kapat
   
SABAH Gazetesi
 
   Son Dakika
   Yazarlar
  » Günün İçinden
   Ekonomi
   Gündem
   Siyaset
   Dünya
   Spor
   Hava Durumu
   Sarı Sayfalar
   Ana Sayfa
   Dosyalar
   Teknoloji
   Emlak
   Otomobil
   Detaylı Arama
   Arşiv
   Etkinlikler
   Günaydın
   Televizyon
   Astroloji
   Magazin
   Sağlık
   Cuma
   Cumartesi
   Pazar Sabah
   İşte İnsan
   Sinema
   20. YILA ÖZEL
   Turizm Rehberi
   Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
2000 YTL'ye kar keyfi!

Yeni yıla kayak merkezlerinde, karlar altında girmek isteyen çiftler, keyifli geçirecekleri bir gece için en az 260 YTL'yi, 2 ve 3 gecelik paket program uygulayan tesislerde kalacak çiftler ise 700-2 bin 10 YTL'yi gözden çıkaracak.

Müşterilerine 2 ve 3 günlük paket program seçenekleri sunan Uludağ ve Kartalkaya'daki otellerle 3 Aralık gecesini karlar altında geçirmek isteyenler için bir günlük fiyat belirleyen Sarıkamış, Davraz ve Erciyes kayak merkezlerindeki otellerin rezervasyonları devam ediyor.

Otelciler, bu yıl geç yağan kar
nedeniyle gecikmeli olarak belirlenen yılbaşı fiyatlarının seyahat acenteleri ve gazete ilanları yoluyla duyurulmasının ardından rezervasyonların arttığını bildirdiler.

Uludağ'da geleneksel hale gelen açık alandaki yılbaşı kutlamalarına katılmak isteyenler, otellerin kendi imkanlarına göre değişen paket programlarında, üç öğün yemek, teleski-telesiyej bileti, yerli içecekler, ara sıcaklar, beş çayı, gece çorbası ve yılbaşı balosu gibi hizmetlerden ücretsiz yararlanırken, bazı oteller müşterilerine kapalı yüzme havuzu, ''fitness center'', sauna gibi ayrıcalıklı hizmetleri de ücretsiz sunacak.

Grand Yazıcı Oteli'nde yeni yıla girmek isteyen çift, 30 Aralık'ta başlayan 2 günlük ''brunch lı yarım pansiyon'' paket programı için bin 200, 29 Aralık-31 Aralık arasındaki 3 günlük program için ise bin 500 YTL ödeyecek. Otel, standart hizmetlerinin yanı sıra ''fitness center'' ve kapalı havuzdan ücretsiz yararlandıracağı müşterilerini yılbaşı balosunda da İsmail Türüt ile coşturacak.

''Yılbaşı galası'' sanatçılarını henüz belirlemeyen Ağaoğlu My Resort da 2 günlük program için bin 300, 3 günlük program için bin 550YTL ödeyecek müşterilerine, ''Herşey dahil (HD)'' hizmeti verirken, One Otel Kartanesi'nde kalacak bir çift yılbaşı balosu, kayak pistleri, kayak kursu, sonwboard, lobide sıcak içecekler gibi ücretsiz hizmetleri de içine alan 2 günlük program için bin 120, 3 günlük program için ise 2 bin 10 YTL ödeyecek.

Beyaz cennette biraz daha ''ucuz'' tatil yapmak isteyenler ise Kervansaray Uludağ'da 700, Ak Otel'de 760, Kar Otel'de 720 YTL ödeyerek 2 günlük paket programından ve yılbaşı galasından yararlanacak.

KARTALKAYA'DAKİ OTELLER DE YILBAŞINA HAZIR


Doğal güzelliklerin hakim olduğu Kartalkaya kayak merkezindeki oteller de yılbaşına özel 2 ve 3 günlük paket programlarıyla müşterilerini beklerken, 3 gecelik konaklamalarda fiyatların daha uygun olduğu gözleniyor.

İki kişilik ''HD'' paket program fiyatlarını 2 gün için bin 280, 3 gün için ise bin 320 YTL olarak belirleyen Kartal Otel, yılbaşı partisinde ağırlayacağı müşterilerinin lift ve pistlerden de ücretsiz yararlanmasını sağlayacak.

Dorukkaya Otel de 900 YTL tutarındaki 2 günlük paket programında yerel sanatçıların ve oryantal şovun yer aldığı ''Gala Gecesi''ni ücretsiz sağlarken, müşterilerinin yoğun talebi üzerine ''tek gecelik'' fiyatını da 500 YTL olarak belirledi.

Grand Kartal Otel'de kalmak isteyen ve yılbaşına otel önünde düzenlenecek ''özel gece''yle girmek isteyen bir çift ise 2 gece için bin 420, 3 gece için bin 470 YTL ödemek durumunda kalacak. Kartalkaya'da, kayakseverlerin yanı sıra doğa sporcularına hizmet veren ''butik otel'' Villa Neva'nın yetkilileri, otelde yılbaşını geçirecek bir çifti 280 YTL'ye ağırlayacaklarını belirterek, ancak otelin dolması nedeniyle rezervasyon taleplerini geri çevirmek zorunda kaldıklarını söylediler.

DİĞER KAYAK MERKEZLERİ

Kayseri Erciyes kayak merkezinde yeni yıla girmeyi tercih eden birçift, Dedeman Erciyes Oteli'nde 400, ''Pınar Dilşekerli yılbaşı galası'' düzenleyen Grand Eras'ta 450, Dedeman Chalet Erciyes'te de 500 YTL'ye hem konaklama hem de yılbaşı eğlencelerinden, kayak pistlerinden ücretsiz yararlanma imkanı bulacak.

Ilgaz Dağı'nda 2006'ya girmenin mutluluğunu yaşamak isteyen bir çift de bir gece konaklama hizmeti veren Ilgaz Dağbaşı Otel'de 340, 2 günlük paket programı bulunan Ilgaz Mountain Otel'de 900 ve ''butik otel'' Le Chalet'te 400 YTL'ye kalabilecek.

Sarıkamış kayak merkezindeki Çamkar Otel, 32.50 YTL'si yılbaşı balosu ücreti olmak üzere konaklama bedelini 292.50 YTl olarak belirlerken, Sarıkamış Toprak Otel'de kalmak isteyen çift, konaklama için 500, ''gala yemeği'' için de ayrıca 200 YTL ödeyecek.

Isparta Davraz'da ise Sirene Davraz Otel'de Burhan Damcıoğlu ve orkestrasının müziğiyle 2006'yı karşılayacak çiftler ise, bir gecelik ''Tam pansiyon plus'' konaklama için 400, 2 gecelik konaklama için 600 YTL'yi gözden çıkaracak.

PALANDÖKEN'DE REZERVASYONLAR SONA ERDİ

Erzurum Palandöken kayak merkezi ise yeni yılda Türk müşterilerinden çok Rus, Ukraynalı ve Hollandalı turistleri ağırlayacak. Turistlerin yoğun talebi nedeniyle yılbaşında yüzde 100 doluluk oranına ulaşan Palandöken'deki oteller, rezervasyonlarını kapatırken, bazı oteller konaklama imkanı bulamayan, ancak yılbaşına dağda girmek isteyen müşterilerine yönelik hizmet verecekler.

Ski Resort Dedeman Palandöken işletmecileri, 2 gece konaklamalı yılbaşı paket programının fiyatının bir çift için 1040 YTL olduğu otelin, yeni yılda Rusya ve Ukrayna'dan gelen konuklarını ağırlayacağını bildirdiler. Yılbaşında iç pazardan konaklamalı müşteri kabul edemediklerini kaydeden yetkililer, yılbaşı gecesi yabancı konuklarını ve ''günübirlik'' müşterilerini ayrı iki salonda ağırlayacaklarını kaydettiler.

Polat Renaissance Erzurum Hotel yetkilileri de yılbaşında Rusya, Ukrayna ve Hollandalı turistlerin yoğun talebiyle karşılaştıklarını, yüzde 100 dolu olan otelin az sayıda da Türk müşteriyi ağırlayacağını ifade ettiler. Bir çift, 912 YTL'ye 2 gece konaklayacağı otelde balo salonundaki yılbaşı balosu için 100 dolar öderken, otelin 4 farklı mekanda düzenleyeceği yeni yıl galasına katılmak isteyen konaklamasız müşteriler ise 50-160 YTL'yi gözden çıkaracak.

Çiftler için bir gecelik konaklama ve yılbaşı partisi bedellerini 450 YTL olarak belirleyen Palan Otel ile kapılarını ilk kez 29 Aralık'ta açacak olan ''butik otel'' tarzındaki Ski Lodge Dedeman'ın da Rus ve Ukraynalı turist kafilelerini ağırlayacakları, bu yüzden rezervasyon taleplerini karşılayamadıkları bildirildi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER GÜNÜN İÇİNDEN HABERLERİ
 Usame'nin seksi yeğeni!
 Müstehcen kitaba beraat
 Yeni yıl için alternatif hediyeler
 Deniz otobüsü fenere çarptı
 Sigara içti, işten kovuldu!
 'Nişantaşı aşınmasın!'
 150 bin Euro'yu alarak kaçtı
 İzinli polis gaspçı kovaladı vuruldu
 'Maç kiniyle öldürüldü'
 'Turbo Baran' yeniden hâkim karşısına çıkacak
 atv'den 10'da 10
 KLM'in kargo uçağı apronda kaza yaptı
 Öldürülen engellinin katili de engelli çıktı
 Soy'u desteklemeye silahlarıyla gittiler!
REHA MUHTAR
Köpeğin ismi Şaka'ydı...
"Şakaydı değil mi...
EMRE AKÖZ
Gurur veren bir proje: Santral İstanbul!
Bugün...
MEHMET BARLAS
Erdoğan neden Baykallaşmaya hevesleniyor ki?
Siyasi...
İLKER SARIER
Beynimizdeki gen!
Yeni Ceza Kanunu'nun 301....
SAVAŞ AY
Bilimsel bilgi edebiyatın canına nasıl okur?
"Nasıl...
HINCAL ULUÇ
İstanbul'un sahibi yok.. Yok!.. Yok!.. Yok!..
Uğur Mumcu...
Riva'yı TOKİ yapacak
Riva'yı TOKİ yapacak
Refik Arkan, Riva'da bilinmeyenleri anlattı: "Projeyi TOKİ...
Gücünüz bu mu?
Gücünüz bu mu?
Şans isteyen ve G.Antep maçında dökülen oyuncular Daum'u kızdırdı.
Gençlere Kubilay uyarısı
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özkök, "Menemen" mesajında irtica...
Denktaş'ın anıları vekilleri ağlattı
CHP Lideri Baykal'ın öncülüğünde Meclis'te düzenlenen konferansta...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Pazar Sabah | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu