı yapılacak değişim programında, asla bir anda değişim elde etmeye çalışılmamalıdır. Sabırlı olup, küçük adımlar atmak çok daha güzel sonuçlar elde etmeyi sağlar.

* Sizce, insanın kendini yenilemesi için gerekli olan estetik ihtiyacı ne zaman başlar? Bir kişinin kendini yenilemesinde uygulanacak medikal estetik desteği için 30 ile n0 yaş arası en uygun zamandır. Nasıl diş çürüğünüz olmasa bile diş hekimine kontrole gitmeniz gerekiyorsa, genç yaşta hiçbir şikayetiniz olmasa da küçük düzeltmeler için estetik doktoruna gidebilirsiniz.

* Ameliyatsız estetik; yaşlanma etkilerini azaltır mı, yoksa artırır mı? Önemli olan ciltte henüz yaşlanma izleri belirginleşmeden müdahalede bulunmaktır. Yapılacak küçük girişimler, cildin yaşlanma oranını azaltır. Yaşlanmaya karşı olan estetik desteği sınıra gelindiği zaman, toptan yaptırmak, kişinin görünümündeki doğallığı da ortadan kaldırır. Estetik müdahaleleri, azar azar ve zamanı geldikçe yaptırmak gerekir. Böylelikle görünümünüzdeki değişiklikler bariz olmaz ve çevrenizdeki kişiler size yapılan desteği farketmez. Yüzünüz, dinç ve sağlıklı ifadesini kaybetmez.

* Botoks yaptıranların yüzleri birbirine benziyor, neden? Bu tamamen botoksun yanlış uygulamasına bağlı olarak ortaya çıkan bir inanış. Botoks bir araçtır iyi de kullanabilirsin, kötü de. Botoks doğru eller tarafından yapıldığında, son derece yararlı bir araçtır. Bu yüzden botoks uygulamasını yaptıracağınız doktorun bu konudaki tecrübesi çok önemlidir. Gidip alelade birine botoks yaptırmak böyle sonuçlar doğurabilir.

* Yüzün neresine botoks yaptırmak en iyi sonucu verir? Kaş arası ve ağız bölgesine yapılan botoks uygulaması iyi sonuç verir. Özellikle kaş çatma hareketinden dolayı, zaman içinde bu bölgede izler oluşur. Bu kaslar çok kullanıldığı için kaş çatıklığı kaşları aşağıya çeker. Bu bölgeye her yaşta botoks uygulanabilir. Örneğin 25 yaşındaki bir kişi bile; kaşlarının çatılmasından dolayı böyle bir tedaviye ihtiyaç duyabilir. Genç bir kişi, yılda bir kere bu bölgeye botoks yaptırarak, kaş kasılmalarını engelleyip, tamamen iyileşebilir.

* Botoks yüzümüzün hangi bölgesine yapıldığında; ifademizin tamamen değişmesine neden oluyor? Alın bölgesine yapılan aşırı botoks uygulaması, insanın yüzündeki ifadeyi tamamen değiştiriyor. Bu durum kişilerin doğal görünümünü de ortadan kaldırıyor. Çünkü tüm alnına botoks uygulanan kişiler, güldüğü zaman yalnızca ağzı hareket eden maskeli bir yüz ifadesi aldı. Ekranlarda yalnızca ağzı hareket eden spikerler görebilirsiniz. Bu durum botoksun değil, doktorun ve moda trendinin hatasıydı. O yüzden botoks uygulamasının, çok dikkatli ve kişiye özel yapılması gerekiyor.

* Kişisel görüntüyü kaybetmeden botoks yaptırmak mümkün mü? Kişisel görüntüyü kaybetmeden botoks yapmak tabii ki mümkün. Eğer bir kişinin yüzünde botoks olduğunu fark ediyorsanız, bu operasyonun kötü yapıldığının işaretidir.

* Botoks sizce yüzün neresine uygulanmamalıdır? Botoks, gözaltında başarılı olmuyor. Alnın tümüne yapılması da maske görüntüsü veriyor. Kaşlarda ifade değişiyor ve geride sadece hareket eden dudaklar kalıyor.
DİĞER SAĞLIK HABERLERİ
 Şok Diyetler Kilolara Davetiye Çıkarıyor
 Seks Yaparak Gençleşin
 6 Ay İçinde Mucizevi Bir Değişim Yaşayabilirsiniz
 40 Yaşından Hemen Sonra Gençleşmeye Başlayın
 '0 Beden' Modası Hasta Eder İnsanı
 İkinci Doktorun Görüşü Sizi Hatalı Teşhisten Kurtarır
 Yazın Üniversitelere Girmeyin!
 Reçeteyi Ucuza Getirebilirsiniz!
 Kadınlar Daha Akıllı Hasta
 Sağlığınız İçin Dedektiflik Yapın Hayatınızı Uzatmaya...
 Yorgunluk Siroz Belirtisi Olabilir
 Detoksla Vücudunuzu Arındırın
 Stres Yaşlanmayı Hızlandırıyor
 Şimdi Tam Detoks Zamanıdır!
Sinemacılar peşine düştü
Sinemacılar peşine düştü
Demet Evgar'ın adı birkaç ay önce 'Banyo' filmini gişede batıran...
Modacı ile stil ikonu buluştu
Modacı ile stil ikonu buluştu
Ünlü modacı Dilek Hanif yaz için hazırladığı kostümlerin çekimlerini...
İstanbul'da vergi rekortmeni olacak!
İstanbul'da vergi rekortmeni olacak!
Biliyorsunuz mart ayında vergi rekortmenleri açıklanıyor.
Yeni bir aşk mı?
Yeni bir aşk mı?
Beşiktaş Spor Kulübü eski Başkanı Serdar Bilgili ile Pelin...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.