kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bayram alışverişi için en uygun adresler
Bayram alışverişi için en uygun adresler
Üreticiden Tüketiciye Fuarı
Kaliteli hesaplı çok moda

Bayram alışverişi için en uygun adresler

Bayram yaklaşırken çocukları bayramlık, büyükleri de alışveriş telaşı sardı. Ucuz alışverişin adresi olarak bilinen İstanbul Mahmutpaşa, İzmir Kemeraltı ve Ankara'daki mağazaları bu telaşınızı hafifletmek için gezdik
Ramazan ayının sonuna yaklaşırken özellikle çocukların yepyeni giysilerle dolaşıp, şeker toplayabilecekleri bir bayram hayali yoğunluk kazanıyor. Onların bu sevinci tam olarak yaşamasını isteyen anne babalar ise hem onlar hem de kendileri için hesaplı ve kaliteli alışveriş adreslerinin listesini yapıyor. Biz de sizin için üç büyük kentte çarşıları ve mağazaları ile alışverişin önemli noktalarını gezdik.

MAHMUTPAŞA İstanbul ekonomisinin kalbinin attığı yerlerden Mahmutpaşa'da bayram şekerinden çocuk elbisesine, erkek takımından ayakkabıya kadar birçok ürünü bulmak mümkün. Bayram alışverişi öncesinde bile "İğne atsan yere düşmez" dedirtecek kadar kalabalık olan Mahmutpaşa, mağazalara yaklaşamayanların akınına uğruyor. Mahmutpaşa sokaklarında daha çok çocuklara hitap eden tezgahlar kurulu. Sıkı pazarlıklar sonucu aileler çocuklarını sevindirecek giysiler almayı başarıyor. Tezgahlarda kot pantolonlar 15 milyon, çocuk eşofman takımları 8 milyon, kadın çantaları 10 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Mağazalarda da aradığınız her şeyi bulmak mümkün. Gelinlik, gece elbisesi, ayakkabı, triko kazak, iç çamaşırı, baş örtüsü, ne ararsanız var. Üstelik burada fiyatlar başka mağazalardakinin yarısından bile az.

ALVONS AYAKKABI
Alvons Ayakkabı'da çok şık ve uygun fiyata ayakkabı ve botlar bulmak mümkün. Mahmutpaşa Caddesi'ndeki mağazada kadın ve erkek için geniş ayakkabı koleksiyonu var. Kadın ayakkabıları 25 milyon liradan, botlar 40 milyon liradan, erkek ayakkabıları ise 35 milyon liradan başlayan fiyatlarla. Alvons Ayakkabı'da ayrıca özel günler için ayakkabılar bulmanız mümkün. Dore, lame, beyaz ayakkabılar oldukça geniş alternatifler sunuyor.
Tel:(0212) 527 28 37

ER ÜNAL GİYİM
Erkek için takım elbise, tek ceket, pantolon, mont ve kaban çeşitleri bulabileceğiniz Er Ünal Giyim, Kefeli Han Sokak'ta. Erkek takım elbiseler 45 milyon, kadife pantolonlar 17 milyon, montlar 45 milyon, yün ceketler 65 milyon, gömlekler 8 milyon ve kravatlar 5 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Er Ünal Giyim'de erkekler için geniş ürün yelpazesi ve alternatif bulmak mümkün.
Tel:(0212) 512 65 37

TATARLAR
(İzmir) 20 yılı aşkın süredir Kemeraltı'nda hizmet veren Tatarlar Mağazası bayram alışverişlerinde de ilk adresler arasında yer alıyor. Kadın trikolar 19 milyon 900 bin, ceketler 40 milyondan, etekler 39 milyon, erkek pantolonlar 49 milyon, gömlekler 26 milyon, çocuk giysileri 15 milyondan başlayan fiyatlarla.
Tel:(0232) 489 20 69

GENÇ HACILAR
(İzmir) Uygun fiyat ve çeşit seçeneği ile Genç Hacılar bu bayram da size özel fırsatlar hazırladı. Kredi kartına 9 taksit imkanı sunan mağaza kaliteli ürünleriyle fark yaratıyor. Fiyatlar ise şöyle; Kadın triko 29 milyon, pantolonlar 29 milyondan, ceketler 69 milyon, kabanlar 95 milyon, erkek triko 80 milyon, pantolon 45 milyon, gömlek 29 milyon, çocuk giysileri 25 milyondan başlıyor.
Tel:(0232) 484 19 28

AKAYLAR AYAKKABI
(İzmir) Akaylar Giyim'de erkek ve kadın ayakkabıları uygun fiyatla sunuluyor. Erkek ayakkabıları 25 milyon, kadın ayakkabıları ise 13 milyondan başlıyor.
Tel:(0232) 489 20 69

GİYİM MARKET
(Ankara) Sıhhıye'de bulunan Giyim Market'te çok uygun fiyata kadın ve erkek kıyafetleri bulabilirsiniz. Erkek takım elbiseleri 49 milyon, gömlek 13 milyon, pantolon 15 milyon liradan satılırken, kadınlar için takım elbise 99 milyon, trikolar 15 milyon, pantolon ve etekler 19 milyon 500 bin lira.
Tel: 0312) 230 58 04

GİYİM DÜNYASI
(Ankara) Kızılay'daki Giyim Dünyası'nda erkek takımlar 40 milyon, kazaklar 10 milyon, pantolonlar 15 milyon, tek ceketler 40 milyon, kadınlar için triko 10 milyon, takım 110 milyon, pantolon ve etekler 10 milyon, ceketler 30 milyon, gömlek ve penyeler 10 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Tel:(0312) 433 73 55

MELODİ GİYİM
(Ankara) Samanpazarı'ndaki Melodi Giyim'de uygun fiyata kadın ve erkek kıyafetleri bulabilirsiniz. Erkek takım 49 milyon, pantolonlar 15 milyon, ceketler 65 milyon, gömlekler 15 milyon, kazaklar 15 milyon, kadınlar için takımlar 85 milyon, pantolon ve etekler 15 milyon, kadife ceketler 25 milyon, kazaklar 10 milyon, gömlekler 10 milyon liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Tel: (0312) 324 14 10

ERŞAH & ERAY GİYİM
MAHMUTPAŞA Caddesi'nde beş şubesi bulunan Erşah & Eray Giyim'de bebek ve çocuk kıyafetlerini çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Kız ve erkek çocuklar için takımlar 15 milyon, bebekler için içi polar montlar 12 milyon liradan satılıyor.
Tel: (0212) 522 42 68

BALLAR BAYAN GİYİM
İRFANİYE Çarşısı'nda bulunan Ballar Giyim'de hem erkek hem de kadınlar için penye bluz, hırka, kazak, tunik, yelek bulmak mümkün. Uzun kollu, taşlı, kadın bluzları ile trikolar 15 milyon liradan, yün kazaklar 20 milyon liradan ve erkek triko kazaklar 20 milyon liradan satılıyor.
Tel: (0212) 526 95 08

ARIN İPEK
ÇOK geniş ürün seçeneği bulunan Arın İpek'te uygun fiyata erkek ve kadın trikoları bulmak mümkün. Erkek kazakları 20 milyon liradan, kadın trikoları 10 milyon liradan başlarken, uzun kollu penye işli bluzlar 15 milyon, merserize trikolar 25 milyon, içli dışlı twinset triko takımlar 35 milyon liraya satılıyor.
Tel: (0212) 522 19 24

Esra Çoruh

DİĞER ALIŞVERİŞ HABERLERİ
 Giysiler fiyonkla seksileşiyor
 Takıldıklarımız
 Çarpıcı ve rahat
 Fabrika Altınyıldız'da 7 taksit fırsatı
 Bayramda Sarar şıklığı ile göz kamaştıracaksınız
 Dizaltı elbiseler
 Çocuklar için uygun fiyata bayram alışverişi
 Sezonun yeni gözdesi panço
 Zoom Erkek
 Zoom Style
 Takıldıklarımız
 Sarar Group'tan güçlü bir marka daha: CCS
 Brooksfield erkeği
 Daniel Hechter'den outlet fırsatları
 Çarpıcı bir stil
 Takım şıklığı
 Takıldıklarımız
 Sonbaharın favori kumaşı kadife
 Ramazan alışverişi için en uygun adresler
    Yazarlar
    Yaşam
    Ajanda
    Güncel
    Gezi
Satranç tahtası
Satranç tahtası
Beşiktaş'ın Sath-ı Müdafaa'sına karşı Gerets'in karşı hamlesi: İliç...
Kazanacağız
Kazanacağız
Beşiktaşlı futbolcular Galatasaray'ı yenmek için and içti: "Bu maçı...
Satranç tahtası
Beşiktaş'ın Sath-ı Müdafaa'sına karşı Gerets'in karşı hamlesi: İliç tek...
Kazanacağız
Beşiktaşlı futbolcular Galatasaray'ı yenmek için and içti: "Bu maçı kazanmak...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.