kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Evlilik bitti dostluk baki
Evlilik bitti dostluk baki

Büyük umutlar ve bitmez denilen dillere destan aşklarla başlayan evlilikler de günün birinde sonlanabiliyor. Kimileri biten evliliklerinin ardından birbirlerini görmek istemezken, kimileri ise ilişkilerini dost olarak devam ettirmeyi başarıyor. İşte, boşandıktan sonra da medeni bir şekilde görüşmeye devam eden ünlü çiftler.

BİLGÜN DERELİ - CEM BOYNER
Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, eski eşi Bilgün Sazak'tan ayrıldıktan sonra Ümit Boyner'le nikah masasına oturmuştu. Cem Boyner'le olan evliliğinden üç kız sahibi olan Bilgün Sazak da hayatını Sinan Dereli'yle birleştirmişti. Buna rağmen Cem Boyner ve Bilgün Dereli kızları Ayşe, Elif ve Emine için görüşmeye devam ediyor. B-Point mücevher markasıyla dikkatleri üzerine çeken Dereli'yle Ümit Boyner'in arası da gayet iyi. Bunun en iyi göstergesi de Dereli'nin açtığı sergiye, Ümit Boyner'in de katılmış olması.

İLKAY TUNA - MEHMET TUNA
Etiler Şamdan'ın sahibi Mehmet Tuna ile eski eşi İlkay Tuna uzun zaman önce boşanmışlardı. Çiftin evliliklerinden Melda adında bir kızları var. Onlar hala kızları için görüşmeye devam ediyor. Mehmet Tuna bu ilişkinin ardından Şehnaz Tuna ile evlilik yaptı. İlkay Tuna ise tüm zamanını kızına ayırıyor.

CEYLA GÖLCÜKLÜ - SHERY SHAHNAVAZ
Eşi Azeri işadamı Shery Shahnavaz'dan 140 trilyon tazminat alarak geçtiğimiz yaz boşanan Ceyla Gölcüklü, eşiyle görüşmeye hala devam ediyor. 11 yıl evli kalan çift çocukları için Londra'da bayram tatilinde biraraya geldi. Uzun süre gündemi meşgul eden boşanmanın ardından İstanbul'da yaşamaya başlayan Gölcüklü ile eski eşi kızları için görüşmeye devam edecek gibi görünüyor.

CEYLAN PİRİNÇCİĞLU - RANA ERKAN

VIP Turizm'in sahibi Ceylan Pirinçcioğlu ile Rana Erkan yaklaşık dört yıl önce evliliklerini noktalamışlardı. Engincan adlı bir oğulları bulunan çift hala görüşmeye devam ediyor. Power Fm'de 'Coffe Time' adlı bir program sunan Rana Erkan, uzun zamandır Erol Tabanca'yla, Ceylan Pirinçcioğlu ise Meltem Tahrancı ile olan ilişkisini sürdürüyor.

ÇİĞDEM KAYALI - ERCAN AKIN
Yaklaşık bir buçuk yıldır Tarkan Sualp ile birlikte olan Çiğdem Kayalı 20 önce boşandığı eşi Ercan Akın hala çok iyi arkadaş. Hatta, Kayalı geçtiğimiz aylarda oğlu Sinan'ın da babası olan eski eşinin yanında çalışmaya başladı. 'Addressİstanbul' isimli alışveriş merkesinin halkla ilişkiler müdireliğini üstlenen Kayalı'nın eski eşi ile olan arkadaşlığı sevgilisi Tarkan Sualp tarafından da normal karşılanıyor gibi görünüyor.

ESRA GÜRSOY - MEHMET DERELİ
İstanbul Motor Piston'un ortağı olan Mehmet Dereli şu anda 1987 Türkiye Güzeli Şebnem Dinçgör'le evli olmasına rağmen eski eşi Esra Gürsoy ile medeni bir şekilde görüşmeye devam ediyor. Şu anda Sinan Gürsoy'la evli olan Esra Gürsoy, oğlunun babası Mehmet Dereli ile davetlerde görüşmekle kalmıyor, aynı zamanda verdiği davetlerde eski eşinin yeni eşi Şebnem Dereli'yi de ağırlıyor.

AYŞEGÜL GERÇİN - NEJAT CİNİSLİ
Nejat Cinisli ve eski eşi Ayşegül Gerçin yıllar önce ani bir kararla evliliklerini noktalamışlardı. Çok iyi arkadaş olarak zaman zaman görüşen ikilinin Tolga ve Fulya isimli iki çocukları var. Ayrıca Nejat Cinisli bir süredir Aslı Dülger ile birlikte.

METİN KAP - CANDAN KIRAMER
Candan Kıramer yıllar önce rallici Metin Kap ile evliydi. İkili evliklerini bitirdi ama arkadaşlıkları sürüyor. Çift kızları Alara ve Mina için aralarındaki iletişimi koparmamış. Ayrıca Metin Kap uzun zamandır Defne Duna ile beraber. Candan Kıramer'in ise Erdem Kıramer ile mutlu bir evliliği var.

SEZAİ TAŞKENT - MİNE KALPAKÇIOĞLU
STFA'nın ortaklarından işadamı Sezai Taşkent ve Mine Kalpakçıoğlu geçtiğimiz yıl beklenmedik bir anda evliliklerini noktalamışlardı. Birlikteliklerinden bir de çocuk sahibi olan çift, şimdillerde zaman zaman oğulları için görüşmeye devam ediyor. Bu arada Mine Kalpakçıoğlu bir yıldır Efe Önbilgin ile birlikte, Sezai Taşkent'in ise basına yansımayan bir ilişkisi var.

HÜLYA AVŞAR - KAYA ÇİLİNGİROĞLU
Ayrılık haberleriyle sık sık gündeme gelen ancak birlikteliklerine kaldıkları yerden devam eden Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu evliliğine son noktayı Feraye Tanyolaç olayı koydu. Çift, geçtiğimiz eylül ayında yollarını ayırmalarına rağmen arkadaş olarak görüşmeye de devam ediyor. Kızları Zehra için sık sık biraraya gelen ikili, boşanmanın ardından daha bile fazla görüşmeye başladı. Hatta Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, Şeker Bayramı'nda evliyken de sık sık birlikte tatil yaptıkları Antalya'daki otelde 3 gün geçirdi.
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Şallı'ya 3 bindolarlık makyaj
 Doğum günü uçakta geçmiş!
 Olmamış!!!
 Başkan golfe merak sarmış
 Çocuğu çekik gözlüolacak!
 Plassink tezatı!
 Haberiniz olsun
 Niş'in caz sürprizleri
 CKM'nin ikinci konuğu: Sertab
Bir tabak yemek 328 YTL
Bir tabak yemek 328 YTL
İngiltere'nin en iyi Uzakdoğu restoranı Hakkasan'ın bir şubesi...
Sertifikalı oyuncu kadrosu kuruyor
Sertifikalı oyuncu kadrosu kuruyor
Ünlü yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz, genç oyunculara yatırım...
Irak sandık başında
Iraklılar, ABD'nin müdahalesi sonucu Saddam Hüseyin'in devrilmesiyle...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren...
50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişiyor
1 Ocak 1957'de yürürlüge giren Türk Ticaret Kanunu, yaklaşık 50...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.