kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
  » Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Cesaretiniz var mı?
Cesaretiniz var mı?
Sevgi Sözcükleri

Cesaretiniz var mı?

Hayata bakışınız ve duruşunuzla cesur bir kadın olabilirsiniz ama acaba ayrılmaya cesaretiniz var mı? Bu sorunun yanıtı da testimizde saklı!.

* Güzel bir akşam geçirmeniz için sizi çok pahalı bir restorana götürüyor. Sıra hesap ödemeye geldiğinde cüzdanını evde unutmuş olduğunu fark ediyor. Bu durumda ne yapardınız? a. 'Ben enayi miyim?' diye bağırarak, hızla masayı terk edersiniz. b. Ödemeyi kredi kartınızla bizzat siz yaparsınız. Ancak borç olarak! c. Bu aralar zorda olduğunu biliyorsunuz, ödemeyi yapar ve konuyu kaparsınız.

* Sevgiliniz hayli kıskanç ve sabit fikirli... Arkadaşlarınızla görüşmenizi dahi engelliyor. Bu durumda aklınızdan neler geçer? a. 21. yüzyılda yaşadığımızın farkında değil galiba! b. Ondan en kısa sürede vazgeçmeliyim, bu ilişkinin bir geleceği olamaz! c. Hep böylesine büyük bir tutkuyla sevilmeyi hayal etmiştim... Bana sahip çıkıyor!

* En iyi arkadaşınız beş yıldır birlikte olduğu kişinin kendisini aldattığını öğreniyor. Bu durumda ona ne tavsiye edersiniz? a. Hemen eşyalarını toplayıp, onu terk etmesini... b. Nedenini anlamak için her şeyi zamana bırakmasını... c. Gerçeği bildiğini hissettirmesini.

* Sevgiliniz doğum gününüzü unuttu! a. Sizin için önemli ve özel bir günü unutuyorsa, bu sizi hiç sevmediği anlamına gelir! b. Ona nazikçe hediye olarak ne aldığını ve bu akşam sizi yemeğe nereye götüreceğini sorarsınız! c. Hiç önemli değil... Bütün erkekler aynıdır!

* Uçurumun kenarında yürüyorsunuz. Devamını hayal edin... a. Hiç düşünmeden kendinizi boşluğa bırakabilirsiniz. Çünkü kendinizden eminsiniz; kanatlarınız var ve uçabilirsiniz! b. Mide bulantınız ve baş dönmenize rağmen düşmezsiniz! c. Olduğunuz yerde donup kalır, asla ilerleyemezsiniz!

* Aşağıdaki saptamalardan hangisi düşünce olarak size daha yakın? a. İçimden geldiği gibi davranırım! b. Birlikte yaşayabilmek için her iki tarafın da fedakarlıklarda bulunması gerekir. c. Erkekler karakterli, kendinden emin kadınları sevmezler!

* Sizi en heyecanlandıracak aktivite aşağıdakilerden hangisi olurdu? a. Paraşütle atlamak... b. Kaya tırmanışı yapmak... c. Hayatınızın erkeği ile her ne olursa olsun varsınız...

* Size ne derse inanmazsınız? a. 'Sana yemin ederim ki değişeceğim!' b. 'Sensiz yaşayamam!' c. 'Dört dörtlük bir insansın ve benden daha iyisine layıksın!' (marie claire)


A'LAR ÇOKSA

Korkunuz yor
Ufukta
sizi bekleyen muhtemel bir ayrılık da sizi hiç mi hiç korkutmuyor! Aslında kazanan bir tarafın da olmayacağını düşünüyorsunuz. Öyle ya, bazı ayrılıklar kaçınılmazdır ve zorla da güzellik olmaz! Zaten siz de insanın hayata bir kez geldiğini düşünüyor ve bu nedenle hayatınızın dilediğiniz gibi ve huzur içinde yaşamanız gerektiğine inanıyorsunuz. Zaten onunla gereğinden fazla zaman kaybettiniz. Yalnızlıktan da hiç korkmuyorsunuz.

B'LER ÇOKSA
Mantık ön planda
Romantik değilsiniz... Gerçeğe o kadar bağlısınız ki, hayal kırıklığına uğramamak için partnerinizden neredeyse hiçbir şey talep etmiyorsunuz. Bunun ardında kırılmaktan korkuyor oluşunuz yatıyor aslında. Süregelen ilişkinizi sonlandırmaya karar verdiğinizde, kendinizi bunun alınması gereken en doğru karar olduğu yönünde de ikna etmeye çalışıyorsunuz. Kırılmaktan bu kadar korkmayın. Unutmayın, aşk biraz da cesur olanların harcıdır!

C'LER ÇOKSA
Terk etmezsiniz
Bavulunu
kapının önüne koymak aklınızın ucundan dahi geçmiyor! Bunun nedeni kendinize hiç güvenmemeniz. Bunun yanı sıra yalnız kalmaktan o denli korkuyorsunuz ki en kötüsünde bile razısınız! Kendinizi bu kadar küçük görmeyin ve sahip olduğunuz artıları bu kadar kolaylıkla göz ardı etmeyin. Düşündüğünüzden daha da güçlüsünüz aslında. Yolunuz, hep aşkınızı istismar eden erkeklerle kesişse de, zamanla toparlanabileceğinizi gayet iyi biliyorsunuz.

SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Woody Allen: Küçücük Dev Adam İstanbul'dan geçti
 Göttenson ismi senaryodan çıkarıldı
 Kenan Doğulu'nun animasyon klibi hazır
 Bu pijamayla sokağa da çıkılır
 Hollywood'u kürk modası sardı
 İşte 2005'in panoraması
 Clarie's'le kıyafetlerinizin şıklığını tamamlayın
 Diesel ilkbahar ve yazı karşılıyor
 Tommy'de yüzde 30 indirim
 Her zevke uygun sutyen
 Her zevke uygun çantalar
 Momentus ailesine yeni renk
AYŞE ÖZYILMAZEL
Çok pardon, bünyesi dayanıklıymış!
Yüksek müsaadenizle...
HAKAN & UTKU
Komik Yalanlar-5
Yılbaşı gecesi dansözün memelerinin...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Akdeniz usulü mercimek çorbası...
İki aydan fazla süren uyku sorunu artık bir hastalıktır
İki aydan fazla süren uyku sorunu artık bir hastalıktır
Hayatımızın üçte biri uykuda geçiyor. Uyku bozuklukları ise...
İstanbul eğlenceye doydu
İstanbul eğlenceye doydu
Yılbaşı gecesi Kumburgaz Marin Princess'te program yapan Sibel Can,...
İstanbul eğlenceye doydu-2
İstanbul eğlenceye doydu-2
İstanbul, 2006'yı sabaha kadar eğlenerek karşıladı. Sibel Can, Gülben...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.