kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yıldızların güzellik sırları
Ünlülerin güzellik formülü

Kimi tavuk ve sebze ağırlıklı diyetlerle zayıflıyor, kimi de günde en az 20'şer dakikalık egzersiz programıyla form tutuyor. Hollywood'un başarılarıyla olduğu kadar mükemmel vücutlarıyla da konuşulan seksi yıldızlarının güzellik reçetelerini herkes uyguluyabilir. İşte harika kadınların sırları...


Yıldızların güzellik sırları

Kiminin albümleri yok satıyor, kiminin de filmleri gişe rekorları kırıyor. Başarılarıyla olduğu kadar kusursuz vücut hatlarıyla da konuşulan seksi yıldızların güzellik sırlarını merak ediyor musunuz? İşte şaşırtan itiraflar.

Jennifer Lopez
Masadan tok kalkmıyor

Erkeklerin rüyalarını süsleyen Amerikalı şarkıcı-oyuncu Jennifer Lopez, her şeyi yiyerek midesini doldurmayı sevmiyor. "Çok fazla yemek yiyince kendimi kötü hissediyorum" diyen Lopez, haftada üç ya da dört kez aerobik, yoga ve Tae Bo yaparak formda kalıyor. Birkaç kilo aldığı dönemlerde Zone Diyeti'ni uyguluyor.

Heidi Klum
Abur cubur ve tatlıya hayır

İki çocuk annesi Alman model, tatlıdan ve fast food'dan uzak duruyor. Her öğünde, ana yemeğin yanında yeşillik ya da salata yemeyi tercih eden Klum, domuz pastırmasından vazgeçemiyor. Bunu da Alman olmasına bağlıyor! İki yıldır domuz pastırması dışında et yememeye dikkat eden Klum, egzersiz düzenini de aksatmıyor.

Beyonce
Porsiyonları küçültüyor

Her şarkısı, her klibi olay olan Beyonce, 'ünlü' diyetlerle form tutmuyor. Güzel diva beslenme düzenini 'günde altı kez küçük öğünler' olarak özetliyor. Her öğünde de meyve, sebze ve balık tüketiyor. "Zayıf olmak gibi bir hedefim yok, sağlıklı ve formda olmayı tercih ediyorum" diyen Beyonce, haftada üç kez 45'er dakika egzersiz yapıyor. Son günlerin gözde sporu 'pilates' de güzel şarkıcının eğlenerek yaptığı sporlardan.

Jessica Alba
Kendi yemeğini kendi hazırlıyor

En seksiler sıralamasında Angelina Jolie'yi tahtından eden Latin güzel Jessica Alba, "Ailemdeki herkes aşırı kilolu. Onlar gibi olmamak için 12 yaşımdan beri kendi yemeğimi hazırlıyorum" diyor. Güne meyve ve yulaf ezmesiyle başlayan genç oyuncu, öğle yemeklerinde salata ve balık, akşam ise ızgara tavuk salatasını tercih ediyor. Haftada beş kez en az 20 dakika egzersiz yapıyor, 60 dakika ağırlık çalışıyor, beş dakika da yalnızca mekik çekiyor.

Jessica Simpson
Popüler diyetlerle zayıfladı

Amerikalılar'ın en çok sevdiği pop şarkıcılarından biri olan Jessica Simpson, ilk filmi "The Dukes of Hazard" için yoğun bir egzersiz programına girmiş ve kilo vermişti. Önce Atkins Diyeti'ni deneyen ama başarılı olamayan Simpson, beslenme düzenine daha çok uyan South Beach Diyeti'yle yıllardır hayalini kurduğu vücuda kavuştu.

Jennifer Aniston
Tavuk ve sebze ağırlıklı besleniyor

Yunan asıllı Amerikalı oyuncu, Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston "Eskiden 'kötü' olan her şeyi yerdim ama bundan zamanla vazgeçtim. Hiçbir zaman şişman olmasam da köklerimde büyük göğüslü ve kocaman popolu kadınlar var; kendime dikkat etmek zorundayım" diyen Aniston, Zone Diyeti'yle şimdiki formuna kavuşmuş. Bu diyetin özü ise yüzde 40 karbonhidrat, yüzde 30 yağ, yüzde 30 protein ağırlıklı beslenmek. Güzel oyuncunun sofradan eksik etmediği besinler ise tavuk ve her türlü sebze.

Shakira
Ağırlık çalışıyor

Yeni albümü ve son derece seksi klibiyle ortalığı kasıp kavuran Shakira, albüm dönemleri hariç ortada görünmemeyi tercih ediyor. "Herkes gibi vücudumdan hoşlanmadığım zamanlar oluyor" diyen seksi şarkıcının çikolataya zaafı var! Avantajı ise minyon olması. Sahnede danslarıyla devleşen bu minik kadının güzellik sırrı ise düzenli olarak ağırlık çalışması. Makarna ve ekmekten de uzak duran Shakira hayat felsefesini şöyle özetliyor; "Kendinize güvenin, yeter. Özgüven sizi 'güçlü' kılar."

Eva Longoria
Egzersiz yaparken eğleniyor

Desperate Housewives (Ümitsiz Ev Kadınları) dizisinin fettan güzeli Eva Longoria, egzersiz yaparken sıkıldığını itiraf ediyor. Özel hocası ise her egzersizi farklı ve eğlenceli hale getirerek ünlü oyuncunun fit kalmasını sağladığını belirtiyor. Longoria, kick-box'tan yogaya haftada üç gün düzenli egzersiz yapıyor, mekik çekmek ise favorisi...

Scarlett Johansson
Birkaç kiloyu dert etmiyor

"Hollywood'daki herkes çok zayıf. Ben kendimi onların arasında 'yeterince' zayıf bulmasam da hiçbir zaman çok ince olmak istemiyorum" diyen genç yıldız, 20'li yaşlarda olmasına karşın anti-aging ürünler kullandığını söylüyor. Yediklerine dikkat ettiği halde kilo aldığı dönemler olduğunu gizlemeyen Johansson, Hollywood'un acımasız kuralını kulağına küpe ediyor; "Kendine dikkat etmezsen, çok yalnız kalabilirsin."
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Yeşilçam'ın genç yüzleri
 Milletvekili olayım, gücüm yettiğince bağırayım
 Düzgün adam arayan kadınlar buraya!
 Basketbol koçluğundan Meditasyon rehberliğine
 Türk Kadın Hakem Amerikan sahasında
 Cesur dedektif iş başında
 İstanbul'da turist olmak lazım
 Yine bir numaraya oynuyor
 Mektuplarınız pul kadar değerli
 Tek başına yola devam
 Bu ülkede playboylar profesörlerden çok tanınıyor
 Hırka-i Şerif'in Anahtarı onun elinde
 Azınlıklar olmazsa dünya da olmaz
 Ödevlere internet desteği
 Kadınlar için de iktidar!
 Şarkılarımı yeni nesil de tanıyacak
 Moda dünyasının 'süper' kardeşleri
 Jartiyer çoraplar geri döndü
 40 yıllık mimar fotoğrafçı oldu
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
BALÇİÇEK PAMİR
Vicdansız o nesil çoktan yetişmiş
Çocukları olan...
SUNAY AKIN
İnsanlara mı inanacağız, yoksa!?
Ara Güler'in...
ALİ POYRAZOĞLU
Mutluluk köprüsü
Biliyorum halinizden memnun...
PROF. DR. BENGİ SEMERCİ
Çocuklarda dikkat eksikliği tedavi...
Lezzetli tavuklar geliyor
Keskin Keskinoğlu devasa boyutlarda bir entegre tavuk işletmesinin yöneticisi.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.