kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Kız meşhur oldu, oğlanı bıraktı' diye bir şey yok
Berrak'la ilişkimizi bitirdik

Genç turizmci Volkan Büyükhanlı, ayrıldığı oyuncu sevgilisi Berrak Tüzünataç hakkında ilk kez konuştu.


'Kız meşhur oldu, oğlanı bıraktı' diye bir şey yok

Birkaç yıl öncesine kadar kendine göre sıradan bir hayatı vardı. Ama ne olduysa, gazetecilerin yanındaki güzel sevgilisini keşfetmesiyle oldu... Turizmci Volkan Büyükhanlı hiç şüphesiz bundan sonra da medyanın kıskacında olacak.

Türkiye'nin en büyük müteahhitlik firmalarından Büyükhanlı İnşaat'ın en küçük varisi. Henüz 30 yaşında ama gerek iş hayatı gerekse özel hayatıyla Volkan Büyükhanlı çoktan meşhur oldu bile. Üç yıl önce işletmesini aldığı Bodrum Fuga Otel'le turizmciliğe soyunan Büyükhanlı, otelinde ağırladığı ünlü müşterileri ve renkli beach partileriyle birkaç yıldır gündemde. Ama onun adını asıl akıllara kazıyan genç turizmcinin güzeller güzeli kız arkadaşı, son olarak Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi Organize İşler'de de rol alan Berrak Tüzünataç. Gerçi çoğunuz onu Volkan Büyükhanlı'dan daha iyi tanıyor olabilirsiniz. Çünkü kendi halinde sıradan bir yaşantısı varken, şimdi teklif üzerine teklif alıyor. Basında bir süre önce dayak olayıyla da gündeme gelen ikilinin akibetini, nasıl ve neden bu kadar meşhur olduklarını Volkan Büyükhanlı'yla konuştuk. Doğrusu o da şaşkın ama hayatından memnundu.

Hayatım renkli, eğlenmeyi de seviyorum
Renkli bir hayatım olduğu doğru. Geniş bir arkadaş çevrem var, tabii ki onlarla vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum. Ünlü arkadaşlarım da var. Eğlenmeyi seviyorum ama "gece hayatı" lafını sevmiyorum. İnsanlarla çok iyi anlaşır, çabuk kaynaşırım. Bunda mesleğimin de çok etkisi var. Ama bunun yanında tipik bir aile hayatım var. Ağabeylerim İstanbul'da yaşıyor, yeğenlerim de var. Onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Anne ve babamı da sık sık Ankara'da ziyaret ediyorum.

Berrak'ı dövdüğüm doğru değil
Bunu Deniz Akkaya neden söyledi, nereden çıkardı bilmiyorum. Nasıl olduğunu Berrak'la biz de anlamadık. Aslında olmayan bir şeye açıklama getirmenin bir anlamı da yok. Beni tanıyanlar hiçbir kadına el kaldırmayacağımı bilir. Talihsiz bir olaydı, böyle bir şey yok.

Hayalim hep Bodrum'da bir otel açmaktı
Ailem turizm ve inşaat işleriyle uzun yıllardır uğraşan bir firmanın sahibi. Antalya, İstanbul ve Ankara'da inşaatlarımız var. Ben de Bilkent Üniversitesi'nde turizm okuduktan sonra turizme yöneldim. Hayalim hep Bodrum'da bir otel sahibi olmaktı ve üç yıl önce Fuga Otel'i devraldım. Zevkli ve keyifli gidiyor, çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Ama yalnız değilim, ağabeylerimle birlikteyiz turizm işinde. Ben üç erkek kardeşin en küçükleriyim.

Magazincilerin seçtiği bir figürüm
Magazin dünyasında bazı figürler yaratılıyor. Onlar bir film senaryosu yazıyor ve o figürler de o filmi oynuyor. Ben bunu isteyerek yapmadım, isteyerek ünlü olmadım. Ama magazinci arkadaşların seçmiş olduğu karakterlerden biriyim, diye düşünüyorum. Belki yaşadığım sosyal çevre onların ihtiyaçlarına cevap vermiş olabilir. Ve beni de bu yüzden seçmişlerdir. Ama gerçekten bunu ben istemedim.

35 yaşıma kadar evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum
Gelenek ve göreneklerine bağlı bir aileden geliyorum. Ama onlar benim ilişkilerime karışmaz. İnandığım, güvendiğim biriyse zaten ailemle hemen tanıştırırım. Onlar iyi niyetli, dürüst bir insan olduğu sürece ses çıkarmazlar benim kiminle evleneceğime. Mühim olan doğru bir insan olması. Manken olmuş, oyuncu olmuş önemli değil. Ama benim için ilk etapta güzel olması önemli. Çünkü karşınızdaki kişi önce dış görüntüsüyle ilginizi çeker, öyle değil mi? Kim aksini söylerse yalan olur. Ben daha önce "Evlenmem" derdim. Ama şu an 30 yaşındayım ve evliliğe sıcak bakıyorum. Hemen olmayabilir ama 35'ime kadar yuva kurup çocuk sahibi olmak isterim. Çok sıcak bir aile ortamında yetiştiğim için aile kavramı benim için büyük anlam taşıyor.

Gözlerim renkli olsun, boyum 1.90 olsun gibi dertlerim hiç olmadı
Benim kendime güvenim tam. Hiçbir eksiğim olduğunu düşünmedim bugüne kadar. Boyumu falan hiç takmam. Öyle renkli gözüm olsun, boyum 1.90 cm olsun gibi dertlerim olmadı hiç. Halimden gayet memnunum doğrusu. Bende kadınları çeken sıcakkanlı ve iyi bir insan olmam. Gerçekten hiçbir kötülük geçmez aklımdan. Hesaplı kitaplı yaklaşmam kimseye. İnsanlarla elektrik alışverişimin iyi olduğuna inanıyorum. Karşınızdaki kişiye güven verdikten sonra da arkadaşlık başlar zaten.

Ağlayıp sızlanacak bir durumum yok
Şimdi çoğu insan "Güzel kız, tabii meşhur olunca çocuğu bıraktı" diye düşünüyor, biliyorum. Ama biz o tür Türk filmi senaryolarını yaşamadık. Acıklı bir durumum yok yani. Ben çok rahatım, öyle ağlayıp sızlanacak dramatik bir son değil bizimkisi. İnsanları tanımak, sevmek, onlara vakit harcamak kolay şeyler değil. O yüzden ben hep uzun soluklu ilişkiler yaşamayı tercih ederim. Şimdi ben sevgilimden ayrılır ayrılmaz hemen yeni bir kız arkadaşım olsun demem. Gerçi bunlar anlık gelişen şeylerdir. Olursa oluyor, olmazsa olmuyor.

Eminim Berrak birçok arkadaşlık teklifi alıyordur
Berrak'la önceleri arkadaştık, bir anda gelişti her şey. Üç yıl sürdü beraberliğimiz. Doğrusu benimle çıkmaya başladığında bu kadar ünlü değildi. Şu anda geldiği konuma o da isteyerek gelmiş değil. Tabii ki bu kadar teklif alınca oyunculuk gibi şeyleri düşünmeye başladı. Ayrılık karşılıklı konuşup aldığımız bir karar. Elbette Berrak sevdiğim bir insan. Arada görüşürüz, ne zaman isterse yardım ederim. Ama bir ilişki söz konusu değil artık. Genç ve güzel bir kız, eminim bir çok kişiden arkadaşlık teklifi alıyordur.

İlknur K. AKMAN

DİĞER RÖPORTAJ HABERLERİ
 Dramada dünyada üzerime oyuncu tanımam
 Bir 28 Şubat daha yaşanmaz
 Akif Beki'nin sözcülüğü aslında benim fikrimdi
 Pozitif düşündüğüm için güzel kaldım
 Ortada 20 kadın geziyor herkes onlarla beraber
 Bıyıklarımı kestim soyulmuş bir hıyara benzedim
 Kitabımı okurken mastürbasyon serbest
 Özel hayatımda kılıç kullanıp ata binmedim ki
 Şöhretten etkilenmeyen insan yoktur
 FB'de oynayan Cimbomlu futbolcular biliyorum
 Kupa maçına esprili yanıt: 5'ten büyük 6 var Hakan!
 Tuğgeneral kimliğini gizleyerek gelmişti
 Tanınıyorum diye beni üzmeniz öldürmeniz mi gerekiyor?
 Kenancım'dan sonra diye bir hayat yok
 Öleceğini biliyordu benimle vedalaştı
 Beni gerçekten seven bir kadınla hiç karşılaşmadım
 Sette asla starlık taslamam
 Erkek çözüm ister kadın ise paylaşmak
 Vahdeddin'in hainliği tartışılırsa Çerkez Ethem'e haksızlık...
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
  » Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
Patara'da yaşananların hepsi gerçektir
Patara'da yaşananların hepsi gerçektir
Her şey 19 Eylül 2005'te New York Times gazetesinde "Türkiye'de...
Bizim kız
Bizim kız
2003 Mart'ının başı. Atina yakınlarındaki...
"İnek eti yemek niçin yasaktır?"
GEO Dergisi insanoğlunun ezelden beri uzak durduğu yiyecekleri ele...
Komşuların gözü Anadolu mutfağında
Yemeklerimize sahip çıkmalıyız. Çünkü Türk mutfağının asırlık...
Festivalle kuşakları eğiten adam: Şakir Eczacıbaşı
Sinema sanatına hizmetleri nedeniyle Şakir Eczacıbaşı SİYAD'ın bu yılki Onur...
Yaşayan efsane pilot
Amerika'nın ilk kadın akrobasi pilotu Patty Wagstaff gösterileriyle izleyenleri...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.