kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aile fikrini birbirimizi bulunca yakaladık
Aile fikrini birbirimizi bulunca yakaladık

Bir yanda film yönetmeni, prodüktör, reklamcı, yayıncı, sunucu, oyuncu kimliği; diğer yanda da 15 yıllık eşi Rebeka Haas ve dört çocuğu... Sinan Çetin ve eşi, aşklarını ve evliliklerini tüm detaylarıyla anlattı... Şamdan Plus'ın yeni sayısı için Aylin Varon'a konuşan Sinan Çetin eşi için, "Onun küçücük bir somurtması bütün günümü mahveder" derken; Haas, "Aileyi Sinan yüzünden kurdum" diyor....

SİNAN ÇETİN:
*
Ben aile fikrini Rebeka'yla tanıdım. Rebeka olmasaydı benim için aile fikri yoktu. Aslında aile benim için zamanı gelen bir fikirdi. 1990'da aile olduk. Bir film çekiminde tanıştık. Karakterinin yüzüne vurmasından etkilendim. Bu kadına aşık olmalıyım dedirten bir şeydi, aşık oldum görür görmez. Hatta görür görmez evlenmeye karar verdim.
* Sinan Çetin acaba Türk biriyle evlenebilir miydi?... Birkaç tane denedim, çok tatlı insanlardı. Hepsi çok sevdiğim insanlardı ama Rebeka'yla olan kimyayı başka kimseyle yakalamadım.
* Evde ipler hanımın elindedir. Ben arada karışıyorum ama o nasıl isterse öyle yaparız. Ben Rebeka mutsuz olunca mutsuz olan bir koca türüyüm. Onun suratının küçücük bir somurtması bile benim bütün günümün mahvolmasına neden olabilir. Evdeki mutluluğun barometresi, Rebeka'nın gülümseme ifadesidir.
* Bu aralar daha fazla yaklaştık birbirimize. Eskiden daha az görüşüyorduk. Çünkü ben yaşlandıkça eve daha çok bağlanmaya başladım. Bir de mesela geçen gün Rebeka'yla bir yere gittik. Baktık ki evden daha güzel bir yer yok bizim için...
* Ben Rebeka'yı her gün yeniden tanıyorum. Bir gün çok filozof bir kız olduğunu düşünüyorum. Bir gün 'ne kadar iyi kalpli bir kızmış' diyorum. Bir gün 'ne kadar iyi bir aşçıymış' diyorum. Çok iyi bir anne olduğunu görüyorum. Bütün kadınlara ait birtakım olumsuz özellikleri de var. Durup dururken bir şeye takıp sinirlenmesi mesela... Kadınsal tepkiler ülke mülke dinlemiyor yani... Ama şunu da söyleyeyim. Rebeka yeryüzünün en iyi giyinen kadınıdır. Binlerce güzel kostümü vardır ve hâlâ sabah ne giyeceğim diye problem çıkarır... (Gülüyor)
*
Mutluluğumuzun sırrını söyleyeyim: Bütün evli çiftler, başta birbirlerini çok beğeniyorlar. Zamanla birbirlerini değiştirmeye çalışıyorlar. Aşık olduğun adamın niçin değişmesini istiyorsun? Ben insanların birbirini değiştirme çabasının zaten beyhude olduğuna inanıyorum. İnsanların birbirini değiştirmesi ve eleştirmesini de yedi günahtan biri sayıyorum. Yedi günahın içinde karşı tarafı eleştirme var mı bilmiyorum. Ama sekizinci günah budur! Tiksinti duyarım eleştiriden, eleştirilmekten ve eleştirmekten...

REBEKA HAAS:
*
Ben aileyi Sinan yüzünden kurdum. Onunla Canan Güreli'nin coprodüktörlüğünü yaptığı, birkaç ülkenin ortak yapımı olan bir filmde tanıştık. Ben asistanlık yapıyordum. Tam 'Mr. and Mrs. Smith' gibiydik. Sinan ilk önce beni ikna etmek zorunda kaldı. Çünkü ben epey kariyer odaklıydım. Fakat kendini ve evliliği bana kabul ettirmiş olmasına çok sevindim sonra.
* İlk önce bilmiyordum ama sonra keşfettim ki Sinan tam benim tipim. Çekici, gerçek erkek, çalışkan, ilginç ve de en önemlisi akıllı...
* Sinan'ın bu kadar ünlü olması bazen hayatı kolaylaştırıyor ama bazen de çok zorlaştırıyor. Ben fazla sevmiyorum bu durumu. Her zaman beni tanıyan insanlarla karşılaşmak istemiyorum. Zaman zaman anonim olmak istiyorum. O zaman biraz rahatsız ediyor. Ama bence Sinan'da gösterecek, söyleyecek çok mal var. Bir de karizması var. O yüzden ön planda olsun. Biz zaten birçok işi birlikte yapıyoruz. O önde olsun, ben arkada farketmez. Arka planda olmak da beni rahatsız etmiyor zaten.
* Yoga yapıyorum. Yoga DVD'leri yapacağız. İrlandalı bir arkadaşım binamızda yoga stüdyosu açacak. Yardım ediyorum. Bir de bizim yapım şirketini Sinan'la beraber yürütüyoruz. Orada prodüktör olarak işim çok. Bir de çocuklarım var tabii. Öncelik olarak ailemi, çocuklarımı öne koydum.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Seray'ın albüm rüyası gerçek oldu
 'Bırak aptal magazincileri' lafı sinir etti!
 Kümeli'den gençler için beslenme rehberi
 Türklüğüm ön plana çıkarıldı
 Yaşar İpek, Asuman yüzünden cezaevinde
 Sabancı Müzesi'nde Picasso Konuşulacak
 Kadın Viagra'sını tartıştılar!
 Ne kadar yakınsınız?
 New York'ta Avon'un kalbinin attığı YER...
 En yeni olmazsa olmazlar
 Nivea'dan yaşlanma karşıtı krem
 Ruslar bile bizim votkamıza bayıldı
 Avrupa'nın orta yeri sinema
 Clooney benzerliği hayatlarını değiştirdi
 Pembe Panter'in galasına ünlü yağdı
 New York ısınıyor!
 Kadınlar ona çok gülüyor
AYŞE ÖZYILMAZEL
Ya o aradığınız insan değilse
Romantik komediler gibi...
HAKAN & UTKU
Y.U.H. (Yaşanmış Ultra Hadiseler)
Vakit gece yarısını...
EMRE AKOZ
Evlilik aşkı söndürür!
Kadın dergilerinin ve magazin...
AYŞE TÜTER
Pırasalı pirinç
Pirinci unlu suyu gidinceye kadar...
İktidarsızlıkla tanışmadan her yaşta seks yapabilirsiniz!
İktidarsızlıkla tanışmadan her yaşta seks yapabilirsiniz!
Yaşlanmayı geciktirici anti-aging tedavisi, cinsel yaşam kalitesini...
Her derde deva buğday çimi
Her derde deva buğday çimi
Geçtiğimiz günlerde basında yer aldığı gibi, anti-aging...
Avrupa sosyetesi metallere büründü
Avrupa sosyetesi metallere büründü
Londra'daki tarihi bir mahkeme binasında düzenlenen; İngiliz ve...
Tehdit almadım korumasızım
Tehdit almadım korumasızım
Danimarka'nın Ankara Büyükelçisi Christian Hoppe'nin manken kızı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.