kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
  » Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bu bayram kayak moda!
Bu bayram kayak moda!

10 günlük bayram tatilinde herkes kısa da olsa tatil programını yaptı. Cemiyet hayatının ünlü simaları ise bu bayram yurt dışına kayak yapmaya gidiyor. Kimi Fransa'ya kimi Dubai'ye, kimi ise Avusturya'ya. Kısacası bu tatilin trendi kayak sporu!.

İstanbul cemiyet hayatının birçok ünlü siması, 10 gün sürecek olan Kurban Bayramı tatilini yurtdışında geçirmeye hazırlanıyor. Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinde tatilin tadını çıkaracak olan sosyetiklerin çok az bir kısmı ise İstanbul'da kalarak kentin keyfini sürecek. Bayram tatilinde yurtdışında kayağa gitmenin bedeli ise oldukça yüksek. Colorado-Vail'de kayak yapmak istiyorsanız, tek kişilik konaklamaya 2 bin 290 Euro, Fransa-Val D'Isere'de bin 860 Euro, Fransa Alpler'inin en gözde merkezi olan Courchevel'de çift kişilik odada kişi başı bin 765 Euro, İtalya-Cortina'da minimum bin 630 Euro, Avusturya-Kitzbuhel'de bin 185 Euro, İsviçre-St. Moritz'de ise bin 995 Euro vermeniz gerekiyor... Dubai'de çölün ortasında bulunan yapay kayak pistine gitmek istiyorsanız, bunun için kişi başı bin 399 Euro'yu gözden çıkarmanız gerekiyor...

Ceyla Gölcüklü:
"Geçen sene Fransa'da kayak yapmaya gitmiştim, bu bayramda ise kızımla birlikte Avusturya'ya gideceğiz. Kayağı çok seviyor, dört yaşından beri kayak eğitimi alıyor. Artık uzun tatillerde kışın mutlaka kayağa gideceğiz..."

Ayşegül Toplusoy:
"Kızımız Dila'ya söz verdik. Bayramda 10 günlüğüne Los Angeles'a gideceğiz. Dila Disneyland'a gitmek istiyor. 10 gün boyunca bol bol gezeceğiz. Ben de kurduğum 'Dyla' adlı şirket yüzünden çok yorulmuştum. Özellikle yılbaşından dolayı siparişlere yetişemez oldum. Benim için de iyi bir dinlenme fırsatı olacak. İstanbul'da kalırsam işlerle uğraşmadan duramayacaktım..."

Selma Türkeş:
"Her bayram tatilini İstanbul'da geçirmeyi tercih ediyorum. Bomboş İstanbul'un keyfi bir başka oluyor. Herkesin tersine gidiyorum yani. İstanbul dışına diğer zamanlarda çıkmayı tercih ediyorum."

Eda Taşpınar:
"Sevgilim de ben de kayak sporunu çok seviyoruz. Bayramın ilk yarısında yakın arkadaşlarımızla birlikte İsviçre'de St. Moritz'e kayak yapmaya gideceğiz. Bayramın ikinci yarısında da Avusturya'ya Kitzbuhel'e gideceğiz."

Selin Fadıllıoğlu:
"Her bayram tatilinde ailece birlikte oluruz. Bu bayramda da bu değişmeyecek. Birlikte Londra'ya tatile gidiyoruz. Daha önce de birkaç tatili birlikte Londra'da geçirmiştik."

Selma Türkeş:
"Her bayram tatilini İstanbul'da geçirmeyi tercih ediyorum. Bomboş İstanbul'un keyfi bir başka oluyor. Herkesin tersine gidiyorum yani. İstanbul dışına diğer zamanlarda çıkmayı tercih ediyorum."

Müge Canmutlu:
"Biz bu bayramda ailece Dubai'ye gidiyoruz. Dubai'de yapay bir kayak merkezi var. Çölün ortasında kayak yapmanın keyfini çıkaracağız."

Şirin Yalçın:
"Bayramda ailece İstanbul'da kalmayı düşünüyoruz. Kardeşim Elif Germiyanlıgil de bayramda eşiyle birlikte İstanbul'da kalıyor. İstanbul bomboş olacak, biz de kentin tadını çıkartacağız..."

Ayfer Toprak:
"Uludağ'da bir otel açılışı var, hemen hemen bütün yakın dostlarım o otelin açılışına gidiyor. O yüzden ben de oğlumu alıp Uludağ'a gideceğim. Hem spor yapma fırsatımız olacak, hem de tatilde yakın dostlarımızla beraber olabileceğiz."

ÇİĞDEM BAL

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Şarkıları Amsterdam ve Los Angeles'ta çalınıyor
 Haluk Levent Aşka Sürgün'de
 Yalın üçüncü kez MTV listelerinde
 Mankenler out tiyatrocular in!
 İnternet İrem 200 bin YTL'ye anlaştı
Miniklerden Keloğlan'a tam not
Miniklerden Keloğlan'a tam not
Bu galada ne ünlülerin şıklık yarışı ne de metrelerce uzunlukta...
Yeni Rakı Fasıl Ekibi yine yollarda
Yeni Rakı Fasıl Ekibi yine yollarda
Ahırkapı Roman Orkestrası müzisyenlerinden oluşan 'Yeni Rakı Fasıl...
Kuş gribinden 2 çocuk öldü
Fatma Koçyiğit'in sabah saat 06.30'da ölümüyle Van'da kuş gribinden...
Kurban Bayramınız kutlu olsun
10-14 Ocak 2006 tarihleri arasında kutlayacağımız Kurban Bayramı...
2006’da neler olacak?
Yıldızlar Kraliçesi Filiz Özkol burçların yeniyıl falına baktı. Duygu...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.