kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
  » Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ayse Tuter @ SABAH
 
Salamlı kurabiye
Peynirli kabak salatası
Kakuleli sütlaç

Kakuleli sütlaç

Kakulelerin tohumlarını çıkartın. Şekerle birlikte havanda dövün. Kakuleli şeker, pirinç ve sütü kaynama noktasına getirip, ateşi kısın ve pirinç pişinceye kadar ara ara karıştırarak 12-15 dakika pişirin. 4 adet porsiyonluk kaba alıp, 5 dakika dinlendirin. Üzerlerine esmer şeker serpip, önceden ısıtılmış 200 derece fırının ızgara konumunda 10-15 dakika pişirin. Ilık servis yapın.
(4 kişilik)
*
4 adet kakule
* 15 gr. esmer şeker
* 1 çay bardağı pirinç
* 3 su bardağı süt
Üstü:
*
2 çorba kaşığı esmer şeker

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI
 Domates soslu karides   / 20-08-2005
 Lezzet Güneşi   / 19-08-2005
 Bamyalı hindi   / 18-08-2005
 Ali Nazik   / 17-08-2005
 Yaz bahçesi   / 16-08-2005
 Pirinç tatlısı   / 15-08-2005
 Lezzet Güneşi   / 14-08-2005
 Bahçıvan sandalı   / 13-08-2005
 Lezzet Güneşi   / 12-08-2005
 Lezzet Güneşi   / 11-08-2005
AYŞE TÜTER
Salamlı kurabiye
Salamları tavada hafif gevrekleştirip,...
Yüzlerini göstermediler!
Yüzlerini göstermediler!
Dört ay önce 22 yıllık eşi Dilek Hanif'ten boşanan Mehmet Hanif,...
Gucci çantalar bu sezon çok başka!
Gucci çantalar bu sezon çok başka!
Alışık olduğumuz klasik modellerinden oldukça farklı bir...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.