kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Yapılan şaka benim için hiç hoş değildi
'Yapılan şaka benim için hiç hoş değildi

Şarkıcı Çelik ile ayrıldıktan sonra mankenliğe geri dönen Buket Saygı, Seda Sayan'ın canlı yayında evliliğinin bitme nedenini Seray Sever olarak göstermesini şaka olarak algıladığını, bu yüzden müdahale etmediğini söylüyor: "Ama hoş değildi, aldatılan kadın konumuna sokuldum".

Şarkıcı Çelik ile evlendikten sonra mankenliği bırakan Buket Saygı, evliliğinin sona ermesinin ardından mankenliğe geri döndü. Podyumlardan dört yıl ayrı kalan Saygı, bu uzun aradan sonra ilk kez ünlü modacı Yıldırım Mayruk defilesinde podyuma çıktı. Podyumlara geri dönmenin heyecanını yaşayan Buket Saygı, biten evliliği ve mesleğiyle ilgili ilk kez bu kadar içten ve net konuştu. Ruhsal problemlerini de geride bırakan ünlü manken, kendini çok mutlu ve hayata yeniden geri dönmüş gibi hissettiğini söylüyor.

* Mesleğinizi ne zaman bırakmıştınız? Dört yıl önce tamamen bırakmıştım. Dört yıl içerisinde bir kez podyuma çıktım. O da geçtiğimiz sene yine Yıldırım Mayruk'un yardım amaçlı defilesine çıkmıştım.

'ALDATMANIN 'A'SI OLMADI'

* Neden bırakmıştınız mankenliği?
Evlendiğim için bıraktım. Sonra da çoluk-çocuk derken dört sene geçti. Şimdi bu defileyle birlikte aktif olarak yeniden mankenliğe başladım.

* Evliliğiniz uğruna mesleğinizi bıraktınız. Değdi mi? Değdi bence. O ayrı bir keyifti. O dönem evliliğin tadını çıkarmak istedim. Çalışmak istemedim. O psikoloji ayrı bir psikolojiydi. Pişman da değilim bıraktığıma... Yeniden başlamanın zevkini çıkarıyorum şimdi...

* Boşandığınız dönemde ruhsal zorluklar çektiğinizi, bunalıma girdiğinizi duymuştuk. Şimdi nasılsınız? Geçti onlar. Şimdi çok iyiyim. Dört ay oldu artık. Oğlumla çok mutluyum.

* Özellikle son günlerde boşanmış ünlü annelerin eski eşleriyle çocukları yüzünden büyük problemler yaşadığı yansıyor basına. Sizin de Çelik ile böyle bir probleminiz var mı? Çok şükür öyle bir problem yok aramızda. Çelik ne zaman görmek isterse, ne zaman özlerse, ne zaman onu gezdirmek isterse geliyor alıyor. Sonra da hiç problem olmadan geri getiriyor.

* Çelik ile aranızda küslük var mı? Yok. Çok iyi anlaşıyoruz. Dost olarak da görüşüyoruz.

* Evliliğiniz, aldatma nedeniyle mi bitmişti? Aldatmanın 'a'sı yaşanmadı bizim evliliğimizde çok şükür. Evlilikler bir tek aldatmayla bitmez. Aldatma olmadan biten bir sürü evlilik var. Bizim evliliğimiz de onlardan biri.

* Peki Seda Sayan canlı yayında Seray Sever'i bu nedenden dolayı suçlarken neden müdahale etme gereği duymadınız? Onun şaka yaptığını hissettiğim için müdahale etmedim. Orada şakayla karışık bir şey söyledi Seda Sayan. Onun ciddi söylemediğini bildiğim için de sesim çıkmadı. Yoksa müdahale edilebilirdi.

'MÜDAHALE ETSEM UZARDI'

* Peki bu tarz bir şaka hoş mu? Aynı tarz bir şaka size yapılsa tepkiniz ne olurdu?
Tabi ki hoş bir şey değil. Sadece Seray Sever için değil, üçümüz için de hoş bir durum yoktu orada. Seda Sayan'ın benim için de söylediği hoş değildi orada. Ben de aldatılan kadın konumuna düştüm. Şakaya verdiğim için geçiştirdim. Olaya ben de müdahale etseydim uzayacaktı. Ama zaten olayı da uzattılar.

* Evliliğe karşı bir soğukluk oldu mu? Ben çok evcimen bir kadın olduğum için evi ve evliliği çok seviyorum. O yüzden evlilikten soğumuş değilim. Ama yakın zamanda tekrar evleneceğimi de sanmıyorum. Benim tek aşkım çocuğum 'Ata'!

* Ekonomik olarak nasıl durumdasınız? Uzun süre çalışmadınız... Bir sıkıntım yok. Bu konuda Çelik son derece yardımcı oluyor bana. Şimdi ben de para kazanmaya başladım.

* İdealiniz nedir? Mankenlik nereye kadar? İki sene daha mankenlik yapmayı düşünüyorum. Daha sonra güzellik salonu açmayı düşünüyorum. İş kadını olacağım.

ZAFER AKBAŞ MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Komedi furyası bana göre değil
 Destek verin mutlu edin
 'Herıld Yani' ile yeniden...
 Bekâr olmak iyidir!
 Mükemmel bir ilişki yaşıyorum
 Tarkan İngilizce Natalie Türkçe söylüyor
 Disiplinli bir oyuncu oldu
 Yönetmenliğini King Kong'a borçlu
RAHŞAN GÜLŞAN
Ne yaptımsa sevemedim
Küçükken annem neyi sevse ben...
HAKAN & UTKU
Şöhretli dergiler
Şöhretli olmanın bedellerinden biri de...
AYŞE TÜTER
Çin böreği
Soya sosu ve suyu ısıtın. Etleri katıp 2-3...
Çocuk resimlerindeki mor renk dayağın ipucunu veriyor
Çocuk resimlerindeki mor renk dayağın ipucunu veriyor
Çocuklar dayak yediklerini asla açık açık söyleyemezler. Ancak bir...
Çocuk dayağı asla söylemez
Çocuk dayağı asla söylemez
Bir çocuğun şiddete maruz kaldığını siz psikiyatrist olarak nasıl...
Araları limoni!
Araları limoni!
Antalya'nın köklü ailelerinden Eyilikler'in güzel kızı Tuğçe...
Her kiloya bin dolar!
Her kiloya bin dolar!
Vücut temizleme orucu 'Fasting' modasına Serra Merzeci'nin de...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.