kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Her zevke göre hediye var
Her zevke göre hediye var
Ünlülere unutamadıkları hediyeyi sorduk

Her zevke göre hediye var

14 Şubat Sevgililer Günü için hediye telaşı herkesi sardı. Kırmızı renkli ve kalpli ürünler tüm vitrinleri süslüyor. Sevgiliniz, eşiniz ya da kendiniz için seçeceğiniz hediyelerde önerilerimize kulak verin
En sıcak hediyeler
Bilstore, birbirinden ilginç hediye seçenekleriyle Sevgililer Günü'nü kutluyor. Seçilmiş 25 markanın 2 bin 500 ürünü arasından sevgilisine eşsiz bir hediye vermek isteyenlerin adresi Bilstore'da, tekstilin yanı sıra dekorasyon ve elektronik ürünleri ile aksesuarlara ulaşılabiliyor. Klasik hediyelerden sıkılanlar için birbirinden farklı ürünlerin bulunduğu Bilstore'da, kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmanız çok kolay!

Farklılık arayanlara
Kadın ve erkek giyiminde şık tasarımlarıyla ilgi gören Hugo Boss, Sevgililer Günü'nde de koleksiyonundan değişik parçalar ve özel el yapımı ürünleriyle dikkat çekiyor. Yüksek kalitesi ve geniş ürün çeşidiyle beğeni toplayan Hugo Boss'un erkek ve kadın koleksiyonunda aradığınız hediyeyi bulabilirsiniz.

20 bin çeşit ürün bulunuyor
Sevginizi ifade etmenin yolu Mudo ile çok kolay. Sevgililer Günü'nün anlamına anlam katmak, aşkınızın gücünü göstermek ve sevdiğinizin kalbini bir kere daha fethedebilmek için Mudo City Mağazaları'na mutlaka uğrayın. 20 bin çeşit ürün arasından aşkınızı ifade edecek hediyeyi seçmekte zorlanmayacaksınız.

Yüzde 50 indirim
Sevgililer Günü'nde aşkınızı anlatacağınız yüzlerce hediye alternatifi Vivid mağazalarında. Masalsı bir ihtişamın günümüze uyarlanarak, modernize edildiği Koleksiyonda Sevgililer Günü'nün tüm romantizmini yansıtan tasarımlar, siyah, gül kurusu, şarap tonları ve petrol mavisi gibi renklerle buluşuyor. Hem de yüzde 50 indirim ve seçim yapmakta zorlanacağınız taksit avantajlarıyla!

Çantada bir dünya markası
Türkiye'ye gelen uluslararası markalar arasına bir yenisi daha katıldı. Uzakdoğu'da doğan bir marka olan NaRaYa çantaları, bu özel gün için hoş bir hediye alternatifi. Kalitesi, şıklığı ve fonksiyonelliği ile göz dolduran ürünler, Bağdat Caddesi-Erenköy'deki mağazasında son derece makul fiyatlarla satışa sunuluyor. NaRa-Ya koleksiyonu, günlük ve abiye çantaların dışında, makyaj, mücevher çantaları, gömlek, ayakkabı çantalarına kadar geniş bir ürün yelpazesinden oluşuyor.

En akıllı radyo
Her zaman farklı olmaktan hoşlanıyorsanız, Tivoli radyoları ideal bir seçim. Tasarım ve teknoloji dünyasının en heyecan verici iki markası arasından biri olarak gösterilen Tivoli Audio'nun yeni modeli iPod ile işbirliği yapan "Ipal", en akıllı masaüstü radyosu kabul edilen "Model One" ya da suya dayanıklı ve portatif "Pal" modellerinden biri ile sevginizi kalıcı kılın.

Yaz özlemi çekenlere
Acquaverde'nin stil markası Nolita, Sevgililer Günü'nde yeni sezon ürünleri ile moda tutkunlarını bekliyor. Özellikle askılı, etek kısımları kat kat fırfırlı; beyaz, siyah, yeşil renklerdeki çiçekli elbiseler ile yazı özleyenler için ideal hediye olabilir. Sevgililer Günü'nde eşsiz armağanlar için Acquaverde'nin Bağdat Caddesi Suadiye'deki yeni mağazasına uğrayabilirsiniz.

Erkeğe de kırmızı yakışır
Aşkı anlatan kırmızı renk, bu yıl Sevgiler Günü'nde Kom erkek çamaşırlarında da kullanıldı. Bu özel gün için hazırlanan "Valentine" ve "Herkül", şort hem esprili hem de şık bir hediye alternatifi.

Kadınlara çiçekli broş
Ayakkabı modasının öncü markalarından Beta, 14 Şubat'ta yapacağınız Sevgililer Günü alışverişinize, çok özel armağanlarla ve yüzde 40'a varan indirim oranlarıyla keyif katıyor. Renkli çizgisiyle ayakkabı modasına yön veren marka, Sevgililer Günü'nde birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Ayrıca özel derisi ve kutusuyla, kadınlara çiçekli broş, erkeklere kol düğmesi armağan ediliyor.

Teknoloji tutkunları için
Şimdiye kadar üretilen en iyi müzikçalar olarak bilinen iPod "nano, shuffle ve mini" çeşitleri ile bu Sevgililer Günü'nde farklı hediye arayışında olanların ilgisini çekiyor. Siz de sevgilinizi bir iPod ile sevindirmek ya da alacağınız bir aksesuarla değişiklik yaratmak istiyorsanız Appel Center'lara, Apple yetkili satıcılarına başvurabilir ya da estore. apple.com.tr adresine tıklayabilirsiniz.

İç dünyasını fethedin
Sevgililer Günü'nü birbirinden şık ve trendy iç giyim ürünleriyle kutlamak ister misiniz? Suwen'deki sütyen, string, atlet, gecelik veya kapri takımlar, Sevgililer Günü'nün özelliğini vurgulayan danteller ve romantik çiçek baskılarıyla ön plana çıkıyor. Kadınların kendilerini özel hissetmelerini sağlayan şık ve genç tarzıyla Suwen, sevgili ile baş başa geçirilecek saatlerde de kadının fark edilir olmasını sağlıyor.

Mynet'ten kampanya
Sevgililer Günü kutlamalarında en önemli araçlardan biri de internet. Türkiye'nin en büyük internet sitelerinden Mynet, bu özel gün için yeni sayfalar hazırladı. Birçok seçeneğin yer aldığı sayfalarda özel kampanyalar da sunuluyor. Kampanyaya katılan 100 bininci üye Ariş Kuyumculuk'tan "Seni Seviyorum" kolyesi kazanacak.

Esra ÇORUH

DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Çocuk kıyafetleri için en güzel adresler
 Bu müzayede çok konuşulacak
 Mobilyada zıtların uyumu
 Şaşırtıcı form mükemmel tasarım
 Kısa... Kısa...
 Dekorasyonda yeni rota Uzakdoğu
 Şık hediyeler
 Zarif masalarda özel anlar
 Kürkün cazibesi perdelerde
 Hamileyim diye şıklıktan asla vazgeçmeyin
 Kısa... kısa... kısa...
 Mobilyada indirim günleri
 Deri koltukta kırmızı, oranj ve beyaz moda
 Kordon kanı saklat uygun fiyata eşya al
 Kişiye özel halılar
 Bu Radyolar Akıllı
 Büyük beden şıklık
 Bu indirim kaçmaz
 Alışverişte son indirimler
    Yazarlar
  » Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Fulya'ya veto
Fulya'ya veto
Beşiktaş Belediye Başkanı Ünal, tüm baskılara rağmen Fulya Projesi'ne...
Gözü kara Tigana
Gözü kara Tigana
Elindeki kadronun sınırlı olmasından şikayet eden Tigana, ligde ve...
Fulya'ya veto
Beşiktaş Belediye Başkanı Ünal, tüm baskılara rağmen Fulya Projesi'ne onay...
Gözü kara Tigana
Elindeki kadronun sınırlı olmasından şikayet eden Tigana, ligde ve kupada çok...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.