kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Kendime sıradanlığı yakıştırıyorum
'Kendime sıradanlığı yakıştırıyorum

Kurşun Yarası'nın kaymakamı Bülent İnal, popülerliği değil, sıradan olmayı istediğini, böyle daha mutlu olduğunu söylüyor. Bıyıklarıyla çok konuşulan oyuncu, "Çok kilo alıp veren biriyim. Bıyıksız ve tombul suratla acayip biri oluyorum" diyor '.

Yakışıklılığıyla kısa zamanda genç kızların gönlünü kazanan ve şu sıralar dillerden düşmeyen Bülent İnal, popülerliğinin yanı sıra son derece mazbut bir hayat yaşıyor. Kurşun Yarası'nın yakışıklı kaymakamı, 'Ihlamurlar Altında'nın aşık genci "Herkesin zıpladığı yerlere değil, sohbet edebileceğim yerlere gitmekten hoşlanıyorum. Zaten elini kolunu sallamak da bana yakışmıyor" diyor ve ekliyor: "Ben sıradan olmayı çok istiyorum ve bunu kendime daha çok yakıştırıyorum. Mesleğimi yaparken de buna özen gösteriyorum". Hülya Dergisi'nin ocak sayısına konuşan İnal, kariyerini, özel hayatını ve projelerini anlattı...

'KURŞUN YARASI'NDA İYİ OYNADIM
*
Daha altı yıldır bu işin içindeyim. Tiyatroda bir kariyerim olmadı, televizyonda bir geçmişim var. Bir şekilde kader beni televizyona itti ve beş yıldır televizyondayım. İlk tecrübem 'Kara Melek'le olmuştu. Hiç set görmemiştim o ana kadar. Çıkışımı sağlayan 'Kurşun Yarası'ndaki kaymakam ve şu anda canlandırdığım Yılmaz karakteri oldu. Tabii para kazanmak için içim kan ağlayarak gittiğim setler de oldu. 'Kurşun Yarası'nda iyi oynadınız mı?' diye sorarsanız, evet iyi oynadım.
* Ben sıradan olmayı çok istiyorum ve bunu kendime daha çok yakıştırıyorum. Mesleğimi yaparken de yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. Mutlu da oluyorum. "En çok ben konuşayım, daha büyük olayım, en büyük oyuncu olayım" gibi de bir derdim yok. Böyle yapmayanlar çok para kazanmıyor olabilir ama ben kendi kazandıklarımla ilgileniyorum.
* Bıyıklı insan çok var etrafta. Ben aslında şu anda içinde bulunduğum projede kesmek istiyordum. Hatta ince bir bıyık ve kirli sakalla başladım ki ileride problem olmasın. Ama bu fikir nedeniyle setteki arkadaşlarımdan çok olumsuz tepki aldım. Bir de ben çok sık kilo alıp veren biriyim bir Urfalı olarak. Bıyıksız olduğumda tombul suratla acayip biri oluyorum. Gerçi şu an diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum, bıyıksız olabilirim artık.
* Çok sakin bir hayat sürdürüyorum. Arkadaşlarımla sakin ortamlarda olmayı tercih ediyorum. Nadir çıkıyorum ve nezih, sohbet edebileceğim yerleri tercih ediyorum. Yani herkesin zıpladığı yerleri değil! Öyle eğlence bana zevk vermiyor. Elimi kolumu kıpırdatınca olmuyor. İçip, acayip hareketler yapıyor ya adamlar, gerçekten çirkin duruyor bende. E bıyık da var...

'SETTE AŞK OLABİLİR, OLUYOR'
*
Eski fotoğraflarıma bakıyorum da; çok çirkin bir adammışım. Yaş almayı zenginleşmek olarak görüyorum. 40'ımda mutlu, 50 yaşımda daha da mutlu olacağımı düşünüyorum. İnşallah kırışıklıklarımı da görürüm. Çocuklarım, torunlarım olur. Sonra ölüp gideyim ne olacak!
* İş yerinde aşk olabilir. Birçok sette oluyor. Günün 24 saati birlikte geçiyor ve doğal olarak bir elektrik oluyor. Tuba Büyüküstün ile aramızda aşk var mı yok mu konusunda çok polemik var ama bu konuda konuşmuyorum. Ailesi de o da böyle şeylerden rahatsız oluyor. Bunun kararını verdiğimizde 'var' ya da 'yok' deriz.
* TV beni çok yorarsa, işin mutfağına kayabilirim. Bazı projelerimiz var Avşar Yapım'ın bünyesinde oluşturmak istediğim. Oyuncu, yönetmen ve teknik grupların çalışmalar yapabildiği stüdyoların olduğu bir kurum düşünüyorum. Ön çalışmaları yapılmaya başlandı.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Kimi kitap yazıyor kimi şarkı söylüyor
 Yıldızlar TİM'de buluşacak
 Grammy ödüllü Bell, İş Sanat'ta
 Gerçeğe giden yol!
 Kırca mahsur kaldı zorunlu mesai yaptı
 Saç: Güzelliğin tamamlayıcısı
 'Tecavüz' tiyatroda
 Çocukların moda hocası
 Kara selam Reina'ya devam
 Soğuk gecede sıcak kutlama
 Sarı ışık yöntemi ile teknoloji emrinizde
 Bu sene lame ve dore patlayacak
 İslam alemi nelere güler
AYŞE ÖZYILMAZEL
Stilini yaratamayan yandı
Saça meç, popoya streç dönemi...
HAKAN & UTKU
Murat Taşdemir gerçeği Tarih boyu Banu Alkan
Yeni...
EMRE AKOZ
Kalender Berrak
Emel Müftüoğlu'nun TV programına katılan...
AYŞE TÜTER
Akdeniz payı
Una, robotta yavaş yavaş zeytinyağı, 2 adet...
Bir gün aniden katil olabilirsiniz!
Bir gün aniden katil olabilirsiniz!
İnsanı suça yönelten pek çok psikolojik hastalık var. Ancak...
İki kişilik yemek yemeyin!
İki kişilik yemek yemeyin!
Uzmanlar, anne adaylarının çok fazla yemek yememesi gerektiğini...
Nurseli'nin gazabı!
Nurseli'nin gazabı!
Nurseli İdiz, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisinin evini bastı.
Kürkçü dükkânı misali!..
Kürkçü dükkânı misali!..
Geçen yıl eşi Gülin Hanım'dan boşanan Nejat Çuhadaroğlu, arayı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.