kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
  » Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hülya'nın yaptığı çok talihsiz bir açıklamaydı
Hülya'nın yaptığı çok talihsiz bir açıklamaydı
'En büyük rakibim ŞİRİNLER'

Hülya'nın yaptığı çok talihsiz bir açıklamaydı

Deniz Akkaya'nın Seda Sayan'ın dergisi için verdiği röportajın ardından, Sayan da ünlü mankene samimi açıklamalarda bulundu. Sayan, Hülya Avşar ile yaşadığı gerginlik için şunları söyledi: "Talihsiz bir açıklama yaptı. İlişkiler yaşamış bir kadının daha dikkatli konuşması lazım".

Yayın yönetmenliğini Deniz Akkaya'nın yaptığı Dishy dergisinin mart sayısı kapağında bu ay sürpriz bir isim var; Seda Sayan. Daha önce Deniz Akkaya ile kendi dergisi 'Seda' için röportaj yapan Seda Sayan, bu kez Akkaya'ya röportaj verdi. Özel bir prodüksiyonla kamera karşısına geçen Sayan, daha önce hiç konuşmadığı konulara değindi. Bunun yanı sıra birçok ismi 'sinirlendirecek' açıklamalarda bulundu...

* Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir şey var mı? Her şeyden memnun musunuz?
Değiştirmek istediğim hiçbir şey yok. Keşkelerim de olmadı bugüne kadar. Sadece geçtiğimiz günlerde ilk kez bir 'keşke' çıktı ağzımdan. Keşke dedim, çocuğumun babasından boşandıktan sonraki evliliklerimi yapmasaydım da Nihat Doğan'la evlenseydim. Ama kabak maalesef onun başına patladı! Ben, çocuğumun babasından boşandıktan sonra sadece beraberlik olarak sürdürebileceğim ilişkilerimi gereksiz yere evlilikle noktaladım hep. Bu yüzden de sütten ağzım yandı. Bu da Nihat'a denk geldi. Ama aslında evlenilecek adam oymuş.

* Tekrar evliliği düşünmüyor musunuz?
Kafamda bazı doğrularım vardı. Belki de ve hep onu aradım. Şimdi de onu bulduğuma inanıyorum. Ama tekrar evlilik dersen, o kadar mutluyum, o kadar güzel şeyler yaşıyorum ki, ya evlilik bozarsa diye korkuyorum.

'ERKEĞİN SAYGISI BİTERSE SALLA'
* Evlilik aşkı öldürüyor mu sizce de?
Tam beş kere evlendim, hepsinde de severek evlendim. Ama ondan sonra yürümedi. Demek ki evlenmemek lazım! Ama bana kalsa ben gene evlenirim. Ben bu adamlarla evlenmesem, beş kere evlendi diyemeyeceklerdi benim için. Bir de hiçbir zaman büyük konuşmamak lazım. Herkes 'sonuna kadar birlikte olacağım insan' diye başlar ama yolunda gitmeyen bir şeyleri taşımak zorunda değil kadın. Bence herkes hayatını hesapsız kitapsız yaşamalı. Evlenmek istiyorsa evlenir. Sadece nasıl istiyorsa onu yaşamalı kadın. Bir de erkeğin sana saygısının bittiğini hissettiğin an salla gitsin. Çocuğun varsa onu da düşünme, hiçbir şey olmaz. Çocuklar her şeyi o kadar güzel algılıyor ki...

'HÜLYA DÜŞÜNMEDEN KONUŞTU'
* Kime aşık olur Seda Sayan?
Benim gönlümü kim titretiyorsa... Benim hiç kimsenin parasına ihtiyacım yok. Yıllardır çalışıyorum, kendime göre birikimim var. Her türlü maddi ihtiyacını kendisi karşılayan bir kadınım ben. Dolayısıyla karşı taraftan böyle bir beklentim de yok. Mühim olan bana gönlünü vermesi, yani dünyanın en büyük şeyini. Benim kalbimi o titretmiş. Genellikle diyorlar ki, bu adam bu kadına ne verir? Mesela Hülya Avşar geçenlerde "Nihat Doğan, Seda Sayan'a nasıl yetiyor" dedi. Çok talihsiz bir açıklamaydı. Ben de dedim ki, "Göndereyim nasıl yettiğini anlasın." Bir tek cevap veririm, bu kadar. Madem merak ediyor, onu mu kıracağım. O bile böyle bir şeyi yargılayabiliyor. Yani o bile derken; aşklar yaşamış kadınların daha düşünerek konuşması lazım.

'ERKEĞİMİ ASLA PAYLAŞAMAM'
* Biz sizi hiç çok nüfuz sahibi erkeklerin yanında görmedik. Bunu siz mi tercih ediyorsunuz?
Şimdi kadınca bir şey söyleyeyim mi? Bilmemne holdinginin sahibi mutlaka evlidir zaten. Benim evli adamla kaybedecek vaktim yok. Ben zaten çok kıskanç, asla erkeğini paylaşamayacak bir kadınım. Her şeyimi paylaşırım ama erkeğimi paylaşamam. Ayrıca onun karısını da üzemem, onun da canı var çünkü. Bilmem ne holdinginin sahibi için acaba hangisi boşanmış ona gideyim demem lazım. Adamları da bu saatten sonra karılarından boşatacak halim yok. Bilmemne holdinginin sahibi kaç tane bekar erkek var? Aslında ben aşkı aramıyorum. Bulduğum zaman, karşıma çıktığı zaman yaşıyorum. Bu da ayakkabı boyacısı mı, holding sahibi mi hiç fark etmez!
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Ben işimin hamalıyım
 'Sanat için soyunurum'
 Sen de mi Akın Akın bey!
 Kümeli'den kopamıyor!
 Kalbi boşmuş!
 pH mucizesi!
 Çapkınlıkta son trend Brezilyalı sevgili
 Dünyanın en seksi seksi oteline oteline transfer oldu!
 Aşk otelinde 'arınma' baslıyor!
İstanbul'un tarihi baleyle anlatılacak
İstanbul'un tarihi baleyle anlatılacak
Balerin Hülya Aksular, İstanbul'un 550 yıllık tarihini dans...
'Fikriye ve Latife' 8 Mart'ta sahnede
'Fikriye ve Latife' 8 Mart'ta sahnede
Dilruba Saatçi'nin yazıp sahneye koyduğu 'Fikriye ve Latife- Mustafa...
Dünyanın otomobil şovu
Bu yıl 76'ıncısı düzenlenen Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı,...
Torino 20. Kış Olimpiyatları
2006 Kış Olimpiyatları, İtalya'nın Torino kentinde 10 Şubat'ta...
Büyük derbi
İl Spor Güvenlik Kurulu'nun toplantısında alınan karar gereği,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.