kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

06:45Homedrom
07:15Sonic
08:25Teletubbies
09:00Beyblade
09:35W.I.T.C.H.
12:10Taylan Kümeli ile Formda Hayat
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
15:15İş Dünyası
16:00YTV Çocuk
17:30Yerli Dizi
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Yerli Dizi "Nefes Nefese"
21:45Naciye'yi Kim Sevmez
23:30Şimdi Zayıflamak İstiyorum
01:00Gizemli Güçler

 
  13:30 Deko-Dizayn
atv 13.30
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu "Dekodizayn" 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi, Ankara'da oturan Yücel Öğretmen'in evine konuk oldu. Yücel Hanım'ın salonunu yenileyen Vahe'ye Seda Üren de katıldı. Yücel Hanım için şık bir pırlanta seçen Üren'in neşesi görülmeye değerdi... Programda ayrıca Nefes Nefese'nin genç oyuncusu Sinem Kobal da var. Ailesiyle birlikte yaşayan Sinem evinin kapılarını ilk kez Dekodizayn'a açtı.
 
  20:00 Yerli Dizi "Nefes Nefese"
"Nefes Nefese"de bu akşam: Kaya'nın asker olmak istemediğini, aslında edebiyata meraklı olduğunu öğrenen babası, ona karşı tavırlarını sertleştiriyor
Başrollerini Hakan Ural, Mehmet Aslan ve Sinem Kobal'ın paylaştığı gençlik dizisi "Nefes Nefese" yeni bölümüyle karşınızda... Bu akşam: Işıl'ın parayı çaldığını itiraf etmesi üzerine disiplin kurulu toplanmıştır. Işıl parayı neden çaldığını anlatmaz, sadece suçunu itiraf eder.

MİNE KAYIPLARDA
Bu arada Aslı, Mine'ye ulaşmaya çalışmaktadır. Sonunda Mine'- nin telefonunu sürpriz biri açar. Aslı; Mine'nin öğrenilmesini istemediği sırrının hırsızlık değil başka bir gerçek olduğunu anlar. Mithat Bey, Kaya'nın asker olmak istemediğini anlamıştır. Kaya'- nın aslında edebiyata meraklı olduğunu öğrenir. Bundan sonra Mithat oğluna karşı daha da sert bir tavır sergilemeye başlar. Kaya'ya özel ders veren Melda, onu okulda ziyarete gelmiştir. Aslı tam Kaya'ya yönelmişken Melda'yı görüp oradan hızla uzaklaşır. Okul çayı çıkışında eve dönerken Ilhan karşısında onu bekleyen Aydan'ı bulur. Ve hiç ummadığı bir durumla karşılaşır.
atv 20.00
 
  21:45 Naciye'yi Kim Sevmez
Naciye bu akşam cezaevinden çıkıyor. Ancak annesinin Almanya'da değil de hapiste olduğunu öğrenen küçük Bahar onu karşılamaya bile gitmiyor
atv'de yaz aylarının beğeni toplayan dizisi "Naciye'yi Kim Sevmez" ekrana döndü. Başrolünü Gerçek Sağlar ve Alp Kököz'ün üstlendiği dizinin yeni bölümlerinde oyuncu kadrosuna yeni isimler de katıldı. Serap Sağlar, Devrim Atmaca, Hülya Şen, Niran Ünsal ve Evrim Solmaz yeni dönemde sizlerle olacak.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Rize'den İstanbul'a gelip, kızıyla bir yaşam savaşı veren Naciye'yi geçen haftaki ilk bölümde cezaevinde bulduk. Bu akşam: Naciye'nin cezaevinden tahliye olmasına çok az bir zaman kalmıştır. Bu zaman diliminde Bahar, Semih ve Müge'yi ailesi olarak benimsemiştir. Artık daha çok onlarda kalmakta, Yılmazlar'a çok seyrek gelmektedir. Naciye'nin telefonla her arayışında Yılmaz bir yalan uydurmakta, bu durumu ona yansıtmamaya çalışmaktadır. Artık Naciye çıkmak üzeredir. Bahar'a söylenen annesinin Almanya'da olduğu yalanına uygun olarak, Sirkeci garında bir karşılaşma ayarlanır. Naciye, Almanya'dan gelmiş gibi kızıyla orada kavuşacaktır. Ancak Bahar, bu buluşmaya gelmez. Kötü bir tesadüf eseri annesinin Almanya'da olmadığını, kendisine yalan söylendiğini öğrenmiştir. Bu ani yüzleşme karşısında şoke olur ve durumdan annesini sorumlu tutar. Onunla görüşmek istemez.
atv 21.45
 
  23:30 Şimdi Zayıflamak İstiyorum
"Şimdi Zayıflamak İstiyorum"da mavi ve kırmızı takım son kez karşı karşıya geliyor. Bugüne kadar toplamda 250 kilo veren yarışmacılar ise rekora koşuyor
atv'nin ilgiyle izlenen yarışması "Şimdi Zayıflamak İstiyorum" da yine eleme heyecanı var! İpek Tenolcay'ın sunduğu programda kilo verme mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. 3 haftadır kaybeden mavi takım ile kırmızı takım bu akşam son kez yarışacak ve en az kilo veren takımın üyelerinden biri elenecek. Takımlar 8'er yarışmacıyla maratona başladı. Şu anda kırmızı takımda 7, mavi takımda ise 3 yarışmacı var. Sağlıklı bir biçimde kilo vermeye devam eden yarışmacılar, rekor bir rakama ulaşarak toplamda 250 kilo verdiler.

İRADELERİ SINANACAK
Bu akşam yarışmacılara karşı konulması zor bir teklif daha yapılacak ve servet değerindeki ödüllerle yarışmacıların iradeleri bir kez daha sınanacak. Bakalım büyük teklifi kimler kabul edecek?
atv 23.30
ATİLLA DORSAY
Altı Siyah At
Klasik dönem westerniWestern kuşağında...
 
Altı Siyah At
TRT 1 / 10:50
Evim Güzel Evim
Kanal D / 11:00
Deko-Dizayn
atv / 13:30
İktisatçı
TRT 2 / 14:50
Cennet Mahallesi
Show TV / 17:00
Nefes Nefese
atv / 20:00
Garfield
Kanal D / 20:00
X Files
CNBC-e / 21:00
Naciye'yi Kim Sevmez
atv / 21:45
Kahraman
Kanal D / 21:45
Hayalet Gemi
Show TV / 22:00
Şimdi Zayıflamak İstiyorum
atv / 23:30
Nefes Nefese'nin 'çılgın' kuzenleri
Nefes Nefese'nin 'çılgın' kuzenleri
atv'nin gençlik dizisi "Nefes Nefese" pek çok genç oyuncunun...
SOHO'yu İstanbul'a taşıdılar
SOHO'yu İstanbul'a taşıdılar
Vakkoroma V2K'nın Türkiye'deki ikinci mağazası İstanbul'da açıldı.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.