kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Son günlerin yükselen trendleri
Son günlerin yükselen trendleri

Son zamanlarda dünyanın hemen her yerinde moda olan ya da dikkat çekmeye başlayan bu ürün ve tasarımlar trendleri yakalamak isteyenler için bire bir. İşte aksesuvar, iç giyim, ev koleksiyonu ve dijital dünyadan son trendler....

Yüksek topuk artık ıstırap değil!
KADINLARIN şıklığını tamamlayan en önemli aksesuvarlardan biridir yüksek topuklar. Ancak şıklık ve seksapel kazandıran topuklar nedeniyle ağrı ve acı duymaktan şikayetçiyseniz, Scholl'un yeni silikon ayak yastıklarını deneyebilirsiniz. Dışarıdan görünmeyen şeffaf silikon ayak yastığı Party Feet, yüksek topukların yağın ön tarafının alt kısmında neden olduğu acı ve ağrının önlenmesine yardımcı oluyor. Böylece yüksek topuklarla gezmek bir ısdırap olmaktan çıkıyor.

Erkek modası hızlı çıktı
ERKEK modası sınırlarını bir hayli zorlamaya başladı... işte bunun en güzel örneği, Hatice Gökçe'nin tasarladığı, hem iç çamaşırı hem de tişört görevini gören bu bodyler. Bitkisel elyaftan üretilen bu çok amaçlı giysi, doğaya yakın dokusu ile çevreci erkeklerin ilgisini çekeceğe benziyor. Bu ilginç ürünü Bil's mağazalarında bulmak mümkün.

Cep mesajı ile sigarayı bırakın!

ARTIK cep telefonu mesajı motivasyonu ile sigarayı bırakmak mümkün olacak. Bu konuda ilk deneme ise Yeni Zelanda'da yapıldı. Yapılan çalışmada ülkede sigarayı bırakmak isteyen 850 gence günde beş sms yollandı. Beş ay boyunca her gün beş kez "Sigarayı bırakmanıza en çok kim sevinir?" gibi sigarayı bırakmaya teşvik eden mesajlar yollandı. Bilim adamları yazılı mesaj gönderilen gençlerin sigarayı bırakma oranının diğer gençlere oranla arttığını kaydetti. Siz de sigara bırakmaya çalışan arkadaşlarınıza böyle bir destekte bulunabilirsiniz.

Burberry İstanbul'da
TÜRKİYE'deki ilk mağazasını bu ay sonunda İstanbul Bağdat Caddesi'nde açmaya hazırlanan Burberry, iki katlı mağazasında geniş ürün yalpazesini Türk müşterilerine ulaştıracak. Mağazada, kadın-erkek giysi ve aksesuvarlarının yanı sıra, ev koleksiyonu Porsum da sunulacak. Mağazanın konsepti ise Londra mağazası ile bire bir olarak tasarlandı.

Dijital yayın kalitesinde

TASARIM ve teknoloji dünyasının önemli markası Tivoli Audio ürünleri Türkiye'ye geliyor. Markanın müzikseverlerin beğenisine sunacağı ilk ürün ise bir klasik olan ve dünyanın en iyi ses kalitesine sahip olan masaüstü FM radyosu 'Model One'. Ürün, parazitleri engelleyerek dijital yayın kalitesinde radyo dinleme imkanı sunuyor.

Artık iç giyim renklenecek
Bırakın artık altı üstü aynı olan çamaşırları bir kenara. Çünkü renk renk iç giyim artık çok moda! Kanada'nın en ünlü markalarından olan La Senza, Türk kadınlarının da iç giyimine renk getiriyor. Tüm dünyada 307 noktada kadınların beğenisine sunulan marka, rengarenk çamaşırlarıyla dikkat çekiyor. Park Bravo bünyesindeki markanın koleksiyon ürünleriyle modanın en yeni trendlerini karıştırarak kombinasyon yapabilir, düz renkleri desenli baskılarla ve en sevdiğiniz kontrast renklerle karıştırabilirsiniz.

Aksesuvar ve tişörtlerde Betty Boop çok moda
BETTY Boop bu yıl tişörtlerde hayat bulacak. Ünlü İspanyol giyim markası Mango, bu kış satışa sunulacak olan Betty Boop tişört serisi ile genç kızların en çok tercih edeceği karakterlerden biri olacağa benziyor. Koleksiyon, erkeklerin de ilgisini çekecek. Zira Mango'nun bu seksi ve sevimli serisini ünlü top model Claudia Schiffer tanıtacak. Masumiyet ve cazibeyi bedeninde buluşturan seksi çizgi yıldız Betty Boop, Goldaş'ın Silver D'sign koleksiyonunda da hayat buldu. Eğer siz de tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi olan bu karakterin tutkunuysanız, kolye küpe ve anahtarlık gibi aksesuvarlar tam size göre demektir.

Parmak arası bikini altı!

CHANEL'in tasarımı olan bu bikini şeklindeki terlikler biraz iddialı olsa da, trendi yakalamak ve ilgi çekmek için doğru bir tercih. Terliklerin bağcık kısmı bikini üstü, parmak arasına denk gelen bölümü ise bikini altı şeklinde tasarlanmış.

Hello Kitty aşkı tüm dünyayı sardı
GEÇEN yıl 30'uncu yaşını kutlayan Hello Kitty'nin özel tasarım kolyesi, satışa çıktıktan birkaç dakika sonra 55 bin dolara alıcı bulmuştu. Kitty'nin hayranları arasında Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz ve Kate Moss gibi ünlüler de bulunuyor. Siz de bu trendin bir parçası olmak istiyorsanız, İstanbul Profilo, Metrocity, İçerenköy CarrefourSA ve Ankara Migros'taki Moşi Moşi mağazalarına uğramalısınız.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Pilot olmak istedim tesadüfen model oldum
 Seren yine kapris yaptı ve 50 bin doları kaptı...
 Derdi bitmiyor
 Ustalar veliahtlarını beğendi
 Anlaşma rekabete yenildi
 Türk usulü animasyon geliyor
 Düğün artık çok kolay
 Raflardaki kitaplar
 Ne durumdasınız
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Yoğurtlu bulgur salatası
Bulgur,...
Bir yastıkta 50 yıl!
Bir yastıkta 50 yıl!
Soyak İnşaat'ın patronu Yılmaz Soyak ile eşi Bilge Hanım, 50'nci...
En çok istenilen!
En çok istenilen!
Louis Vuitton, birkaç ay önce New York'ta dünyadaki en büyük...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.