kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
2006'da burçları neler bekliyor?
2006'da burçları neler bekliyor?

Astrolog Hilal Duran 'Astralyaa' adını verdiği yeni astroloji sistemiyle 2006'da burçları nelerin beklediğini yorumladı. Astralyaa astroloji sisteminin özelliği burçları 12 değil 16 ev üzerinden yorumlaması ve Sümer ile Maya astrolojisini de kullanması
Koç: Ailevi meselelere yoğunlaşacaksınız. Nisan ortalarında aile içi tartışmalar, kırgınlıklar, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Biraz daha sakin ve hoşgörülü olmaya çalışmalısınız. Bu yıl aşk hayatında büyük hareketlilik ve coşku yaşayacak koçlar sürpriz aşklara hazır olmalı... Bekar koçlar, ekim ortalarında ani evlilik kararları alabilir. Son yıllarda bekledikleri çıkışı yaşayamayan koçlar, sezgileri ve tecrübelerini birleştirerek kendilerine yeni iş sahaları da yaratabilir.

Boğa: Uzun bir bekleyiş sonunda güzel bir yıla 'merhaba' diyen boğalar, aile ilişkilerinde de son derece pozitif gelişmelere tanık olacak. Uzun süredir aşk yaşantıları çalkantılı geçen boğalar, bu yıl mart ayının ilk haftasından itibaren aşkta bekledikleri karşılığı bulabilir. Yalnız boğalar iş ortamında tanışacakları çok özel ve iyi pozisyonda bir kişi ile güzel bir ilişki başlatabilir. Finansal konularda uzun süren belirsizlik ve kayıplar bu yıl sona eriyor.

İkizler: 11- 22 mart arasında tartışmalar ve huzursuzluklar yaşayabilir. Kırıcı sözler kullanmamaya dikkat ederseniz üzücü sonuçların gelişmesine de engel olursunuz. Ekim ayının 18-25'i arasında ailede mücadelesini verdikleri konuları kabul ettirebilir, uzlaşma ve aile desteği görebilirsiniz. Aşk yaşantıları fırtınalı dönemler yaşayan ikizler, 1-29 mayıs arasında yalnız kalmak isteyebilir.

Yengeç: 20-28 şubat arasında ailedeki bir büyükten fikirsel yardım alıp yeni düzenlemeler yapabilirler. 1-25 ekim arası yengeçler için aşk dolu günler var. Yılın ilk günlerinden itibaren parasal ve mesleki konularda ümit vaat eden yengeçler için 1-23 ocak arasında ortaklık ve yeni iş konularında verimlilik ve güzel gelişmeler yaşanacak. 30 marttan itibaren yeni olanaklar gündeme gelecek.

Aslan: Yılın ilk ayında yıldırım aşkı yaşama ihtimali var. Yanlış kararlar alınabilir ve pişmanlık getirecek, evlilik düşünceleri gelişebilir. Aslanlar, yeni fikirlerden bazılarını hayata geçirerek maddi ve kariyer anlamında çıkışlar yaşayacak. Mayıs ayı içerisinde parasal sıkıntılarının birçoğunu çözümleyerek rahat bir nefes alacak.

Başak: Yılın ilk günlerinde arzu ve isteklerinde yoğunlaşmalar yaşarken ailevi meselelerdeki paylaşımlarda artış yaşanacak. Aşk hayatlarında bazı olumsuzluklar yaşayabilecek başaklar için bitişler ve başlangıçlarla dolu bir yıl. Evli başaklar bu yıl evlilikleri ile ilgili sorunları masaya yatırarak, devam ya da bitirme kararı alabilir. Şubat ortasından itibaren para ve kariyer konularında büyük fırsatlar yakalayacak.

Terazi: Aile bağları kuvvetli olmakla beraber aile bireyleri tarafından ilgi azlığı dolayısıyla eleştirilebilir ve kardeş ya da akraba ilişkilerinde sürtüşmeler yaşanabilir. Sarsıntılı bir yıldan sonra nihayet mutluluk, terazilerin kapısını çalarak aşkta ve evlilikte yüzlerine gülüyor. Tıpkı aşk hayatında olduğu gibi mesleki konularda da kayıplar yaşayan teraziler yılın ilk aylarından itibaren maddi sorunlarını çözecek. Mayısta alacakları bir teklif hayatlarının en

Akrep: Aile bağlarında kuvvetlenmelerin yaşanacağı yılın ilk ayında geçmişle ilgili bazı konular gündeme gelerek tartışabilirsiniz. Aşk hayatlarında sessiz kalan akrepler 15 şubattan itibaren yeni ilişkilere kucak açacak. Ekim ayı bekar akreplere sürpriz evlilik kararları getirebilir. Bu yıl akrepler için değişim ve yeni oluşumlar yılı olacak. 5-10 ocak arasında uzun süredir yapmayı planladıkları projeleri gerçekleştirecekler. Sindirim sistemi zayıf olan akrepler gıdalarına özen göstermeli...

Oğlak: Bu yıl aile ilişkileri çok daha pozitif ve verimli olacak. Bekar oğlaklar için evlilik kokan bu yıl, ocak ayının ikinci yarısında yeni arkadaşlıklar getirebilir. Bu duygusal beraberlik yılın ikinci yarısında evlilik kararına dönüşebilir. Paraya ve lükse olan düşkünlülerinden dolayı maddi kayıplar yaşayan oğlaklar, mayıs ayında yeni iş tekliflerini değerlendirecek. Genel olarak sağlıklı günler geçirecek olan oğlaklar yoğun çalışma temposunun vereceği yorgunlukları sosyal aktivitelerle atmaya çalışacak.

Kova: Ocak sonundan itibaren geçmiş konulara takılarak aile içi huzursuzluklar yaşayabilirler. Duygusal hayatında bir türlü aradığı mutluluğu yakalayamayan kovalar, bu yıl şubat ayından itibaren aşk hayatlarında hareketlenmeler yaşayabilir. Bekar kovalar mayıs sonunda ani evlilik kararları vererek çevrelerinde şaşkınlık yaratırken, evli kovalar ayrılık saplantılarını bu yıl da erteleyecekler. Mayıs ayında gözlerin üzerlerine çevrileceği bazı kovalar çizgilerinde olan şöhret ve ünü de yakalayabilir.

Balık: Aileleriyle seyahat yapacaklar. Mayıs ayında çocuklarla ilgili sorunlar olsa da çözecekler. Ocak ayında uyumlu bir aşk var. Beraberlikleri olan balıklar 15 şubattan itibaren ilişkilerinde sorunları konuşarak çözme yoluna gidecek. 15-30 ocak arasında iş yaşantılarında fayda alabilecekleri dostluklar kurabilecek balıklar, martın ortalarından itibaren yoğun bir çalışmaya girecek. Duygusal ve aşırı kuruntulu balıklar, bu yıl soğuk algınlığına karşı vitamin almalı...
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Diplomalı balıkçılar mahalleye taze balık getirdi
 Kışın da yelkenler fora
 Mektebi Sultani'nin öğrencileri birlikte
 Sözünü sakınmayanların festivali
 Üç boyutlu mesajlar
 Bu filmlerde binlerce kişi çalıştı
 Kış sofrası
 İçindeki Ahmedinecad çıksın ortaya!
 Bir yaşam hediye edin
 Demir Kilise Haliç'e kayıyor
 Kilise için bağış konserleri düzenlendi
 2006'da daha çok seyirci daha çok oyun olsun
 Doğal tatlarla yılbaşı
 Kürek çekerek okyanusu geçiyor
 Anneanne rolüne gelene kadar oyuncu kalacağım
 Anadolu yakası AKM'sine kavuştu
 Masanızdan kalkmadan en güzel hediyeyi seçebilirsiniz
 Yuvalara baba şefkati girdi
 En 'trendy' etkinlik
    Yazarlar
    Alışveriş
    Yaşam
    Ajanda
  » Güncel
    Gezi
MEHMET TEZ
Gereksiz bilgileri seviyorum
Diyelim ki Çin'de Ömer...
DAVID SELIM SAYERS
İstanbul'da bir İngiliz
Taksim'den İstiklal'e inerken...
AYŞE BRAV
Rus pasaportu çıkart
Arkadaşlar birçok kere söylememe ve...
Bayraklı karşılama
Bayraklı karşılama
İpekçi cinayeti ve Papa 2. Jean Paul'e suikast girişiminden hüküm...
'Doğubayazıt özel mi seçildi?'
'Doğubayazıt özel mi seçildi?'
"Kuş gribini göçmen kuşlar yayıyorsa neden yalnız Türkiye'de görüldü"...
Kriz masada değil telefonla yönetilir
Başbakan, kuş gribi kriz masasının başında olmadığı yönündeki...
Baykal: Sınavı kaldıracağız
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Türkiye'nin artık seçim ortamına...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.