kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 

Lezzet Güneşi

Hindi bastı
Bonfileleri tencereye dizin. Kıyılmış maydanozları süslemek için ayırıp, diğer kısmını etlerin üzerine yayın. Kısık ateşte su koymadan kapağı kapalı olarak 20 dakika pişirin. Unu, yumurta sarısını, limon suyunu ve suyu çırpın. Piliç etlerinin aralarına döküp, 5 dakika daha pişirin. Ayırdığınız maydanozları üzerlerine serpip, pilavla birlikte servis yapın.

(5 kişilik)
*
1 paket hindi bonfile
* 2 demet ince kıyılmış maydanoz
* 1 çorba kaşığı un
* 1 adet yumurta sarısı
* 1 adet limon suyu
* 1 kahve fincanı su
* Tuz

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Sosisli pizza   / 27-08-2005
 Lezzet Güneşi   / 26-08-2005
 Sarmısaklı pilav   / 25-08-2005
 Çilekli karpuz   / 24-08-2005
 Böğürtlenli puf   / 23-08-2005
 Biberli tart   / 22-08-2005
 Salamlı kurabiye   / 21-08-2005
 Domates soslu karides   / 20-08-2005
 Lezzet Güneşi   / 19-08-2005
 Bamyalı hindi   / 18-08-2005
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Hindi bastı
Bonfileleri tencereye...
'33 yılım yanlış ve yalnız geçti
'33 yılım yanlış ve yalnız geçti
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, hayatı boyunca hiç...
Lokomotif ve katarlar
Lokomotif ve katarlar
Şovmen Mehmet Ali Erbil, yaptığı çarpıcı açıklamalarla...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.