kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ortada 20 kadın geziyor herkes onlarla beraber
Ortada 20 kadın geziyor herkes onlarla beraber
Öyle 'bitirdim' Demekle Olmuyor
Bu Zevki Tattırmam
Niye Ağlıyorum?
Tatlıses Söyleşi Notları

Öyle 'Bitirdim' demekle olmuyor

* 100 gecenin 60'ında yalnız yatıyorum. Ben kimseyi çağıramam mı? Gelecek 5 dakika, tatmin olacağım, gidecek. Böyle ilişkiler peşinde olsam ağlar mıyım?
* İnsanlar sürekli aynı kadınlarla birlikte oluyor. 20 tane kadın var ortada dönen. Bir gün biriyle bir gün diğeriyle...
* Bıyıklarımı bir kez kestim. Derya Hanım (Tuna) görünce bayıldı. Kolonyayla zor ayılttılar! Soyulmuş bir hıyara benzemiştim.



Ortada 20 kadın geziyor herkes onlarla beraber

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses her gün başka bir isimle anılan kadınları ve onlarla beraber olanları eleştirdi; "Gündemde kalmanın yolu bu mu yani? Bir arkadaşımın beraber olduğu kadınla asla olmadım".

-"İlişkilerde bir yozlaşma var" diyorsunuz. Hem de evlenmeyip çocuk yapan biri olarak söylüyorsunuz bunu. - Zamanında evlendim biliyorsun, sonra evlenmeyi düşünmedim. İlla resmi nikah kıymakla bana göre bir şey olmuyor. Benim öyle üç beş günlük aşklarım yoktur. Öyle biriyle bir barda gözükeyim, ertesi gün başkasıyla başka bardaveya bir gün bir mankenle ertesi gün başka mankenle... Benim bugüne kadar kesinlikle böyle şeylerim olmadı.

- Sevdim mi tam severim mi yani? - Evet. Uzun vadeli sevenlerdenim. Kısa aşklara aşk mı denir? Alışkanlık vardır bir kere. Günümüzde büyük bir yozlaşma var. Özellikle bizim camiada. İnsanlar sürekli aynı kadınlarla birlikte oluyorlar. Yirmi tane kadın var ortada dönen. Bir gün biriyle ertesi gün ötekisiyle. Hiç hoş değil.

SEN KADINSIN, YAPAMAZSIN

- Alan memnun satan memnun. - Toplum önünde hem kötü hem de itici duruma düşüyorlar. Bir de inanamadığım, bir gün önce arkadaşının çıktığı kızla televizyonlara filan çıkanlar var. Ben bu namus konusunda çok hassasım. Yani birinin yanında gördüğüm bir kadın benim dünya ahiret kardeşimdir. Biter artık, ona o gözle bakmam. Ayrılsa bile beni ilgilendirmez artık. Etrafta öyle bir hava var ki herkes "Acaba bu kadını nasıl götürürüm" diye bakıyor. O hesaptalar. İnsan sevdi mi sever. Öyle hemen bitmez. Benim en kısa beraberliğim 5 yıl olmuştur.

- Öyle ama siz de çapkınlıklarınızla anılıyorsunuz. Derya Tuna ile birlikteyken... - Derya Hanım 18 yıl olmuş. Çok uzadı bak Derya Hanım, çok uzadı, bak söylüyorum. Biz Derya Hanım'ı sever sayarız, kimseyle karıştırmayız. O da bizi sevsin saysın, kimseyle karıştırmasın. Doğru mu?

- Siz yine birtakım mesajlar verdiniz herhalde. Ben pek anlamadım ama olsun. Beraber olduğunuz kadınları aldattınız. Peki bu nasıl bir namus? - Yapmadım dersem yalancı olurum, komik duruma düşerim. Çünkü her şey göz önünde. Yaptım ama bir kadın yapamaz bunu. Şimdi ben bunu söyleyeceğim, sen kızacaksın, bin bir türlü yere çekecekler.

- Söyleyin bakalım. - Bir kadın, erkeğin yaptığı çapkınlığı, aldatmayı yapamaz; bizde böyle abi. Bizde bazı erkekler var iki üç kadınla evli, her birinden çocuğu var. Herkes de hayatından memnun yani. Erkek çapkın olur, kadın kötü kadın olur. Şimdi bazı kadınlar "Ben niye yapamam" diye soruyor. Yapamazsın. Sen kadınsın, yapamazsın.

- Bahsettiğiniz yozlaşmış ilişkilerde sadece erkek değil kadın da aldatıyor. - Şimdi bak hepsi ünlü isimlerle beraber. O konuda kadınlar mı kullanılıyor yoksa erkekler mi? Yoksa "Bize ne can ı m , dünya bu yaşayıp öleceğiz" durumu mu var yani? Yani her gün başka biriyle olmak başarı mı?

- Reklam mı yapıyorlar yani? - Çok huzur verici çok kar getiren bir durum mu bu her gün başka bir erkekle gözükmek? Gündemde kalmak için yapılır mı bu? Eğer böyleyse gündem bizden uzak olsun. Avrupalılaşmanın ters yolları bunlar. Bak, genelevlerde bile bir namus durum vardır. Dost sahipleri vardır. Genelevde bir kadın kaderine yenilmiştir. Bizim alemde bir kadını genelevden çıkartıp resmi nikah yaparsan cennetin anahtarını almışsın demektir.

- Dost sahibi ne demek? - Eğer senin gittiğin belli bir kadın varsa, senin arkadaşın oraya gittiğinde o kadın kendini saklar. "Aman abim geliyor" diye nereye kaçacağını şaşırır. Orada bile namus var yani. Bizimkilerde yok. Ben bir arkadaşımın beraber olduğu bir kadınla asla olmadım. O konularda edepliyim. İnsanların da edepli olması lazım, namus başka hiçbir şeye benzemez.

KADIN BAKIŞI DİYE BİR ŞEY VAR

- Ortada dönüp dolaşan bu 20 kadından size bulaşan olmuyor mu peki? - Bir kadın vardır, ordunun içine gönderirsin, alnı ak bir şekilde geri döner. Bazıları diyor ya "Kadın kuyruk sallamazsa" diye. Ben bu tabiri çok yanlış buluyorum. Kadın bakışı diye bir şey vardır. Tabii ki bana da bakıyorlar. Ama ben orada değilim ki. Bana bir şey vermiyor o kadınlar. 'İbrahim'le birlikte oldum' demek için bakıyor çünkü. Ben ona bunu tattırmam. Benim bugüne kadar beraber olduğum insanlar hep edeplerini muhafaza ettiler. Bu çok önemli bir özveridir. Bakmayın öyle bir şeyler yazılıyor çiziliyor ama bana göre yanıltma bütün bunlar.
DİĞER RÖPORTAJ HABERLERİ
 Bıyıklarımı kestim soyulmuş bir hıyara benzedim
 Pozitif düşündüğüm için güzel kaldım
 Kitabımı okurken mastürbasyon serbest
 Şöhretten etkilenmeyen insan yoktur
 Özel hayatımda kılıç kullanıp ata binmedim ki
 Tuğgeneral kimliğini gizleyerek gelmişti
 Kupa maçına esprili yanıt: 5'ten büyük 6 var Hakan!
 FB'de oynayan Cimbomlu futbolcular biliyorum
 Kenancım'dan sonra diye bir hayat yok
 Tanınıyorum diye beni üzmeniz öldürmeniz mi gerekiyor?
 Öleceğini biliyordu benimle vedalaştı
 Beni gerçekten seven bir kadınla hiç karşılaşmadım
 Sette asla starlık taslamam
 Erkek çözüm ister kadın ise paylaşmak
 Vahdeddin'in hainliği tartışılırsa Çerkez Ethem'e haksızlık...
 Sevgilimin Cem Yılmaz'ın kızkardeşi olduğunu öğrenince çok...
 Önce Büyükşehir Belediyesi yıkılmalı
 Hüseyin Hatemi: Birader evlenip benim terbiyemden uzaklaştı...
 Hüsrev Hatemi: Hüseyin'de eleştirdiğim lay lay lom müzik...
    Pazar Sabah Yazarlar
    Güncel
    Hobi
  » Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
Paşakapısı kadınların kaderini değiştiriyor
Paşakapısı kadınların kaderini değiştiriyor
İstanbul Paşakapısı'nda sadece kadın tutuklu ve hükümlüler kalıyor.
Yalıdaki konducu
Yalıdaki konducu
O arazi işgallerine, şahıs arazilerine gecekondu dikilmesine destek...
Marakeş'ten maşa, meşe köşe ve Ayşe
Nargile içmenin de elbette kendine has kuralları ve ritüeli var.
Çıralı bahçeleri portakal kokuyor
Antalya'nın Çıralı köyündeki Organik Tarım Kooperatifi hiçbir zararlı...
Şahan sadık, İpek ateşli Fadik tutumlu çıktı
Bir Japon psikoloji profesörü olan Isamu Saito oturmuş psikoloji...
Seyri en güzel Olimpiyat
İlk kez 1924'te yapılan Kış Olimpiyatları'na yalnızca 10 ülke katılmıştı. bugün...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.