Kaynayan suya etleri koyup, 10 dakika pişirin. Taze soğanları çorba kaşığı zeytinyağında 2 dakika yumuşatın ve etli suya ilave edip, 5 dakika daha pişirin. Ayrı bir kapta yoğurt ve unu karıştırın, kaynamakta olan çorbaya yavaş yavaş katın. Yaklaşık 5 dakika pişirdikten sonra üzerine nane ilave edip ateşten alın. Kırmızıbiberi kalan zeytinyağında kızdırıp, çorbanın üzerine dökerek servis yapın. (6 kişilik) * 1 küçük paket piliç ızgara tava kuşbaşı * 7 su bardağı su (kaynar) * 8 adet taze soğan (yeşili ile doğranmış) * 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 su bardağı yoğurt (süzme) * 3 çorba kaşığı un * 1/2 demet nane (ince kıyılmış) * 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber * 1 tatlı kaşığı tuz