kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
  » Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
SEANSI 45 MİLYONA MASAJ... Kadir Ercan’a konuşan Zeliha Tüfekçi, Yanımda 18-20 kız çalışırdı. Seans ücreti 45 milyondu. Ayrıca sauna için 15, köpük için 25 milyon alınıyordu. Kızlar bahşiş alabilirdi dedi.
Vekiller gelince sauna kapanırdı
Kimi para verir kimi de kadın
'Tırnaklar uzunsa fuhuş var'

Vekiller sauna kapatırdı!

Geyşan Sauna'nın sahibi Zeliha Tüfekçi 'sauna çetesi'ni ve gizli kamerayı anlattı: Siyasiler gelince başka müşteri almazdık.

"Saunayı polis mühürlemesin diye 20 milyar liraya Yaşar Kaplan'ın himayesine girdim. Polis baskınlarını haber verirdi. Bazen telefon edip, 'milletvekilleri, üst düzey yöneticiler gelecek, başka müşteri alma' derdi. Ben saunayı onlara kapatırdım."

Uygunsuz vaziyetler
"Sonra Kasım Zengin beni himayesine aldı. MİT, JİTEM kimlikli kişiler tanıştırdı. Ben yokken gizlice kamera yerleştirip çekim yapmışlar. Kasım bana uygunsuz görüntüler gösterdi. 'Siyasiler de var' dedi. 'Bunları sızdırırım' deyip 50 milyar aldı."


Vekiller gelince sauna kapanırdı

Küre Operasyonu'nun kilit ismi Geyşan Sauna'nın sahibi Zeliha Tüfekçi, SABAH'a konuştu: Milletvekilleri masaja geleceği zaman saunada başka müşteri istenmezdi'.

Gündeme bomba gibi düşen Küre Operasyonu'nun kilit ismi Geyşan Sauna'nın sahibi Zeliha Tüfekçi, SABAH'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tüfekçi, saunada kaydedilen gizli kamera görüntülerinde milletvekillerinin de bulunduğunu ileri sürdü. Tüfekçi, eski Emniyet Genel Müdürü Ertuğrul Çakır, Özel Kuvvetler Muharebe Arama Kurtarma (MAK) Timi Komutanı Yüzbaşı Nuri Bozkır, eski Başkomiser Tamer Topsakal'ın da yeraldığı 11 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlanan Küre Operasyonu'nun, gizli kamera görüntülerinin perde arkasını anlattı.

BASKINDAN ÖNCE HABER VERİLİRDİ
Zeliha Tüfekçi, çete soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ayakkabı mağazası sahibi Yaşar Kaplan'a, kendisini polisten koruması için çeşitli zamanlarda toplam 20 milyar lira para verdiğini öne sürdü. Kaplan'ın kendisini polis müdürleriyle tanıştırdığını iddia eden Tüfekçi, "Yaşar Kaplan, polis baskınından önce beni telefonla arayıp uyarırdı. Gerçekten o aradıktan sonra polisler baskın yapardı" diye konuştu. Yaşar Kaplan'ın kendisini, AK Parti Niğde Milletvekili Mahmut Uğur Çetin'in danışmanı olarak tanıttığı savunan Tüfekçi, şöyle dedi: "Milletvekilleri de seansa gelirdi. Yaşar Kaplan belirli dönemlerde telefon açıp, 'üst düzey kişiler gelecek. Saunada başka müşteri istemiyoruz' derdi. Ben saunayı onlara kapatırdım. AKP'den ve CHP'den milletvekilleri gelirdi. Milletvekillerinin isimlerini açıklamam. Kaplan bazen de polislerle saunayı kapatırdı" diye konuştu. AKP'li Mahmut Çetin ise, Kaplan'ın kendi danışmanı olmadığını ve saunaya gitmediğini söylemişti.

MİT, JİTEM, İNTERPOL
Yaşar Kaplan'ın ardından, Kasım Zengin'in himayesine geçtiğini anlatan Zeliha Tüfekçi, "Kasım, günde 4-5 kez masaja gelirdi. Sabah 11.00'de açılışı yapardı. Öğlen yine gelirdi. Akşam uğrardı. Gece gelirdi. Bir de sabaha karşı sauna kapanmak üzereyken gelirdi. Önceleri masajın ücretini öderdi. Sonra kızlardan biriyle nişanlandı. Kendisiyle sık sık görüşmeye başladık" dedi. Kasım Zengin'in, Köroğlu'nda büro açıp kendisini davet ettiğini belirten Tüfekçi, "Oraya gittiğimde Ertuğrul Çakır'la ve İbrahim Tatlıses'le tanıştım. Kasım, Erdal Özkan adına düzenlenmiş MİT kimliğini ve silah gösterdi. Hüseyin Selçuklu kendini MİT'te Daire Başkanı olarak tanıttı" dedi.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLER
Kendilerini gizli görev yapan üst düzey etkili ve yetkili devlet görevlileri olarak tanıtan kişilerin, bir gün kendisine, "Masaj salonuna ihtiyacımız var" dediklerini belirten Tüfekçi, "MİT, JİTEM kimliklerini ve silahlarını gösterdikleri için sakınca görmedim. Özgür Altun geldi. Ben Rusya'ya seyahate gittiğimde gizli kameraları yerleştirip milletvekillerini görüntülemişler" dedi. İki ay kadar önce Kasım Zengin'in, kendisini çağırıp, masaj salonunda kaydedilen uygunsuz görüntüleri kendisine izlettirdiğini anlatan Zeliha Tüfekçi, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Müşterilerim makam mevki sahibi kişiler. Kasım Zengin, 'ARENA'ya vereceğim. Üst düzey kurumlarda görevli kişiler var. Milletvekilleri var. Elimde böyle çok CD var. Başına gelecekleri sen bilirsin' dedi. Kendi salonumun adını, itibarını korumak için 50 milyarı ödedim. Ama CD'leri bana vermediler. İfademde de onlardan şikayetçi oldum."

1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 7 yıl geçti, deprem bilgileri toplanamadı
 Tapu müdürüne kahve falından 'gözaltı' çıktı
 PKK'nın yeni Bekaa'sı
 Dizayi'den Erdoğan'a övgü
 Erdoğan, kamuflaj elbisesiyle tatbikatta
 12 milletvekilini CD'ye işlemişler
 El arabasından başka çare bulamadılar
 Afrika'dan gelen toz bulutu Ege ve Akdeniz'i kirletti
 Kaybolan sözleşme 3 yıl sonra bulundu
 OHAL yasağı kalktı
ERGUN BABAHAN
Amerika-İran ve "atom bombası"
1988 yılında burs...
UMUR TALU
Söyle bana, niçin!
Pazar günü daha "hafif,...
FATİH ALTAYLI
Özürle büyümek
Cuma sabahı Abdullah Gül'ü...
ERDAL ŞAFAK
AB'ye engel: Bencillik
Sözde Türk halkının ezici...
Zirvede bir love story
20 yıllık eşine "geçimsizlik" nedeniyle boşanma davası açan...
'Rum meclisinde Türkçe konuşma yapacağım'
KKTC'li şair Neşe Yaşın, bir ilke imza attı. Rum kesimindeki genel...
Kara Melek: 4-2
Kara Melek: 4-2
G.Saray, Vestel Manisa karşısında iki kez öne geçti, iki kez...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu