kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Hakan & Utku @ SABAH
 

Dayaklık diyaloglar

Dayakla ilgili itiraflar peşpeşe geliyor. Maşallah herkes sevdiğini, ya çok sevdiğinden ya hiç sevmediğinden ya kıskançlıktan ya da can sıkıntısından dövüyormuş da haberimiz yokmuş. Bu haberleri okuyanların kimyası değişecek, o olacak. Hatta o olmuştur bile... - Beni artık sevmiyorsun Nihat. - O nerden çıktı şimdi? - Sevseydin döverdin. Kafamı kırardın, gözümü morartır, suratımı dağıtırdın. - Kan tutuyor beni hayatım, bilmiyor musun? - Biliyorum başka biri var hayatında. Kimbilir dışarıda hangi karıları dövüyosundur sen? - Sen iyice manyadın ama haaa... - Hayır, kocalık görevini yapmanı istiyorum. - Bana bak, dayak istiyor canın galiba. - Ha, şunu bileydin!

* - Sana bişey itiraf edicem Rıfkı - Bu gece bizim en mutlu gecemiz bitanem. Sırası mı? - Ama çok önemli! - Birbirimizi çok seviyoruz, bundan daha önemli ne olabilir ki? - Kızmak yok ama... - Niye kızayım canımın içi? Söyle kızmam - Benim sağ kulağım duymuyor - Ne? Ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu? - Söyledim ya, duymuyor. - Demek kulak zarın patlak, haaa? Hani benden önce başka kimse olmamıştı! Hani ben senin ilk aşkındım? Kimbilir benden önce kaç tane adam hayatına girip seni dövdü! Öldürürüm lan seni... Kulak zarı patlak biriyle evlendi dedirtir miyim kendime?! Ben namusum için yaşarım laayyyyn!

* - İftarınızı karınızı döverek de açabilirsiniz. Önce kafasına zeytin fırlatarak başlar - Zekeriya Hocam - Ne var? - Ramazan bitti. - Yapma yaaa. Hay huy arasında fark etmemişim. Ama dur konuyu başka bir yere bağlıyorum hemen. Dayak, tabii ya! Herkes dayak anılarını anlatıyor di mi? Beni de canlı yayında ısırdılar. Bir erkeğin halka açık bir ortamda ısırılması ayıptır. Günahtır. Bi de dayak cennetten çıkma diyorlar. Yalaaaann...

* - Şemsiiiiiiii... - Ne var Şermin? - Şemsi ne bu kan izi? - Hangi kan izi? - Boşuna salağa yatma. Bal gibi anladın. Gömleğindeki kan izi. - Haa o mu traş olurken hani sıçrar ya... - Ya tabi tabiii ben de salağım, yedim. Çabuk adını ver. - Kimin adını veriyim ya? - Dövdüğün o şırfıntının. - Şermin çıldırtma beni ya? Ne kadını, ne dövmesi ?! - Oyyy oy, yanmışım ben oyyy.. Kocam başka kadınları dövüyor oyyyyy... - Sus Şermin ya. Rezil oluyoruz binadakilere. Hadi gel bir tokat atayım da barışalım. Aşkım benim al sana. (çaattt!!) Ben senin üstüne gül döver miyim bi tanem benim.

* - Hayvan herif. Nerdesin bu saate kadar? Haaa? - İşteydim Gönül. - Saat sabahın 4'ü. Bu nasıl iş? - Yahu ben bodyguardım. Akşam üstü eve gelecek değilim ya? - Ben anlamam. - Bi zahmet zorla kendini ve anla. Yorgunum bak. Gene dünya kadar adam dövdüm. - Evde gül gibi karın beklesin, sen git elin adamlarını döv. Sapık.!!! - Ya yeter ama ya. Her gece aynı şey. Hiç boşuna uğraşma Gönül. Ben prensipli bir adamım. Eve iş getirmem. Gel akşama kulübe. Taşkınlık yap. Ben de seni evire çevire döveyim. Ama şimdi yatmak istiyorum. İyi geceler.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Bunları yapmadan ölmeyin!   / 23-11-2005
 Babam ve Oğlum ve Harry Potter   / 22-11-2005
 Türkiye'nin savunması   / 21-11-2005
 Manken dosyasını açıyoruz   / 18-11-2005
 Bir kelime - Bir İşlem   / 17-11-2005
 O gün   / 16-11-2005
 Kayıtdışı   / 15-11-2005
 Otomatik okey masası   / 14-11-2005
 Hülya-Kaya Savaşları   / 11-11-2005
 Sahalarımızda görmezden geldiğimiz rekorlar   / 10-11-2005
RAHŞAN GÜLŞAN
Bir şarkının perde arkası
Sayın okurlar, sizleri...
HAKAN & UTKU
Dayaklık diyaloglar
Dayakla ilgili itiraflar peşpeşe...
AYŞE TÜTER
Dereotlu kabak çorbası
Isıtılmış 2 çorba kaşığı yağda,...
Hamilelik kadınlarda diyabet yapabilir
Hamilelik kadınlarda diyabet yapabilir
Kadının hamilelik döneminde şeker metabolizma-sındaki değişikliklere...
O da ben de herkesin yapamadığını yaptık
O da ben de herkesin yapamadığını yaptık
Her yaptığı ve her söylediğiyle olay olan Hülya Avşar, yine...
Davet yarışı!
Davet yarışı!
2001 yılının ekim ayında İstanbul'da göreve başladığından beri...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.