kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
'Her Yerde Aynı Ürün' mantığını burada kırıyorum
'Her Yerde Aynı Ürün' mantığını burada kırıyorum
'Birbirini çok seven bir aileyiz'

'Her Yerde Aynı Ürün' mantığını burada kırıyorum

'Yasemin İç Tasarım' adlı mağazasıyla Port Bodrum Yalıkavak Marina'nın önemli noktalarından birini yaratan Yasemin Kamhi, müşterilerine mobilya ve kıyafeti bir arada sunuyor. Kamhi, her yerde aynı ürünlerin olduğunu, bu yüzden farklı olamaya çalıştığını belirtiyor: "Böylece en çok giden mal; kaliteli, ucuz ve nadir olan oluyor".

Geçen yıl Port Bodrum Yalıkavak Marina'da 'Yasemin İç Tasarım' adında bir mağaza açan Yasemin Kamhi, ikinci sezonunu tamamlamak üzere. İşine duyduğu sevgi ve saygının kendisine başarı getirdiğini söyleyen Kamhi, mağaza açmasının ve dekorasyon ile ilgilenmesinin çok eski yıllara dayandığını belirtiyor. 80'li yıllarda 'L'Objet' adında hediyelik eşya satan ufak bir butiği olduğunu belirten Kamhi, o yıllarda yurt dışından getirdikleri örneklerin taklitlerini yaptırdıklarını anlatıyor. "Kendi evimin dekorasyonuyla ilgilenmekten de her zaman büyük keyif aldım" diyen Yasemin Hanım, Şamdan Plus dergisinin son sayısına konuştu: "Yalıkavak'taki marinamız bitip de burada dükkanlar yapılınca, ben de tekrar ve daha geniş kapsamlı olarak bu işe giriştim."

TRENDLERİ ÇABUK TÜKETİYORUZ
*
Şirketimi çok kapsamlı kurdum. Bunun nedeni, ileride tam olarak ne yapmak istediğimi bilememem olsa gerek... Zira ileride fuar takip edip, kendi tarzımda bir ürün yelpazesi seçmek istiyorum.

* Geçen sene marinanın ilk senesiydi ve ben de sadece ev eşyası satıyordum. Eşyalar Uzakdoğu'dan geliyordu. Ayrıca Devran Mursaloğlu'nun tabloları da vardı ki, onun çalıştığı Türk sanatçılarını çok beğeniyorum. Bu sene ise Endonezya ağırlıklı ev eşyalarının yanı sıra Aydın Yörükoğlu'nun tabloları da mevcut. Kendisi kuzenimdir, çalışmaları ise son derece farklı ve kişiliklidir. Ev aksesuvarlarına ek olarak, bu sene bir de 'Yasemin Akat' imzası taşıyan kıyafetler var. Şu anda, dekorasyonla ilgili Uzakdoğu koltuk, avize ve süs eşyaları ile, yastık çeşitleri mevcut. Ne var ki bizler moda olunca her trendi sonuna kadar tüketiyoruz. En güzelinden en kötüsüne kadar her yerde aynı mal... Hem satanı hem de alanı mutsuz ettiğine inanıyorum bu durumun. Bu yüzden ben, bir farklılık yaratmaya çalışıyorum. Dolayısıyla en çok giden mal, hem çok kaliteli, hem ucuz, hem de her yerde olmayan oluyor.

MOBİLYA VE KIYAFET BİR ARADA
*
Birlikte çalıştığımız Yasemin Akat'ın otantik ve kendine has bir stili var. Her yerde var olmayanın, bulunmayanın burada olması benim çok hoşuma gidiyor. Son zamanlarda, rafine bir zevke sahip olan Ajda Pekkan'ın da onu tercih etmesinden bu anlaşılıyor zaten. Mağazamızda hem mobilya hem de kıyafetin bir arada olmasının avantajını bilemem ama benim gözüme hoş görünüyor.

* Port Bodrum Yalıkavak Marina'da olmanın avantajları var. Öncelikle burası kendi yerimiz. Müşterimiz son derece kaliteli. Dolayısıyla, ben ve tüm dükkanlar işe yeni ama bir o kadar da üst düzeyde başlamış olduk. Marina, esas olarak bu sene faaliyete geçti gözüyle bakıyoruz. Geçen sene üçdört firma mevcuttu, bu sene ise firma sayısı 60'a yükseldi. Her sene biraz daha büyüyecek ve serpilecek. İnanıyoruz ki, her sezon bir diğerinden daha ileride ve daha tatminkar olacak.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Devletin genelevini 29 Ekim'de göreceğiz
 Nalan: Aşkı aramıyorum o beni bulur
 Hızlandırılmış dersleri yavaşlatıyor
 Dünya mücevherleri İstanbul'da bir arada
 Yemek konusunda iddialı konuşurum
 Estetik takıntısı içsel mutsuzluk göstergesi
 Şimdi moda düşük bele göre Tanga
 'Bencil'in gelişimi!
 Kozmetik ürünü bana özgürlük sağlamalı'
 Burçlara göre diyet rehberi
 Şişli 2. Asliye Ceza Mahkemesi Kararı ile Yayınlanan Cevap...
GÜLSE BİRSEL
Komşunu tanı rahat uyu!
Birileri sürekli patlayıcı...
AYŞE TÜTER
Domates soslu karides
Zeytinyağını tabanı yuvarlak bir...
Önce yurtdışı turnesi sonra televizyon dizisi
Önce yurtdışı turnesi sonra televizyon dizisi
Yeni albümü 'Senden Çocuğum Olsun İstiyorum' ile hayranlarını...
Yeni şarkısı da olay yaratacak
Yeni şarkısı da olay yaratacak
İki yıl önce yaptığı ilk albümünde yer alan 'Kırıcan mı Belimi' adlı...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.