kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Derin'in kredi kartını kullanan ortaya çıktı
Derin'in kredi kartını kullanan ortaya çıktı

Sosyetik güzel Derin Mermerci'nin kredi kartını kullanarak New York'ta 8 bin dolarlık alışveriş yapan 'yakın arkadaş'ın adı gün ışığına çıktı! Hem Derin'i hem de sosyeteyi şok eden kişinin Nil Bentürk olduğu kulaktan kulağa yayılıyor.

Sosyetenin gözde simalarından Derin Mermerci'nin geçtiğimiz haftalarda New York'ta yaşadığı 'kredi kartı' olayı, gazetemizde yayınlandıktan sonra 'elitler' üzerinde bomba etkisi yaratmıştı. GÜNAYDIN'da yer alan habere göre; bir arkadaşı Derin'in kredi kartını ona söylemeden 'alarak' yüklüce alışveriş yapmıştı. Hem Derin Mermerci'yi hem de sosyeteyi şok eden olayda 'adı geçen' kişinin kimliği sonunda ortaya çıktı! İstanbul sosyetesinde kulaktan kulağa dolaşan olayın perde arkasında bakın neler yaşanmış:

SON GÜN BOMBASI!
Birkaç hafta önce Derin Mermerci, yakın arkadaşı Aylin Benardete ve İstanbul sosyetesinin gözde kızlarından Nil Bentürk'le birlikte New York'a gider. Şehrin keyfini çıkaran üç arkadaşın gönüllerince eğlenip, İstanbul'a dönüş hazırlığı yaptıkları son gün Derin Mermerci; Aylin Benardete ve Nil Bentürk'e uçak saatine kadar dışarıda gezmeyi teklif eder. Bu teklifi Aylin kabul eder ancak Nil işi olduğunu söyleyerek gruptan ayrılır ve Derin Mermerci'nin 'binlerce dolarlık limiti olan' kredi kartıyla, New York'un en ünlü mağazalarından Saks Fifth Avenue'den alışveriş yapar. 8 bin dolar harcayan Bentürk, elinde paketlerle arkadaşlarıyla kaldığı eve döner ve aldıklarını büyük bir sevinçle Aylin'le Derin'e gösterir.

ARAMAYA BAŞLAR
Bu sırada Derin Mermerci'nin cep telefonu çalar. Arayan banka görevlileridir! Bankacılar, Mermerci'ye son bir saat içinde kredi kartından yüklü miktarda alışveriş yapıldığını iletir ve bilgisinin olup olmadığını sorar. Büyük bir şaşkınlık içine giren Derin Mermerci, heyecanla çantasını karıştırmaya başlar. Kredi kartının çantada olmadığını fark eden Derin; Aylin Benardete ve Nil Bentürk'e şaşkınlıkla kartını bulamadığını söyler.

MAĞAZAYA GİDER
Hummalı bir kart aramasından sonra Nil Bentürk, Derin Mermerci'nin kredi kartını "Çekmecede buldum" diyerek çıkartıp sahibine verir. Olup bitene bir anlam veremeyen Derin Mermerci, kredi kartını Nil Bentürk'ün aldığından şüphelenip, Bentürk'ün alışveriş yaptığı 'Saks Fifth Avenue' mağazasına gider. Kartını çıkartıp, birilerinin son birkaç saat içinde buradan yaklaşık 8 bin dolarlık alışveriş yaptığını söyler ve kim olduğunu öğrenmek ister. Amerikan yasalarına göre; 5 bin doların üzerinde alışveriş yapan müşterilerin görüntüleri güvenlik kameralarına kaydediliyor! Mağaza yetkilileri bu nedenle Derin Mermerci'ye kredi kartıyla alışveriş yapan kişiyi gösterir. Karşısındaki yüzü gören Mermerci şoka girer çünkü bu kişi, birlikte New York seyahatine gittiği yakın arkadaşı Nil Bentürk'dür!

'AJAN MISIN SEN?'
Hemen eve dönen Derin Mermerci; Nil Bentürk'e "Sen ne yaptığını sanıyorsun, benim kartımla nasıl alışveriş yaparsın?" diyerek tepki gösterir. Bentürk ise, "Sen ne hakla gidip beni araştırırsın, ajan mısın sen?" diye üste çıkmaya çalışır. Olay Amerika'da kapanır ama İstanbul'a dönünce Derin Mermerci Bentürk'ten 8 bin dolarlık kredi kartı borcunu ödemesini ister. Bu olayı ancak bu şekilde saklı tutacağını belirten Mermerci aksi takdirde dava açacağını söyler. Ama olay Amerika'da geçtiği için bunu yapamamaz! 8 bin dolarlık ödeme yapılmayınca; Mermerci olayı yakın birkaç arkadaşına anlatır ve İstanbul sosyetesinde bu olay kulaktan kulağa yayılmaya başlar...

Reşat BALCIOĞLU

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Mısırlı Ahmet'ten darbuka ziyafeti
 Kitaplıkta mutlaka olmalı!
 Acılar enerji akışını kesiyor
 Reha Muhtar: İşte o çok merak edilen Mikla...
 Yeni yıla özel iki yeni tat
 Köklerini ve ülkesini parfümüyle anlatıyor
 Şimdi gay'ler için çiziyor
 Muhammed Ali efsanesi adidas'ın yeni koleksiyonunda
 Vitrin Meleği
 İstanbul'un lezzet ve eğlence durakları
 Masallar Matt ile gerçek oluyor
 Hayatı ertelemeyin!
 Tekzip Metni
GÜLSE BİRSEL
Pedagojiyle ilgili faydalı tespitlerim
Hayatta en...
AYŞE TÜTER
Keyifle okuyun, zevkle pişirin, afiyetle yiyin
Fırında...
Şahan Gökbakar da geleneği bozmadı
Şahan Gökbakar da geleneği bozmadı
Ünlü şovmenler, idari işlerini yürütmek için profesyonel isimleri...
Romantik ve nazik erkek seviyor
Romantik ve nazik erkek seviyor
Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, ideal erkek modelini açıkladı:...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.