kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Terim: 2006 hakkımız
MİLLİ
Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Türk Milli Takımı gerek gücü, gerekse oynadığı futbolla 2006 yılında Almanya'da olmayı hak ediyor" dedi. Terim, ilk günden bu yana, Türk Milli Takımı'nın 2006 Dünya Kupası'nda yer alması gerektiğini dile getirdiklerini, gücümüz ve oynadığımız futbolla da o kupada olmayı hakettiğimizi ifade etti. Terim İsviçre ilgili ise, "Yenilgisiz bir takım. Onları küçümsemeyeceğiz. Ama gözümüzde de büyütmeyeceğiz" diye görüş belirtti.

Denizli'de
OHAL kararı!
BAŞARISIZ
bir sezon geçiren Denizlispor'da, teknik direktör değişikliği de beklenen çıkışın gerçekleşmesini sağlayamayınca, Zafer Katrancı başkanlığındaki yönetim kurulu, görevi bırakma ve olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Zafer Katrancı, basın toplantısında "Hem güven tazelemek, hem de şehrin desteğinin ne boyutta olacağını görmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

50 yıl sonra birleştiler
UZUN
yıllar süren rekabetin ardından Güney Kore ile Kuzey Kore arasındaki birleşme çabaları ilk sonuçlarını vermeye başladı. Güney Kore ve Kuzey Kore arasında 50 yıldan uzun bir süredir devam eden ayrılığı ortadan kaldırmaya yönelik çalışmaların en önemlilerinden biri olan 2006 yılında yapılacak Asya Oyunları ve 2008 Olimpiyat Oyunları'na ortak girme girişimlerinden olumlu sonuç çıktı. Güney Koreli bir yetkili oyunlara tek takım olarak girme kararının verildiğini bildirdi.

Szymkowiak'ta umut
TRABZONSPOR
G.Birliği ile hafta sonu sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Dün sakat Fatih ve Szymkowiak düz koşu yaparken, diğer tüm futbolcular taktik antrenmandaydı. Daha önce ligin 15. haftasındaki Fenerbahçe maçında forma giyebileceği açıklanan Szmykowiak'ın sakatlığının iyiye gittiğini belirten Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, "14. haftadaki Çaykur Rizespor maçında forma giyme ihtimali var" dedi.

Nihat: Dönmeyeceğim
REAL
Sociedadlı Nihat Kahveci, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Nihat, Futbol Federasyonu'nun aylık Tam Saha dergisine yaptığı açıklamada, "Türk futbolcuların çoğu Avrupa'da oynamak isterken, siz çıkıp Türkiye'ye dönmek isterseniz onların da önünü tıkarsınız" dedi. Yurtdışında yeterli Türk futbolcusunun olmadığını düşünen Nihat, "Türkiye'de futbol oynamayı küçükmesiyorum. Ama benim böyle bir seçeneğim yok. Hem Türk futbolu hem de benim kariyerim açısından" şeklinde konuştu.

Programda değişiklik
TURKCELL
Süper Ligi'nde cumartesi günü yapılacak Erciyesspor-Denizlispor maçının başlama saati değiştirildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce 5 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacağı duyurulan Kayseri Erciyesspor-Denizlispor maçının başlama saatinin, aynı gün saat 14.00'e alındığı kaydedildi.

Eczacı Las Palmas önünde
ECZACIBAŞI
Bayan Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, grubundaki 3. maçında bugün İspanya'nın Hotel Cantur Las Palmas takımıyla İstanbul'da karşılaşacak. Eczacıbaşı Spor Salonu'ndaki maç, 15.30'da başlayacak ve Kanal D'den naklen yayımlanacak. l

Gözler B Kategorisi'nde
2.LİG
B Kategorisi'nde 2., 3. ve 5. gruplarda bugün 10 maç yapılacak. 13.30'da başlayacak maçların programı şöyle... 2. Grup: Turgutluspor-Nazilli Belediyespor, Aydınspor-İzmirspor, Muğlaspor- Adana Demirspor, Bucaspor-Alanyaspor... 3. Grup: İnegölspor-Eskişehirspor... 5. Grup: Cizrespor-Şanlıurfa Belediyespor, Siirtspor-Hatayspor, İskenderun Demirçelikspor-Osmaniyespor, Şanlıurfaspor-Adıyamanspor, Batman Petrolspor- Kahramanmaraşspor...

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 İki gözü iki çeşme: 0-2
 Hesap karıştı baraj 8 puan
 Sporda mafya var
 Samba hüsranı
 Kadıköy Arena
 PSV Eindhoven zirveye tırmandı
 Sevilla ordusu
 Sihir bozulunca
 Kolyeleri alalım!
 İlic&Şükür Şov
 Hasan Şaş için müjdeli haber!
 70 milyon $'lık hastane
 Ahmed Hassan sezon sonu yok
 Kleberson sevindirdi
 Gözlerden uzak gönüllere yakın
 Extra
GÜRCAN BİLGİÇ
Vuruldular, yıkılmadılar
Schalke'nin Saracoğlu'nda...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Fatura Daum'un
Fenerbahçe çok kritik Schalke...
AHMET ÇAKAR
Tablo kötüleşti
Fenerbahçe gruptan çıkma yolunda çok...
Rektörün kasasında fişleme dosyası çıktı
Rektörün kasasında fişleme dosyası çıktı
Hakkında dava açılan Prof. Dr. Yücel Aşkın'ın makamındaki şifreli...
Türkiye yollara düştü
Türkiye yollara düştü
Havanın tüm yurtta yağışlı olmasına rağmen 4 günlük bayram tatilini...
Eva'nın sırrı
Eva'nın sırrı
Beğeniyle izlenen "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinin güzel yıldızı Eva...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu