kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

06:45Homedrom
07:15Sonic
08:25Teletubbies
09:00Beyblade
09:35W.I.T.C.H.
12:10Taylan Kümeli ile Formda Hayat
13:00Gün Ortası
13:30Deko-Dizayn
15:15İş Dünyası
16:00YTV Çocuk
17:30Nefes Nefese
19:00atv Ana Haber
19:45Spor
20:00Yerli Dizi "Nefes Nefese"
21:45İlk Göz Ağrısı
23:30Şimdi Zayıflamak İstiyorum
01:00Gizemli Güçler

 
  13:30 Deko-Dizayn
atv 13.30
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu "Dekodizayn"da yine yıldız yağmuru var. İstanbul Güngören'de oturan Emine Hanım'ın salonunu yenileyen Dekodizayn ekibi yine iş başındaydı. Yılların eskitemediği "Taşbebek" lakaplı Gönül Yazar, Vahe ile birlikte Emine Hanım'a götürülecek takıları seçti. Evinin kapılarını ilk kez "Dekodizayn"a açan Soner Arıca ise Vahe ile evine aksesuar seçti.
 
  20:00 Yerli Dizi "Nefes Nefese"
atv'nin yeni gençlik dizisi "Nefes Nefese"de aşk trafiği karışıyor. Aslı'yla arası bozuk olan Kaya, güzel bir üniversiteliden özel ders almaya başlıyor. Ve iki genç birbirine gün geçtikçe yakınlaşıyor
Pazar ekranının yeni tiryakiliği "Nefes Nefese" bu akşam 4'üncü bölümüyle karşınızda olacak. Med Yapım'ın imzasını taşıyan "Nefes Nefese"nin başrollerini Hakan Ural, Mehmet Aslan ve Sinem Kobal paylaşıyor.

HAYATTAN BİR KESİT
Dizi, bir grup lise öğrencisinin baskı, baştan çıkarma ve hayal kırıklıklarından kurulu olan yaşadığımız bu dünyada kendilerini bulma mücadelelerini konu alıyor. Onların hikâyeleri aynı zamanda günümüz İstanbul'unun yaşamından küçük bir kesit... Çekimleri İstanbul Lisesi'- nde gerçekleştirilen dizide bu akşam: Disiplinli babasının katı kurallarına göre hareket etmeye başlayan Kaya, bu durumdan çok sıkılmıştır ama bunu babasına belli etmez. Okulun müzik öğretmeni Aydan'ın eşi Ömer, kıskançlıklarına devam etmektedir. Aydan'ın işini bırakmak istemediğini öğrenince problemler devam eder. Aydan, İlhan'ın da yardımlarıyla evi terk eder ve bir otel odasına yerleşir.

HIRSIZLIK OLAYI
Okulda talihsiz bir olay yaşanır, okul çayı için toplanan yüklü miktardaki para çalınmıştır. Öğretmenlerin yaptığı arama sırasında çantasını aratmayan Ezgi şüpheleri üstüne çeker. Aslı'nın annesi Semiramis ise Aslı yaşlarında bir oğlu olan Nevzat'la tanışmış ve flört etmeye başlamıştır. Nevzat'ın oğlu Aslı'yı rahatsız etmektedir ama annesinin çok mutlu olduğunu gören Aslı bu durumu bozmamak için susar. Öte yandan Kaya, aile dostlarının kızı olan genç ve güzel üniversite öğrencisi Melda'dan özel ders almaya başlar. Kaya'nın yeni öğretmeni ile ilişkisi, küs olduğu Aslı'yla olan arkadaşlığını etkileyecek mi?
 
  21:45 İlk Göz Ağrısı
Ebru Akel, Cem Davran ve Fırat Doğruoğlu'nu bir araya getiren "İlk Göz Ağrısı" bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor.

AŞIKLARIN SAVAŞI
İşte bölüm özeti: Zarife, Aşkın'ın evlenme teklifi için geç kaldığını düşünmektedir. Zarife'nin cevabını duymadan ortamı terk eden Feridun, mahalleden gitme kararı alır.Ancak gerçeği öğrenince gitme fikrinden vazgeçer. Zarife'den olumsuz yanıt alan Aşkın bundan dolayı Feridun'u sorumlu tutmaktadır. Feridun'dan kurtulmak için kendince bir plan yapar. İki aşık adam, Zarife için karşı karşıya gelir. Her ikisi de Zarife için savaşmaya hazırdır. Öte yandan Gülkız tarafından Hayati'ye gönderilen bir hediye yanlış anlaşılmaya sebep olur. Mütevazı Hayati gider, yerine bambaşka bir Hayati gelir.

'KUŞ GRİBİ' YALANI
Bu arada Zeynel'in Kadir için uydurduğu "Kuş Gribi" yalanı ortaya çıkar. Meriç, Fidan'a ilgisini beklenmedik bir anda gösterir. Fidan ne yapacağını şaşırır. Gencer reddedilmenin acısını çok fena yaşar.
 
  23:30 Şimdi Zayıflamak İstiyorum
atv 21.45
atv'nin merakla izlenen yarışması "Şimdi Zayıflamak İstiyorum"da yarışmacılar arasındaki rekabet gün geçtikçe kızışıyor. 'Mavi Takım' ve 'Kırmızı Takım' üyeleri haftalardır, kilo verebilmek için canlarını dişlerine takarak çalışıyor. Eleme gecelerinde farklı heyecanlar yaşayan yarışmacılar, önlerine konan 'cazip' teklifler karşısında iradelerini koruyor. Şimdilik 'Kırmızı Takım' yarışmayı önde götürüyor. İpek Tenolcay'ın sunduğu programda bakalım bu akşam dengeler değişecek mi?
 
Habertürk Weekend
Habertürk / 09:00
Evim Güzel Evim
Kanal D / 11:00
Belalılar
CNBC-e / 11:30
Deko-Dizayn
atv / 13:30
Gezelim Görelim
TRT 1 / 19:45
Nefes Nefese
atv / 20:00
İbo Show
Star / 20:00
Belalı İkili
Kanal D / 20:00
İlk Göz Ağrısı
atv / 21:45
Sinema: Vahşi Yaratıklar
KanalTürk / 22:00
Canlı Canlı
Kanal D / 22:15
Şimdi Zayıflamak İstiyorum
atv / 23:30
İzmir'deki yarışları İstanbullular kazandı
İzmir'deki yarışları İstanbullular kazandı
İstanbul'un biniciliğe sevdalı isimleri geçen hafta düzenlenen...
Moda Polisi
Moda Polisi
Hep trendy
Bayram tatili için ailesi ile birlikte Dubai'ye...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.