kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
  » Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hangi ünlüler yılbaşında nerede?

Yeni yıl kutlamaları için Antalya, İzmir, Uludağ, Palandöken, Erciyes, Kapadokya, Kartalkaya ve Abant'taki oteller müşterileri için alternatif programlar düzenledi.

Antalya'da İbrahim Tatlıses, Funda Arar, İzel, Sümer Ezgü gibi ünlü sanatçıları sahneye çıkacak. Kemer'deki Limra Otel'de 30 Aralık Cuma İbrahim Tatlıses, 31 Aralık gecesi ise Funda Arar sahne alacak. Limra Otel'de 2 kişi, 2 gece 850 YTL'ye konaklayabilecek.

Ardisia De Luxe Resort Oteli'nde yılbaşı gecesi İzel ve Sümer Ezgü'yü izlemek isteyenler, kişi başına gecelik 249
YTL ödeyecek. Antalya'da bazı oteller ise yılbaşında müşterilerini mahalli sanatçılar ve animasyon ekiplerinin gösterileriyle eğlendirecek. Bu otellerde yılbaşı gecesi eğlencesi 70 ile 100 YTL arasında değişiyor.

Yılbaşı gecesine hazırlanan Antalya'daki barlarda mahalli sanatçılarla eğlenmenin bedeli 50 ile 100 YTL arasında olacak. Özellikle yılbaşı gecesi oryantaller, 20 dakikalık gösteri için 500 YTL istiyor.

ULUDAĞ'DAKİ OTELLERDE YILBAŞI BALOSU

''Beyaz cennet'' Uludağ'daki oteller, yılbaşının hafta sonu tatiline denk gelmesini ve müşterilerinin Kurban Bayramı'nda uzun süre konaklayacaklarını dikkate alarak, yerel şarkıcılarla yeni yıl kutlaması düzenlemeyi tercih ettiler.

Yılbaşı gecesi Grand Yazıcı Otel'de İsmail Türüt, Kervansaray Otel'de ise Aldo sahne alacak. Diğer oteller ise ''gala yemeği'' ve ''yılbaşı balosu'' tarzında yapacakları kutlamalarda, kendi orkestralarına ve oryantal şovlara yer verecekler.

Bu arada, Bursa'daki otellerde de ''Yılbaşı Özel Programı'' adı altında yemek, oryantal şov, canlı müzikten oluşan kutlamalar yapılırken, Holiday Inn Otel'de Aslı Hünel hayranlarıyla buluşacak.

İZMİR'DE MEYDANLARDA YILBAŞI KUTLAMALARI

İzmirliler, Cumhuriyet ve Anayasa meydanlarında düzenlenecek ücretsiz yılbaşı konserlerinde, yeni yılı ünlü sanatçıların seslendireceği şarkılarla karşılayacaklar.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek programda, pop müzik şarkıcısı Pamela ile MFÖ sahne alacak. Karşıyaka'daki Anayasa Meydanı'nda ise Tuğba Özerk ve Ebru Destan, İzmirlilerle buluşacak.

İZMİR'DE OTEL ALTERNATİFLERİ

Hilton İzmir'in, Barbarospaşa Salonu'ndaki yılbaşı balosunda Zeynep Dizdar sahne alacak, oryantal ve dans gösterileri sunulacak.

Programın konaklama dahil 229 YTL olduğunu bildirildi. Crown Plaza İzmir'de yılbaşı için hazırlanan 4 ayrı programın fiyatları, 40 YTL ile 210 YTL arasında değişiyor. Hotel Princess'teki programda ise Coşkun Sabah sahne alacak.

Çeşitli dans ve oryantal gösterilerine yer verilecek programda, fiyatlar 119 YTL ile 179 YTL arasında değişiyor. Otelde konaklamak isteyen müşteriler, kişi başına brunch dahil, 55 YTL daha ödeyecek.

Ege Palas Oteli ise Balo Salonu'nda konuklar, canlı müzik ve dans gösterileri sunacak programda, kişi başı 125 YTL'ye ağırlanacak. Roof Bar'daki yılbaşı eğlencesi ise kişi başı 95 YTL olarak belirlendi.

Otel, 65 YTL karşılığında çocuklara, animasyonlar, yılbaşı hediyeleri ve çeşitli sürprizlerin yer alacağı bir yılbaşı kutlaması sunuyor ve ilerleyen saatler için uyku odası sağlanıyor.

ERZURUM'DA KAR KEYFİ

Erzurum Palandöken Kış Turizm Merkezi'ndeki Polat Renaıssance Otel'de, yılbaşı gecesi animasyon ve oryantal gösterileri sunulacak, Rus müzik grubu sahne alacak. Türk müziği için ayrı bir program düzenlenecek otelde konaklayan müşteriler, kişi başı 100 dolar ödeyecek.

Palan Otel'de, Grup Palandöken, şarkıcılara eşlik edecek. Rus animasyon grubuyla oryantal gösterilerinin yer alacağı programın fiyatı 75 YTL olarak belirlendi. Dedeman Otel'de ise yılbaşı gecesi gece kayağı düzenlenecek ve havai fişek gösterisi yapılacak.

Sarıkamış Çam-Kar Otel'deki yılbaşı balosunda Recep Ergün ile yöresel sanatçılar sahne alacak. Animasyon ve oryantal gösterileri ve gece kayağının izlenebileceği yılbaşı balosuna katılmak isteyenler kişi başı 60 YTL ödeyecek.

Toprak Otel'de, Recep Ergün'ün sahne alacak. Animasyon, oryantal ve gece kayağı gösterilerinin sunulacağı yılbaşı eğlencesi, kişi başına 120 YTL olacak.

KARTALKAYA VE ABANT YILBAŞINA HAZIR

Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de yılbaşı gecesi müşterileri için, keman eşliğinde akşam yemeği, karda ateş dansı, havai fişek gösterileri düzenleyecek.

Dorukkaya Otel'e gelen misafirler ateş şovu eşliğinde karşılanacak, küçük yaştaki misafirlere isimleri yazılı pastalar ikram edilecek, illüzyonist şovlar, çocuklara yönelik eğlenceler, animasyon gösterileri, yarışmalar, çekilişler ve dans şovlar yılbaşı gecesinin diğer etkinlikleri arasında yer alıyor.

Abant Tabiat Parkı'ndaki Abant Palace Otel'de, Mehtap Saraç ile Atilla Atasoy sahneye çıkacak, oryantal gösterisi sunulacak. Büyük Abant Oteli'nde misafirler ise Seda Üren'in şarkılarını dinleyip, oryantal dansları izleyebilecek. Ayrıca göl partide sıcak şarap ikramı, ateş dansı, havai fişek gösterileri yapılacak.

KAYSERİ VE NEVŞEHİR'DE YILBAŞI EĞLENCELERİ

Kayseri'deki Grand Eras Oteli'nde düzenlenecek yılbaşı eğlencesinde sanatçı Pınar Dilşeker sahne alacak. Yerel sanatçılara da yer verilecek programda, özel gala yemeği ile yeni yılı karşılayacak konukların, kişi başı 100 YTL, program sonunda otelde konaklamak isteyenlerin ise 150 YTL ödemesi gerekiyor.

Hilton Kayseri Balo Salonu'ndaki programda, gala yemeği ve Grup Voice ile sabahın ilk saatlerine kadar eğlenmenin bedeli, kişi başı 85 YTL olarak belirlendi. Kervansaray Restoran'da Grup Nazar eşliğinde yeni yıla girecekler, kişi başı 65 YTL ödeyecek. Otelde ayrıca, 25 YTL karşılığında bar programı ve 35 YTL karşılığında disko programı düzenlenecek.

Kış turizminin gözde mekanlarından Erciyes Dağı'ndaki Dedeman Erciyes Oteli'nde misafirler kişi başı 85 YTL karşılığında 3 farklı müzik grubu eşliğinde eğlenme fırsatı bulacak. Eğlence sonrası otelde konaklamanın bedeli ise iki kişi 400 YTL olarak belirlendi.

ACE Erciyes Otel'de yemekli müzikli eğlence programında, oryantal gösterisi yapılacak. Kişi başına 75 YTL olan yılbaşı programına katılanlar, otelde konaklamak isterlerse 180 YTL ödeyecek.

Nevşehir'de Dedeman Otel'de canlı müzik eşliğindeki açık büfe yemeğin bedeli kişi başı 125 YTL olarak belirlendi. Ayrıca Nevşehir ve ilçelerindeki Kapadokya Lodge, Dinler, Perissia, Otel Mustafa, Yıltok, Altınöz gibi 4 yıldızlı otellerde 75-100 YTL arasında değişen fiyatlarla farklı yılbaşı eğlenceleri düzenleniyor.

Kapadokya bölgesine özgü peribacaları ile kayadan oyma eğlence merkezlerindeki yılbaşı programlarına katılmak isteyenler, 60-80 YTL ödeyecek.

(AA)

1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 17 Türk hacı adayı hayatını kaybetti
 Gebze'de hastanede gasp
 D vitamini mucizesi
 Kurda kuzuyu emanet etti
 Şifalı bitkiler el yakıyor
 Heyet raporlu sağlık vurgunu
 Abdullah Gül'ün oğlunu airbag kurtardı
 Bush'u çıplak gören adam
 Bu yaz Hollywood'dalar
 Üç aylık İrem bebeği Mehmetçik kurtardı
 Yaralanan nişanlısını tedaviye çalıştı
 Kedi gibi hep dört ayak üstüne düştü
 Urfi Çetinkaya uyuşturucudan 10 yıl ceza aldı
 Üç kişinin ölümüne yol açan sürücüye 13 yıl hapis
 Şişman adam yürüyor!..
EMRE AKÖZ
Hakaret mi eleştiri mi?
Biliyorsunuz 169 aydın,...
MEHMET BARLAS
Yastık altı TL'lerin tümü YTL'ye çevrildi mi acaba?
Yeni...
İLKER SARIER
İç düşmanlar (!)
Önce bir fıkra:
Alman,...
MAHMUT ÖVÜR
25 bin öğrencinin 'burs kâbusu'
Türkiye 2000'li yıllarda...
SAİT GÜRSOY
Picasso sergisini kaçırmayın
Sabancı Üniversitesi Sakıp...
SAVAŞ AY
112 Servis dosyası - 2
Ambulanslarla ve 112 Acil...
HINCAL ULUÇ
Yasalar mı yanlış?.. Uygulayanlar mı hatalı?.
Serpil...
Pamuk eller cebe
Pamuk eller cebe
G.Saray, maddi sıkıntıyı "Polat Formülü"yle gidermeyi düşünüyor.
Dürüst tedirgin, Kozak ısınıyor, Canaydın bekliyor
Dürüst tedirgin, Kozak ısınıyor, Canaydın bekliyor
G.Saray'ın Mart'taki seçiminde ismi başkan adaylığı için geçenlerden...
Unakıtan kavgası
Başbakan Erdoğan, Bütçe'nin son görüşmesinde, CHP lideri Baykal'ın...
Kapıkule polemiği
Meclis'teki bütçe görüşmelerinde Kapıkule'deki rüşvet operasyonu da...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu