kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
7 Gün 7 Gece
Dışarı çıkmadan önce
7 Gün 7 Gece

7 Gün 7 Gece

9 Aralık Cuma Bedava kaş alımı
Nehir Güzellik Salonu. Epilasyon bir saat sürerse + 10 dakika bedava. İki kız kardeş çalıştırıyor. Asıl özellikleri hijyene verdikleri önem. Promosyon paketi: "Cilt bakımı yaptırın. Kaş alımı bizden". Komple sir yaptıran müşteriye manikür bedava. İçecekmeyve suyu servisi. Fiyatlar çok ucuz. (0312) 418 54 18. Metropol Sineması'nın çaprazında. Selanik Caddesi. Kızılay. Ankara. Sokak istatistikleri bilgisi: Bebek, Cevdet Paşa Caddesi 25 numaranın karşı çaprazındaki bahçedeki ağaç. 5 Aralık. Yedi metre boyundaki ağaçtaki kurumuş koyu kahverengi yaprak sayısı: 9. Ağaçta yumruk büyüklüğündeki turuncu hurma sayısı: 98. Duvarı geçip hurmaları toplama imkan tel örgülerden dolayı: Sıfır.

10 Aralık Cumartesi Almanca arabesk
Almanya"dan yeni ses. Adı "Muhabbet". Son yaptığı single'ı: Sie liegt in meinen Armen, daha piyasaya sürülmeden İnternetten 250 bin kez indirilerek rekor kırdı. Müziği R&B ile Arabesk"in karışımı olan "R&Besk" tarzı. Almanca söylüyor. Son şarkısı "Sie liegt in meinen Armen "Kollarımda yatıyor, dayanamıyorum. Onun son sözü: Seni seviyorumdu." şeklinde başlıyor. Ev sırları bilgisi: Banyonuzun güzel kokmasını istiyorsanız bir portakalın kabuğuna karanfil taneleri batırın ve bunu banyonuzda saklayıniz.

11 Aralık Pazar Fazla sahiplenmek
Kitap: Sweetmilk Üçlemesi. Yazar: Erje Ayden (Erce Aydıner). Ekim 2005. Sel Yayıncılık. 191 sayfalık kitaptan 7 cümle. 1. Sen kendini değiştiremesin ki, böyle bir adamsın işte. 2.Amerikalıların hepsi siyah adamlar için aynı şeyi düşünürler. 3. Seni seven ve sana saygı duyan bir kadınla mutlu olabilirsin. 4. Gerçekten yapılması gerekeni söyle artık. 5. İçime kapalıyım evet, ama aynı zamanda sürekli hayatımı iyileştirmek için ne yapmam gerektiğini düşünüyorum. 6. Sadece karşılaştığımızda selamlaşıyoruz. 7. Fazlaca sahipleniyormuş onu.. Susmak bilgisi: Bazı kültürlerde susmak farklı anlamlara gelebiliyor. "Benimle evlenir misin" sorusuna bir Alman suskunlukla cevap veriyorsa, demek ki emin değil, bilemiyor ya da reddediyor. Ama bir Japon"a aynı soruyu sorarsanız ve o susarsa, o halde bunun anlamı "evet" oluyor. Bu durum iş ilişkilerinde zorluk çıkarabiliyor. Eğer bir Japon bir Türk iş adamına bir teklifte bulunursa ve o iş adamı ne olumlu ne olumsuz hiçbir yorum yapmıyorsa, Japon iş adamı anlaşmayı geçerli zanneder. Nijerya'da bir kadına evlenme teklifi yapılırsa ve o koşarak kaçarsa bu da "evet" anlamına geliyormuş.

12 Aralık Pazartesi Ağaç dalındaki radyo
Ağaçlara asılan pilli radyolar eşliğinde zeytin toplama zamanı. Asmalı, Gündoğdu ve Topağaç köyleri civarındaki zeytinliklerden toplanan zeytinler Marmara Birlik'e götürülüyor. Oradan Erdek,'e. Toplama işlemi en geç Aralık'ın ortasında ya da bayram öncesi bitirilmesi hesaplanıyor. Marmara Birlik Tel: (0266) 244 40 78. Marmara Adası. Hayal bilgisi. Bu hafta hangi şairin dizelerinde yer almalı. Riitta Cankoçak. "Yağmurdan sonra toprak tarçın kokuyor / kapatıyorum koku dolu gözlerimi"

13 Aralik Salı Çocuklara yılbaşı hediyesi
Kalyon Hotel'in Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın bünyesinde bulunan Bolluca Çocuk Köyü'ndeki çocuklar için düzenlediği yılbaşı hediyesi kampanyası: Bu Yılbaşında Bir Çocuğa Hediye Verin. Köydeki 0-18 yaş arasındaki çocuklar için özel olması için desteğinizi bekliyor. 25 Aralık'a kadar sürecek. Ağacın altında toplanan hediyeler, 26 Aralık günü yeni yıl partisinde sahiplerine ulaşacaklar. Bilgi için: Perran Ersu Tel: (0212) 287 4678 Müzik bilgisi: Bebo & Cigala. Lagrimas Negras. Calle54 Records. Sade bir piyano eşliğinde Diego el Cigala'nın puslu sesi. com

14 Aralık Çarşamba Alttan soğutmalı taze balık
Ali Baba Balıkçısı. Her çeşit deniz ürünleri. Taze kalması için balıklar krom çelik kaplara konuyor. Alttan soğutuluyor. Kimi zaman bazen ayrıca buz da konuyor. Cam kapaklarla kaplı kısımlarda tazeliklerini koruyor. Bar, büfe gibi camın kenarında pişmiş balık da yeme imkanımız var. Şişli Cami karşısında. (0212) 241 59 37. Şişli. Dil bilgisi: Bazı dillerde ses tonlamalarının çok önemli olduğunu biliyor muydunuz? Çince'deki " sözcüğü, tonlamaya göre 4 ayrı anlamına gelebiliyor; at, kenevir, kızmak, anne.

15 Aralık Perşembe Yeni tanışan yedi kadın
Tiyatro oyunu. Adı: Yedi Kadın. Yazan: Sevilay Saral. Konusu: Bir gece yarısı. Raslantı eseri bir araya gelen farklı meslek ve statüye sahip yedi kadın. Birbirleriyle tanışma, konuşma, birbirlerini anlama çabaları. Yedi farklı karakter. Düzenleyen: Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu. Önemli not: Gösteri sadece kadın izleyicilere açık. 13 Aralık Salı. 20.00. İdris Güllüce Kültür Merkezi. Tel: (0216) 494 25 56. Tuzla. Merkezin 30 araçlık otoparkı mevcut. Günlük bilgisi: Robinson Crusoe. 11 Aralık 1659."Bugün mağaranın tavanıyla uğraştım, iki direk dikerek her direğin üstüne birer tahta koydum."
DİĞER YAŞAM HABERLERİ
 Sağlıklı yaşam faşizmi
 Otyam'ın kadınları artık gülümsüyor
 Dağcılık mabedinde bir hafta
 Modacı enflasyonu yaşanıyor
 İtalyan sofrası
 Farklı mekanlar, tatlar
 Bu ne krizi bilemiyorum!
 Uzakdoğu'dan değişik tatlar
 Farklı mekanlar keşfedin
 Polanski, Dickens ile buluşursa
 Ailecek izlenebilecek bir film
 "34 FCP 14 vurdu kaçtı"
 32 yıldır hokus pokus diyor
 Dalmak en iyi terapi
 Hem eğlence hem spor
 Geleceğin mucitleri hayallerini anlattı
 Egzotik Fas lezzetleri
 Farklı mekanlar keşfedin
 İstanbul artık onların evi oldu
    Yazarlar
  » Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
ATİLLA DORSAY
Hasılat rekoru kıran 'Civciv'
Geçen haftanın 7 filminden...
Olay gecesi polis kapıda bekliyormuş
Olay gecesi polis kapıda bekliyormuş
Zeynep Tokuş ile jinekolog doktor kocası Alp Nuhoğlu arasındaki dayak...
Doktorları açığa alıp özele destek verdiler
Doktorları açığa alıp özele destek verdiler
Zeynep Kamil'deki tüp bebek skandalı büyüyor. Merkezde çalışan...
Aksu: Kırmızı Sokak Projesi yok, olmaz da
İçişleri Bakanı Aksu, "Bakanlığımca valilerden kırmızı sokaklarla...
Üstü örtülü gelişme
Aksu "yasak değil, tespit" diyor... Doğrudur. Ancak içkili yerler...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.