kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
   Günün İçinden
   Ekonomi
  » Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Katil zanlısı Osman Çuhacı
Seri katil beşinci kurbanda yakalandı
Hemşire, polisi katile ulaştırdı

Karındeşen Osman

Türk "Karındeşen Jack" yakalandı. İsmi Osman Çuhacı. İşsiz. Hedefi, "Karındeşen" gibi hayat kadınlarıydı. İstanbul'da üç ayda 4 tanesini öldürdü. Cinayetleri silahla işledi, ikisini yaktı.

EN SON SEVGİLİSİNİ VURDU
Polis katili 'ayakkabı izi'nden buldu. Takip dün sonuç verdi ve Çuhacı sevgilisi ile evinde yakalandı. Geceleri hayat kadınlığı yapan 'hemşire sevgili'nin de Çuhacı'ya bir cinayette yardımcı olduğu belirlendi.


Seri katil beşinci kurbanda yakalandı

Hedeflerini hayat kadınları arasından seçen seri katili iki ayda dört cinayet işledi. Sıra sevgilisine geldiğinde suçüstü yakalandı. Kurbanlarını tek kurşunla öldüren katil sonra yakıyordu.

Amerikan filmlerinde izlediğimiz seri katiller artık İstanbul sokaklarında cirit atıyor. Polisin ele geçirdiği seri katil, tıpkı "Karındeşen Jack" gibi kurbanlarını hayat kadınları arasından seçiyordu. Tarih 5 Ekim 2005... Kartal 0-2 Otoyolu Uğur Mumcu Mahallesi girişindeki boş arazide Begüm Tenekekesen isimli 25 yaşındaki bir çocuk annesi kadının cesedi yakılmış olarak bulundu. Başına tek kurşun sıkılmıştı. Olay yerinde sadece tek bir mermi çekirdeği bulundu. İstanbul Asayiş Müdürlüğü cinayet masası ekipleri katili araştırmaya başlamışken, 13 gün sonra, 18 Ekim 2005'te bu kez 70 yaşındaki Nihan Tezkurtaran evinde kafasına sıkılmış tek kurşunla öldürülmüş olarakİlk kurban 5 Ekimde öldürülen Begüm Tenekekesen (küçük fotoğraf), üçüncü kurban ise Gökçe Şendindi.bulundu.

İKİ KİŞİNİN AYAK İZLERİ
Dedektiflere göre yaşlı kadın, tanıdığı birisi tarafından öldürülmüştü. Çünkü eve zorla girilmemişti. Parmak izleri araştırmasında ise evde cinayet sırasında bir kadın ile bir erkek olduğu tespit edildi. Ayrıca yaşlı kadının ölü bulunduğu yerde bir erkek ayakkabısının izine rastlandı. Tam karşısında da bir kadına ait ayakkabı izi vardı. Son olarak olay yerindeki boş kovan deliller arasına konuldu. Asayiş ekipleri çalışmalarını sürdürürken 11 Kasım 2005'te ilk cinayetin işlendiği Kartal 0-2 Otoyolu Uğur Mumcu Mahallesi girişindeki boş arazide Gökçe Şendin isimli kadının yanmış cesedi bulundu. Tıpkı ilkkurban gibi o da önce başına tek kurşun sıkılarak öldürülmüş sonra yakılmıştı. Yine bir boş kovan bulunmuştu. Ve üç cinayet de aynı silahla işlenmişti. Artık her şey apaçıktı, polis bir seri katille karşı karşıyaydı.

ÖZEL EKİP KURULDU
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve Asayiş'ten sorumlu Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren hemen özel ekip kurdular. Polisin vardığı sonuca göre zanlılar iki kişiydi. Özel ekip harekete geçtiğinde bir cinayet daha işlendi. 29 Kasım'da Beşiktaş'ta 25 yaşındaki travesti Murat Taç, arabasında kafasına tek kurşun sıkılarak öldürülmüş bulundu. Yine bir boş kovan vardı.Celalettin CerrahBu kovan da aynı silahtan çıkmıştı. Kurbanların geçmişleri araştırıldığında hepsinin bedenlerini satarak geçimlerini kazandıklarını belirlendi. Hepsinin ortak noktası ikinci kurban Nihan Tezkurtaran'ın fuhuş yapılan eviydi. Zanlıların Halkalı 3. Etap'daki evlerini ablukaya alan polis dün sabaha karşı operasyon için hazırlık yaparken zanlının silahından mermi son kez çıktı. Namlunun ucundaki kişi sevgilisi hemşire Şule Özbakan'dı. Ayağından yaralanan hemşire evin içinde can çekişirken polis kapıyı kırarak içeri girdi. Ve katil zanlısı Osman Çuhacı dört cinayet olayında kullandığı silah ile birlikte yakalandı. Alınan bilgiye göre hedefte öldürülecek başkaları da vardı.

EMRULLAH ERDİNC


1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Kayıp silah savcıda çıktı
 Yüksek yargı: Bu şair bizim
 Diyanet'in hedefi Caferileri kazanmak
 Geldiği gibi gidiyor
 Eğitim-Sen üyeliği suç değil!
 Dink'e katmerli dava
 Kapıkule'de müdürlük üstü aşk evi
 Terk edilen tarihi Aygaz kurtarıyor
 SABAH dağıtımcısı kaza kurbanı
 Serpil öğretmenin kemikleri sızladı
 Almanya bu Türk ailesini konuşuyor
YILMAZ ÖZDİL
Guguk...
Türkiye'yi şahane şekilde yöneten arkadaşlar,...
UMUR TALU
İçimdeki dikta aşkı bambaşka
Türkiye'de taraf olmakta en...
FATİH ALTAYLI
Türk'ün Türk'e propagandası
Bir süredir basında...
ERDAL ŞAFAK
Türkiye'ye benzemek!
Kuzey Irak'ta kıyamet kopuyor.
Camileri gözetlediler
Nükleer saldırı korkusu yaşayan ABD'nin, ülkedeki camilerin radyasyon...
"Bush aptalın tekidir Rice ise bir delidir"
Uzun süredir sessizliğini koruyan Küba lideri Castro ABD'ye verdi...
Canaydın kaybetti!
Canaydın kaybetti!
Olağanüstü toplanan G.Saray Genel Kurulu, Canaydın yönetiminin Riva...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu