kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Şöhret' ile gelen ikinci büyük değişim
'Şöhret' ile gelen ikinci büyük değişim

Yarın akşam atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak yeni bir dizi var: Şöhret... Bir butikte çalışırken keşfedilerek ünlenen bir genç kızı canlandıracak olan Ahu Türkpençe, ikinci televizyon dizisinde de hem fiziksel hem ruhsal değişimler geçirecek.

Bir İstanbul Masalı'nda canlandırdığı Esma karakteri ile yıldızı parlayan genç oyuncu Ahu Türkpençe, yarın akşam atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Ahu Türkpençe, Murat Ünalmış, Nurseli İdiz ve Atilla Saral'ın paylaştığı 'Şöhret', hikayesi ile izleyenlere eski Türk filmlerini yeniden yaşatacak. Bir butikte çalışırken keşfedilen ve bir anda kendini şöhret basamaklarını tırmanırken bulan 'Gülşen' adlı genç kızın hayatının anlatıldığı dizide, şöhretin nelere bedel olduğu ele alınacak. Senaryosu Deniz Akçay'a ait dizinin yönetmenliğini üstlenen Bahadır İnce, sezonun en iddialı işlerinden birine başladıklarını söylüyor.

'ESMA'YA BENZETİLECEK'
'Şöhret'te; sıradan bir genç kızken, keşfedilen ve daha sonra şöhret olan Gülşen karakterini canlandıracak olan Ahu Türkpençe, "İnsanların çabuk benimseyeceği bir rol bu. Belki ilk başlarda Esma'ya çok benzetilecek. Ancak kesinlikle öyle değil. Ondan çok farklı bir karakter var ortada. Bir İstanbul Masalı'nın Esma'sı şöhretli bir kız değildi. Orada bir aşk hikayesi anlatılıyordu. Burada da aşk var. Ama hikayenin odak noktası aşk değil, şöhret ve şöhretin getirdiği artılar ve eksiler" diye konuşuyor. İzleyicilerin dizinin hikayesini çabuk benimseyeceklerini vurgulayan Türkpençe, "Gülşen daha sonradan şöhret olan biri... Halkın sürekli takip ettiği şöhretler düzeyinde biri oluyor. Şöhretin büyüklüğü anlamında bir Seda Sayan, Hülya Avşar, Bülent Ersoy gibi biri oluyor. Herkesin bildiği, yıllardır tanıdığı, hep olan ve var olacak büyük bir şöhrete kavuşuyor. Gülşen, halkın arasında bu şöhreti yaşarken, kendi yaşantısında büyük acılar çekiyor. Şöhretin bedeli olarak çok ağır şeyler vermek zorunda kalıyor" diyor.

PRENSTİ PLAYBOY OLDU
'Deli Duran' isimli tarihi sitcom'da Solcu Prens Muhittin karakterini canlandıran Murat Ünalmış, 'Şöhret'te dizinin jönü olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Zengin bir assolistin oğlu, 'Mert' adlı bir playboy'u canlandıracak olan Ünalmış, yeni rolü ile ilgili olarak oldukça heyecanlı: "Dizimizin amacı magazin programlarında çıkan insanların gerçek yaşantılarında hiç de o kadar mutlu olmadıklarını, hatta o kadar kibar olmadıklarını göstermek. Bu dizi, kameralar ve ses kayıt cihazları kapandıktan sonra onların hayatlarını anlatan bir dizi... İnsanların yabancı olmadığı bir konuyu anlatıyoruz. Bu zamana kadar yaptığım işlerin içinde benim için en ciddi proje. Dizi benim için adeta bir bebek. İnanıyorum ki herkes 'Şöhret'i konuşacak."

'BU DİZİDE SİLAH YOK'
'Şöhret'in bir diğer jönü ise Atilla Saral... Dizide 'Tuğra' isimli bir iş adamını canlandıracak olan Saral, yeni dizisiyle ilgili oldukça iddialı konuşuyor. Saral, "Bir buçuk senedir gelen tekliflere zaten sıcak bakmıyordum. Bu arada iyi bir dinlenme dönemi geçirdim. Bu zamana kadar oynadığım hiçbir proje yarım kalmadı. Bu projenin de tutacağına ve ses getireceğine inanıyorum. Dizinin hikayesi her yönüyle izleyiciye sıcak gelecek bir proje. Bunun dışında bizim dizide silah yok, hanımağalar, ağır ağabeyler yok. Bu dizi de aşk ve sevgi var. Daha renkli görüntüler var" diyor.

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Karagöz'ün seti parasızlığa yenildi
 7 dakikada biri resim diğeri beste yapacak
 Çocuklardan en sevdiklerine 100 bin oy!
 Kaynak ustasıydı, şimdi ünlü bir oyuncu
 Yüzlerde lekeden eser kalmayacak
 Salma Hayek'in parlak ruju
 Ünlülerin bakımı ona emanet
 Çorabınızı giyin incelin
 'Potemkin Zırhlısı'yla yola çıkıyoruz
 İlişki diliniz aynı mı?
AYŞE ÖZYILMAZEL
Toplu ulaşamıyoruz yaya geçemiyoruz
Önce sola sonra sağa...
HAKAN & UTKU
Öldükten sonra ilk sözleri
(Allah gecinden versin...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Fırında pancar
Pancarları ısıya...
Kilo ve obezitenin sebebi hormonlar
Kilo ve obezitenin sebebi hormonlar
Nasıl olup da bazı insanlar ömür boyunca diyet yapmadıkları halde hep...
Regl gerilimi kader değil balık yiyerek kurtulabilirsiniz
Regl gerilimi kader değil balık yiyerek kurtulabilirsiniz
Adet kanamasınınikinci yarısındarafine şeker, tuz,kırmızı...
Dile bizden ne dilersen!
Dile bizden ne dilersen!
'Bir Dilek Tut Derneği', 18 Kasım'da Conrad Otel'de bir yardım gecesi...
Hastalığının adı öpücük çıkmadı
Hastalığının adı öpücük çıkmadı
Üç aydan beri şiddetli boğaz ve kulak ağrısı çeken şarkıcı Esra...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.