kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Teknoloji
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kırmızı ile Mavi rekabeti dorukta
Kırmızı ile Mavi rekabeti dorukta
Her hafta ayrı bir diyet listesi
Olup biteni kaçırmayın

Kırmızı ile Mavi rekabeti dorukta

atv'nin canlı yayın diyet yarışması 'Şimdi Zayıflamak İstiyorum'da iki hafta geride kaldı. Bu akşam bir kişi daha hayallerine veda ederken, iki takım arasındaki rekabet iyice kızışacak.

atv'nin tiryakilik yaratan realityyarışma programı 'Şimdi Zayıflamak İstiyorum', zayıf ve sağlıklı bir hayat sürmek isteyen 14 kişiyi hayallerine adım adım yaklaştırıyor. Yarışmacılar, geride bıraktıkları iki haftada, bol bol kilo verirken, 'Mavi' ile 'Kırmızı' takımlar arasında sıkı bir rekabet yaşanıyor. İlk günden bu yana 'en çok kilo veren kişi' ünvanını, 16 kilo 300 gram ile Mavi Takım'dan Aydın elinde tutuyor. Yapımcılığını Sinevizyon'un üstlendiği, güzel oyuncu İpek Tenolcay'ın sunduğu zayıflama maratonunda, her hafta en az kilo veren takımın üyelerinden biri eleniyor. Bu akşam yapılacak üçüncü elemede bakalım şans hangi takımın yüzüne gülecek?

Doktor Ender Saraç ve Obezite Danışmanı Haluk Saçaklı'nın danışmanlığında yürütülen yarışmada, finalistler hızla inceliyor. 'Şimdi Zayıflamak İstiyorum'un 'Kırmızı Takım'ında bakın kimler yarışıyor...

* ASLI ÖZDEMİR: Yarışma evine girdiği zaman 94 kilo olan Aslı, şimdi 88 kilo 950 grama indi. Kiloları ile barışık olmadığını söyleyen 25 yaşındaki Aslı, zayıflamak için oldukça inançlı. Yemek yapma konusunda uzmanlığına toz kondurmayan Aslı, bu yarışmadan 40 kilo vermiş olarak ayrılmak istiyor. Yarışmanın galibi olacağına inanıyor.

* AKAY AZİZAĞAOĞLU: 147 kilo 800 gram olarak girdiği yarışmada, iki haftanın sonunda 137 kilo 35 grama indi. Fazlalıklarından hemen kurtulmak isteyen Akay, şişmanlığıyla dalga geçilmesini 'kabus' olarak tanımlıyor. Azizağaoğlu, "Hayattaki en büyük pişmanlığım, yemek yemek" diyor.
* AYÇA ONUR BURNAK: Eve girdiğinde, 103 kilo 600 gram olan Ayça, şimdi 95 kilo 200 gram! Eğlenceli kişiliğiyle dikkat çeken Ayça, evden birinci olarak çıkacağına inanıyor. Normal bir kiloya ulaştığında, iş imkanlarının da artacağını düşünen Ayça Onur Burnak, tartıya çıktığı zaman ibrenin 70'in üzerinde duracağı günlerin hayaliyle yaşıyor.
* EMİNE GÜNGÖR: 'Şimdi Zayıflamak İstiyorum'a başvurduğunda 123 kilo 450 gram olan Emine, iki haftalık diyet sonunda 116 kiloya düşmüş. En büyük hayali, 60 kiloya inmek olan Emine, hamur işlerine dayanamıyormuş!

* MELEK ÖZKAHRAMAN: Yarışmaya başvurduğunda 144 kilo 400 gramdı. 70 kiloya inmeyi hedefliyor. Daha önce kendi planladığı bir diyetle, tam 71 kilo veren Melek, iştahı artınca verdiği kiloları aynen geri almış. Yarışmada, iki haftanın sonunda 134 kilo 850 grama düşen Melek Özkahraman, bundan sonraki hayatına 'makul' bir ağırlıkla devam etmek istiyor.

* MURAT KAYHAN: 136 kiloyla başladığı yarışmada, iki haftada 10,5 kilo vererek, 125 kilo 550 grama düştü. En büyük hedefi ise 90 kiloya inebilmek. "Kilolarıma rağmen hayatla barışığım" diyen Murat, kız arkadaşının da zayıflamasını istediğini belirtiyor.

* SERDAR SANCAKTAR: 23 yaşında ve yarışmaya başvurduğunda, tam 145 kiloydu. Şimdiye kadar en fazla 148 kiloya çıktığını söyleyen Serdar, hep böyle bir yarışmanın yapılmasını beklemiş.

MUSTAFA KIZIL - MAGAZİN

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Ali Koç gizlice evlendi
 Bayramda birlikteler!
 Birincilerin birincisi ABBA
 Dizi film setlerinde büyüdü
 'Madonna benden bebek istedi'
 Konsolos olarak ilk davetini verdi
 Kadın sağlığı forumunun ev sahipliğini Caroline Koç yaptı
 Gayet başarılı
 Renkler değişiyor!
Tüm dünya Buldan ipeğine hayran...!
Tüm dünya Buldan ipeğine hayran...!
Makine kullanılmadan tamamen elde üretilen ipeğiyle ünlü Buldan,...
Evde korku filmi şöleni
Evde korku filmi şöleni
Sizde korku filmi sevenlerden misiniz? Evde, hele de tek başına korku...
12 ana tarikat vardır...
İslam dünyasında tarikatlar, ilk olarak 12. yüzyıldan sonra görülmeye...
Attila İlhan yaşamını yitirdi
Türk edebiyatı en büyük ustalarından birini kaybetti. Şair-yazar...
AB: Türkiye'deki virüs çok tehlikeli
Avrupa Birliği Komisyonu, Türkiye'deki kuş gribi vakalarında görülen...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.