kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Tom dünyanın en harika erkeği
Tom'a nasıl aşık oldum?

Hollywood'un en genç yıldızlarından Katie Holmes "Hayallerimin aşkı" dediği Tom Cruise ile olan ilişkisini bütün dünyanın gözü önünde yaşamaktan çekinmiyor.


Tom dünyanın en harika erkeği

Onu ilk Dawson's Creek isimli gençlik dizisiyle tanıdık. Katie Holmes şimdi de Hollywood'un en çok beğenilen erkeklerinden biri olan Tom Cruise ile olan ilişkisini herkesin gözü önünde yaşamaktan çekinmiyor. Üstelik bu yaza damgasını vuracak ünlü "Batman" filmlerinin son versiyonu olan "Batman Başlıyor"'da (Batman Begins) başrolde. Tom Cruise'un yeni aşkı Katie Holmes'un aslında tam da peri masalına benzeyen bir hayatı olmuş. Seksi ve güzel olmasına rağmen onu hayranları genelde sempatik buluyor. İlk kez 19 yaşında televizyon dizisi Dawson Creek'de oynamaya başlayan ve 6 yıl boyunca büyümesine tanık olduğumuz sempatik güzel, şimdi hem iş hem de özel hayatında yeni bir sayfa açmış gibi görünüyor. Hollywood'un renkli ışıkları altında göz kamaştırıcı bir hayat yaşadığını düşündüğümüz oyuncu, aslında oldukça mütevazı bir çevreden geliyor. "American Pie"ın starı Chris Klein ile beş yıl boyunca gözlerden uzak bir beraberlik yaşayan Katie Holmes, o dönemde bekaret konularında da oldukça tutucu olduğunu belirten demeçler veriyordu. Sonra birdenbire dünyadaki tüm kızların hayallerini süsleyen Tom Cruise ile birlikte görülmeye başladı. Üstelik eski ilişkisinin aksine bu ilişkiyi tüm dünyanın gözünün içine soka soka yaşamayı tercih etti. Hollywood'un yeni rüya çifti Katie Holmes ve Tom Cruise her fırsatta kameraların önüne sarmaş dolaş çıkıyor ve ayrıyken verdikleri demeçlerde de birbirlerini ne kadar çok sevdiklerini söylemekten vazgeçmiyor.

EVLİLİK BELLİ DEĞİL
Tom Cruise Amerika'nın en çok izlenen talkshow programcısı Oprah Winfrey'in programında heyecanlı bir şekilde zıplayarak "Bu kadını seviyorum, çünkü tek kelimeyle muhteşem. Çok mutluyum ve çok iyi vakit geçiriyoruz. Onda benim sevdiğim her şey var. Çok eğlenceli, zeki ve hoş bir kadın" demişti. Katie Holmes da her fırsatta "Tom dünyanın en muhteşem erkeği" şeklinde açıklamalarda bulunuyor. Ancak ikisi de evlilik konusunda yöneltilen sorulara genelde geçiştirerek cevap veriyor. Holmes, Tom Cruise'un kabul ettiği Scientology diniyle ilgili gelen sorulara da şöyle cevap veriyor: "Birkaç kez bana ayrıntılı olarak anlatıldı ve çok hoşuma gitti." Hemen her gün gazetelerde bu aşık çift ile ilgili haberler yayınlanıyor. Ancak güzel oyuncu bundan hiç de şikayetçi görünmüyor: "İnsanların gözü önünde olmayı ben seçtim ve şikayetçi değilim. Sizler bu ilişkinin tüm dünya önünde yaşanmasını belki de korkunç buluyorsunuz. Ama bunun dozunu zaten ben ayarlıyorum. Eğer kendimi basın yüzünden çok fazla baskı altında hissedersem, çekip giderim." Hollywood'un en yakışıklı aktörlerinden biri olan Tom Cruise 42 yaşında. 26 yaşındaki Holmes ile aralarında 16 yaş fark var. Cruise ilk eşi Mimi Rogers'tan ayrıldıktan sonra uzun yıllar Nicole Kidman ile evli kaldı. Şimdi herkes bu ilişkinin çok fazla yürümeyeceğini çünkü ikisinin de çok farklı oldukları görüşünde birleşiyor. Cruise'un, Steven Spielberg'in "War of the Worlds" (Dünyalar Savaşı), Holmes'un da Bruce Wayne'in "Batman Begins" filmlerinin promosyonu için reklam kokan bir birliktelik yaşadıklarını söyleyenler bile var. Ancak Holmes, masum gülümsemesiyle her şeye rağmen "O benim hayallerimdeki adam, şimdiye kadar hiç böylesine muhteşem hissetmemiştim" diyor.

AİLESİNE ÇOK BAĞLI
Aile ilişkileri çok güçlü olan Katie Holmes onların bu ilişki hakkında önceleri çok tedirgin olduklarını da gizlemiyor: "Önceleri çok korkmuşlardı. Ama şu an benim için çok mutlular." Babası avukat annesi ev kadını olan Holmes, beş kardeşin en küçüğü. Üç ablası ve bir ağabeyi bulunuyor. Her gün düzenli olarak bir kez annesi ve kardeşleriyle telefonda konuştuğunu söyleyen Holmes, doğduğu yer olan Ohaio Toledo'ya ise yılda mutlaka 5-6 kez gidiyor. New York'a taşınmadan önce Toledo'da bir modellik okuluna devam etmiş. İlk rollerinden birini ise Tobey Maguire'in oynadığı "Kill a Mockingbird" filminde almış. Aslında başlarda babası onun oyuncu olmasına şiddetle karşı çıkmış. Okuldayken dersleri çok iyi olan güzel oyuncu bu sebeple Kolombiya Üniversitesi'ne kabul edilmiş. Avukat olan babası ise onun tıp okumasını istemiş. Hollywood'un masum yüzlü güzeli Katie Holmes'un hayatı ise Dawson's Creek'de rol almasıyla yön değiştirir. Dizinin tatile girdiği dönemlerde de Disturbing Behaviour (1998) ve Wonder Boys (2000) isimli filmlerde oynadı. Korku filmi The Gift'de (2000) ise hayranlarının karşısına çıplak çıkar. Colin Farrel ile "Phone Booth" ve Robert Downey Jr. ile "The Singing Detective" isimli filmlerde rol alır. Hollywood'un yeni parlayan yıldızı Katie Holmes, "Batman Begins" filmindeki rolüyle hayatında yeni bir sayfanın açıldığının farkında. Basının ilgisi yine Cruise ile ilişkileri üzerine yoğunlaşırsa nasıl bir tavır takınacağına dair yöneltilen sorulara ise "Hem yeni filmimim heyecanı hem de aşkım... Çok mutluyum. Kadınlara 'üzgünüm' şeklinde gülümseyeceğim" diyor.
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Son padişahın son sadrazamı
 Murdoch hayattayken varisleri birbirine girdi
 İştahı imparatorluk ölçeğinde
 Bir Patricia Cornwell klasiği
 Entelektüel Elit'in Elit kahvesi
 Bütün yollar İzmir'e çıktı
 Her yaşta öğrenmesi en kolay dil Türkçe
 Beşiktaşlılar trafiğe girmeden sahile inecek
 Dersimiz 'Nasıl kondom takılır?'
 Pizza kraliçesi yeni tariflerle geldi
 VIP konuklar imambayıldı yiyecek
 Osmanlı'nın şehri yeganesi İstanbul
 Efsane yaratan Türk bürokratlar
 Yazarların 3. Dünya Savaşı
 Dünya turizminin gözdeleri Roma, Floransa, İstanbul!
 Bir tuğla da siz koyun
 Çocukluktan kadınlığa geçen kayıp kuşak
 Çeşme'nin fiyatları Mikonos'u solladı
 Ev hapsi biter bitmez servetini katlayacak
    Aktüel Pazar Yazarlar
  » Güncel
    Hobi
    Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
BALÇİÇEK PAMİR
Ailesine düşkün diyorlar ama sevgilisine ne...
MEHMET ALTAN
Evrende kaç güneş var?
Bilim dallarının da kendi...
REFİK DURBAŞ
Adı Suha Arın soyadı belgesel
MTV Film Televizyon Video...
KAZIM KANAT
Başkandan Sezen'e jest!
Galiba 30 yıl geçti! Arkadaşım...
Ege adalarında güneşe doğru bir yolculuk
Ege adalarında güneşe doğru bir yolculuk
Yunanlılar adalarını bir güneş imparatorluğunun mekanları haline...
Dört büyüklerin 'şık' rekabeti
Dört büyüklerin 'şık' rekabeti
Süper Lig'in büyük kulüpleri, taraftarın her türlü ihtiyacına yönelik...
Pirinç, yosun ve çiğ balık
İçinde hiç yağ olmayan ve bir lokmada yutulan suşi yaz için ideal bir tercih.
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.