kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün içinden

Mutluluklar dileriz
SABAH Spor Servisi editörlerinden Coşkun Çelik, hayatını Demet Yaşa ile birleştirdi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde geçtiğimiz pazar günü yaşamlarının en güzel 'Evet'ini diyen genç çiftlere, spor servisi olarak mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür dileriz.

Bayern'de Ballack şoku
ŞAMPİYONLAR Ligi'nde bugün 8 maç yapılacak. 21.45'te başlayacak maçlar şöyle: A Grubu: Brugge-Juventus, Rapid Wien-Bayern Münih;
B Grubu: Arsenal-Thun, Sparta Prag- Ajax;
C Grubu: Udinese-Panathinaikos, Werder Bremen-Barcelona;
D Grubu: Benfica-Lille, Villarreal-Manchester United. Rapid deplasmanına çıkacak Bayern Münih'te Ballack sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.

Samsun'da 3. Arıca dönemi
SAMSUNSPOR, geçen hafta oynanan Vestel Manisaspor karşılaşmasından sonra görevinden istifa eden teknik direktör Şaban Yıldırım'ın yerine Erdoğan Arıca ile anlaştı. Dün Samsun'a gelerek Nuri Asan Tesisleri'nde yöneticilerle bir görüşme yapan Erdoğan Arıca, her konuda anlaştıklarını açıkladı. Kırmızı-beyazlı ekiple 2 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Erdoğan Arıca yetenekli oyuncularla başarıya koşacaklarını söyledi.

Mansız'ı kazanmalıyız

A.GÜCÜ, Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını, dün yaptığı idmanla sürdürdü. Şentürk, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Denizli karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve 3 puanı kaçıran taraf olduklarını söyledi. Denizlispor karşısında ilk kez forma giyen İlhan Mansız'ın oyundan alınışı sırasında kendisine yönelik olarak yaptığı hareketi de değerlendiren Şentürk, "İlhan'ı kaybetmek çok kolay. Ancak biz kendisini kazanmak istiyoruz. Kendisi A.Gücü'ne çok şeyler verebilir. Sürekli hoşgörü söz konusu olamaz, ancak İlhan çok önemli bir oyuncu. Onu Türk futboluna kazandırmak istiyorum" diye konuştu. Bu arada İlhan ve bazı futbolcular Polatlı'daki İnönü İlköğretim okulunda çocuklara kırtasiye malzemeleri hediye ettiler.

Serdar ve Orhan'a müjde
DİSİPLİN Kurulu geçen sezon Akçaabat Sebatspor ile Kayserispor takımları arasında oynanan karşılaşma öncesi yaşanan yasa dışı bahis iddialarıyla ilgili yapılan soruşturma sonucu, futbolcular Serdar Boyraz ve Orhan Kaynak hakkındaki tedbir kararını kaldırdı. Anamur'a yabancı transfer MERSİN'DE, Amatör Süper Lig'de mücadele eden Yeni Anamurspor, kaybettiği seyircisine tekrar kavuşabilmek amacıyla 2 yabancı oyuncu transfer etti. Teknik direktör Yüksel Öz, takımın 1999-2000 sezonunda mücadele ettiği Üçüncü Lig'den düşmesi sonrasında önemli düzeyde taraftar kaybettiğini belirterek, "Kentte futbola ilgiyi tekrar canlandırabilmek için yabancı oyuncu transfer ettik'' dedi. Oyuncuların biri Gineli biri de Nijeryalı. Holigana ceza yağdı BULGARİSTAN Sofya'da, Levski ile CSKA takımların arasında geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşma sırasında ve sonrasında olay çıkaran toplam 23 holigana ceza yağdı. Kamu düzenini bozmak ve güvenlik görevlilerine saldırıda bulunmak suçlarından hızlı prosedürle mahkemeye çıkarılan holiganlara 15'er gün hapis ve 100-200 Euro arasında para cezaları verildi. Kupa'da program belli oldu FUTBOLDA Türkiye Kupası 2. kademe maçları programı belli oldu. Program şöyle: 20 Eylül Salı saat 15.00: Denizli-G.Antep Bld, Kayseri- Kırıkkale. 19.00: Malatya-Telekom. 21 Eylül Çarşamba saat 15.00: Giresun-Sakarya, Samsun- Büyükşehir, Konya-Siirt, İstanbul-Tarsus İ.Y, Uşak-Ankaragücü, Ç.Rize-Sarıyer, Turgutlu- G.Antep, Karagümrük-Sebat, Diyarbakır- Kocaeli, Mersin-Pazar, İnegöl-Elazığ. 19.00: Altay-Ankaraspor, Erciyes-G.Birliği

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Tu Kaka oldu: 1-3
 Bu futbol tura yeter
 Profesyonellik bu değil
 Mafya nedir bilmem
 Fener derbisi İnönü'de
 Yanlış yoldalar
 Onlar düşünsün
 Hakan eleştirilmez
 Artçı şoklar sürüyor
 Beşiktaş'ın pivotu Chuck Kornegay
 PSV Eindhoven tek golle kazandı
AHMET ÇAKAR
Emeklere yazık
Dakika 87... Dünyanın en...
ÖMER ÜRÜNDÜL
Büyük hata
F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçında çok...
GÜRCAN BİLGİÇ
Acemi delikanlılar
Milan 18'de Kaka ile...
REHA MUHTAR
Çokbilmişler mutlu oldu mu?
Çok merak ediyorum,...
İSKENDER GÜNEN
Onlar ve biz
Avrupa'dan iki örnekle yazımıza...
RECEP GİRGİN
Negresco ve Dağdelen
1.AYAK: Son yarışında başarısız...
Ankara'da Papa sancısı
Ankara'da Papa sancısı
Bartholomeos'un daveti üzerine Türkiye'yi ziyaret etmeyi planlayan...
Terörle AB tipi mücadele
Terörle AB tipi mücadele
Erdoğan, ABD yolunda yeni TMY'ye açıklık getirdi: Terörle, AB...
Fettan güzel
Fettan güzel
Danimarka asıllı seksi manken May Anderson, Türkiye'de de izlenen...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu