kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Unutamadığım için yalnız bir adamım...
Unutamadığım için yalnız bir adamım...
Abiler ne demiş?
Ablalar ne demiş?
Bence çizme iğrenç!
AYŞE: Top 5
HINCAL: Top 5

Unutamadığım için yalnız bir adamım...

Ohhh ne ala ne ala... Hapı yutsak, gamsız tasasız yaşasak keşke değil mi? Nerdeee?.. Kısmetse on yıl sonra unutma hapı eczanelerde... Savaş, felaket, tecavüz gibi travmatik durumların ardından içilmesi için yapılan ilaç derde kedere son verecekmiş! Bilimadamları öyle diyor.

* AYŞE: Geçen hafta unutma hapıyla ilgili bir haber okudum. On yıl sonra çıkacak bir hapı yaşadığınız acı veren olay sonrası yirmi dakika içinde içtiğinizde, o olayı unutmanızı sağlayacakmış.... HINCAL: Fevkalade... Bayılırım ben böyle bir hapa.

* Sizden böyle bir cevap beklemiyordum doğrusu! "Ne gerek var unutmaya" dersiniz sanmıştım. Ben en büyük sıkıntılarımı ayrılıklarımda çekiyorum. Hiçbir zaman iki ayrı insan olmadı. Kimisinin altı ay oluyor, kimisinin iki sene sürüyor ve ben o iki sene boyunca rahip gibi yaşıyorum. Kız bana diyor ki; "Seni terk ediyorum!" Üstüne hapını yut, ertesi sabah bomboş bir kafayla yeni aşkların peşinde koş...

* Tabii ya! Bundan iyisi Şam'da kayısı. Yalnız bazı insanlar da çekilen acıların, yaşanan üzüntülü olayların bizi olgunlaştırdığını o yüzden acı da olsa unutmak istemeyeceklerini söylüyorlar. Şimdi ben altı sene o kızla yaşamışım, hapı yutunca o altı seneyi de mi unutuyorum?

'GAMZE İÇSE RAHATLAR'

* Hayır. Yaşanan bir olayın hafızaya kaydedilme süresi yirmi dakikaymış ve bu yirmi dakikada kaydedilmezse olay tamamen unutulurmuş. Bunu da olayın üstüne yirmi dakika içinde içtiğiniz ilaç sağlayacak. Yani öyle altı yılı unutmak falan yok!. Bir kız beni terk edince o kızı kafamdan çıkarıyorsam mesele yok. Bayılırım o hapa. Ama o kızla yaşadığım her şeyi kafamdan çıkartırsa onu istemem. Yaşadıklarım benim çok kıymetli, onları unutmak istemem. O yeniden doğma hapı gibi bir şey olur...

* Aslında benim sözünü ettiğim hap, tecavüz gibi travmatik durumları yaşayanlar için yapılmış. Kim içiyor hapı? Tecavüz eden mi?

* Yok canım, tecavüz edilen tabii. Tecavüz edeni kim düşünüyor şimdi! Mesela Gamze Özçelik böyle bir hapı içse çok iyi olurdu, çok daha rahat ederdi.

* O rahat ederdi ama maalesef yine tüm Türkiye kızın başına gelenleri bilecekti. Bilsinler bilmesinler, herkes kendi hayatını yaşıyor...

KADIN DIRDIRINA ÇÖZÜM

* Bence bu hap en çok, kadın dırdırından kurtulmak isteyen kocalara yarar valla. Her akşam karıştır kadının yemeğine, suyuna, çayına bir tane unutma hapını; dırdır bitsin. Ohh ne ala... Kadınlarla öyle bir şey var. Mesela ben hiçbir kavgamda yaşadığımız tatsızlıkları eşimin sevgilimin yüzüne vurmadım. Holly tanıştığımız ilk günden itibaren ona karşı ne kadar yanlış yapmışsam anlatırdı. Şunu yaptın, onu yaptın, bunu yaptın. "Yahu sen hiç unutmaz mısın?" derdim. Bunu, o olay olduğu zaman konuşmadık mı, özür dilemedim mi ben senden, o defteri kapatmadık mı? "Yeniden açmanın manası var mı?" derdim, yine açardı.

'MUTLU OLMAK GÜZEL'

* Biz kadınlar unutamıyoruz işte. Ben de bazen kendime şaşırıyorum. Nasıl her şeyi bu kadar detay detay hatırlıyorum. Elimde değil, kader utansın. Ama konu kapanmışsa, bir daha açmayacaksın. O konuyu zamanında konuşma gereği duymamışsan yine sonradan açmayacaksın. Yanlış bir şey.

* Pekiii, diyelim ki bu hap tıkır tıkır işliyor ve hayatımızda hiç acı, keder, üzüntü gibi duygular kalmıyor, her şey toz pembe. Önümüz, arkamız, sağımız, solumuz mutluluk! Hayat güzel olur mu sizce? Ne zararı var bunun. Ne güzel ya! Bundan güzel hayat olur mu? Niye çalışıyoruz, para kazanıyoruz, sevgili arıyoruz?

* Tamam, hepsi mutlu olmak için de; devamlı mutluluk bünyeyi bozar sanki. Mutluluğu kıymetli yapan; biraz mücadele, biraz çatışma hatta gözyaşı bence... Mutlu olmak güzel bir şey. Mutlu olmaktan niye çekineyim ben? Bir süre sonra, sizi bilmem de bana sıkıntılar basar o mutluluk böcüğü halinden. Mutluluğun son çizgisi yok ki; "Buraya kadar ulaşırsan mutlusun" diye. Mutluluk sonsuz. Bugün mutluyum, yarın daha fazla, öbür gün daha fazla.

* Mutluyum, mutlusun herkes mutlu yani. Eee, mücadele edecek ne kaldı o zaman? Sen gazeteci olmak için çırpınıyordun; oldun. Şimdi daha da iyi olmak istiyorsun. Sonra daha da başka şeyler isteyeceksin.

* Çünkü daima beni zorlayan şartlar ve insanlar var hayatımda. Neyse, aşk hayatınızın unutmak istediğiniz yönlerini öğrendik. Peki başka unutmak istediğiniz şeyler var mı? Yok. Ben yalnız yaşamayı sevmeyen bir adamım ve yalnız yaşıyorum. Sebebi de bu. Unutmam zor. Unutmadığım zaman da bir başkasına aynı eylemleri yapamıyorum. Yapamayınca da yalnız kalıyorum.

'ÇIKSA DA YUTSANIZ!'


* Sizin bu bir türlü unutamamanız, terk edilmeden doğan bir hırs olabilir mi acaba? Bir tür kafaya takma... Sen terk edince ya da edilince ertesi gün başkasını bulabiliyorsun, senin böyle bir sıkıntın yok!

* Hoppalaa! Şimdi nerden çıktı bu? Sanki her defasında yeni birini buluyormuşum gibi. Bir kere gördünüz ya, artık ölene kadar kurtulamam. Ben kendim yapamıyorum sana çok gıpta ediyorum.

* Bir an evvel şu hap çıksa da yutsanız diyorum!

AYŞE&HINCAL

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Size aşık kalması için!
 'Çalışkan olmak suç mu?'
 Haldun Dormen için saygı gecesi
 'Nankör' klibine Brezilyalı model
 Ünlü seslerden 'Define Bahçesi'
 Öztek, Antalya'da otel kiralamak istiyor
 Onlar televizyonun en fazla kazanan yıldızları
 Mel Gibson babasına kilise yaptırıyor
 Spice Girls birleşmiyor
 Pizzalar onunla tatlanacak
 Colin Farrell'a şans getiren iç çamaşırları
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Enginarlı...
SEDA KAYA GÜLER
Bravo Anelka...
Bayıldım Anelka'nın ütü yaparken...
'Azap Yolu'nun hızı kesilmedi
'Azap Yolu'nun hızı kesilmedi
Usta oyuncu Kadir İnanır, yakında atv'de yayınlanacak olan 'Azap...
Ata'nın şarkısı patladı
Ata'nın şarkısı patladı
Ünlü komedyen Ata Demirer'in atv'nin sevilen dizisi 'Avrupa...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.