kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Teknoloji
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

İddaa hızla yayılıyor
KISA
zamanda futbolseverlerin gözdesi olan resmi futbol bahis oyunu İddaa dün imzalanan anlaşma ile Türkiye Futbol Federasyonu ve A Milli Futbol Takımı'nın 3 yıllığına resmi sponsoru oldu. Törende, Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı, "Bu anlaşmayla, şüpheli maçlar bilgimiz dahilinde olacak, böylece çok daha sağlıklı ve kesin önlemler alabileceğiz" dedi. İddaa'nın geçen sezon futbol kulüplerine 36 milyon dolar katkı yaptığını belirten İnteltek Genel Müdürü Sezer, 2005-2006 sezonunda hedefledikleri rakamın 80 milyon doları bulduğunu ifade etti.

Mustafa Denizli paniği
İRAN'IN Pas takımını çalıştıran Mustafa Denizli, Asya Şampiyonlar Ligi'ne trajik bir şekilde veda etmelerinden sonra "Ligde lideriz ancak bu tek başına görevi sürdürmem için yeterli değil" diyerek istifa sinyali verdi. İran'da adeta milli kahraman ilan edilen Mustafa Denizli'nin ayrılmaması için sadece kulüpte değil, medyada da kampanya başlatılırken, bazı bakanlar da devreye girdi. Ancak adı İran Milli Takımı için de geçen Denizli'nin ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Şentürk'ün gidişi ağlattı
ANKARAGÜCÜ'NDE
görevine son verilen teknik direktör Adnan Şentürk'ün yerine Saffet Susiç ile anlaşıldı. Bugün 1.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilirken, Susiç imzayı atmadan dün gece takımı çalıştırdı. Saffet Susiç, geçen sezon da Konyaspor'da görev yapmıştı. Adnan Şentürk'ün gidişi Brezilyalı oyuncu Heverton'u duygulandırdı. Bu gidişe üzülen Heverton, uzun süre ağladı ve idmana çıkmayacağını söyledi. Sambacı arkadaşlarının ısrarı sonucu antrenmanda yer aldı.

Samsun-G.Saray Yıldırım'ın
TURKCELL
Süper Ligi'nde 7. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Lider G.Saray'ın Pazar günü Samsunspor ile deplasmanda yapacağı maçı Bülent Yıldırım yönetecek. İkinci sıradaki F.Bahçe'nin sahasındaki Kayserispor maçı ise Selçuk Dereli'nin. Diğer hakemler: Denizlispor- Gaziantepspor: Yunus Yıldırım, Gençlerbirliği-Malatyaspor: İsmet Arzuman, Ankaraspor-Beşiktaş: Erol Ersoy, Diyarbakırspor-Ankaragücü: Cüneyt Çakır, Kayseri Erciyesspor-Sivasspor: Metin Aydoğan, Çaykur Rizespor-Konyaspor: SerdarTatlı.

Milli maça Messina
ALMANYA
ile 8 Ekim'de İstanbul'da yapacağımız özel maçı İtalyan hakem Domenico Messina yönetecek... Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak karşılaşmada İtalyan hakemin yardımcılıklarını Duccio Baglioni ve Nicola Nicoletti'nin yapacağı bildirildi. Maçın dördüncü hakemi ise Metin Aydoğan.

Karagümrük turladı
TÜRKİYE
Kupası 2. Kademe'nin son maçında 2. Lig B Kategorisi takımı Fatih Karagümrük, A Kategorisi ekiplerinden Akçaabat Sebat'ı penaltılar sonunda 7-6 yendi ve turu geçti. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 bitti.

Böyle kaleci yok!
BREZİLYA
1.Ligi takımlarından Sao Paulo formasını giyen kaleci Rogerio Ceni, 3-2 kazandıkları Cruzeiro deplasmanında takımına 3 puanı getiren golü attı. Deplasmanda 2-0 geriye düşen Sao Paulo, Flavio ve G.Saray'ın eski futbolcusu Christian'ın golleriyle eşitliği sağladı. 71. dakikada kazanılan penaltıyı ise kaleci Ceni kullandı ve bu sezonki 18. golünü attı. Ceni'nin kariyerinde 57 golü var.

Futbolumuza yeni kupa
TÜRKİYE
Futbol Federasyonu; Turkcell Süper Ligi ve Türkiye Kupası şampiyonlarının karşı karşıya geleceği "Süper Kupa" finalinin oynanmasına karar verdi. Final Almanya'da gerçekleştirilecek. 2006-07 sezonu başlamadan önce yapılacak finalin tarihi ve oynanacağı kent daha sonra belli olacak. Öte yandan federasyon geçen hafta yarıda kalan İnegöl-Eskişehir maçında iki takımı da hükmen yenik ilan etti.

Sultanlar'dan teselli
AVRUPA Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda Bulgaristan'ı 3-1 yenen Milli Takımımız klasman grubuna kaldı. Filenin Sultanları ilk seti kaybetti ancak üç set üst üste alarak mücadeleden galibiyetle ayrıldı. Grubumuzdan İtalya ile Rusya finale çıkarken millilerimiz ve Hollanda ise 5.lik ile 8.lik arasında derece için mücadele verecek.

Komşu yarı finalde
SIRBİSTAN'DAKİ Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda ilk yarı finalistler belli oldu. Rusya'yı 66-61 yenen Yunanistan ile Litvanya'yı 63-47 mağlup eden Fransa yarı finale yükseldi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Bizler utandık sizde utanın
 Filenin Sultanları tahttan indirildi
 Bizde 4 Anelka var
 Rahat bırakın
 Show time (Gösteri zamanı)
 Av mevsimi sürüyor
 Tai ve Kickbox'ta büyük final atv'de
 Luce Gökdeniz'e talip
 M'Gladbach yenilmez
REHA MUHTAR
Şike ve leke
Türk sporunda arka arkaya...
KAZIM KANAT
Demirören'e mektup
Sayın Başkan; Beşiktaş taraftarı ve...
Konuşmalar belirsiz diye konferans durduruldu
Konuşmalar belirsiz diye konferans durduruldu
İstanbul 4. İdare Mahkemesi, Boğaziçi Üniversitesi'nde bugün...
'Umut Davası' sanığı Dağdeviren öldürüldü
'Umut Davası' sanığı Dağdeviren öldürüldü
Uğur Mumcu, Bahriye Üçok ve Ahmet Taner Kışlalı cinayetlerini...
Daha denize girmedi!
Daha denize girmedi!
"Mayo kadar rahat, bikini kadar seksi." İşte bu sloganla tanıtılmıştı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu