kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Balıklar'ı en iyi Yengeçler anlar
Balıklar'ı en iyi Yengeçler anlar

Sonsuz aşka ve romantizme inanan Balıklar, ruhlarını doyuracak beraberlikleri Yengeç, Akrep ve Oğlaklar'la yaşar. Yengeç'le ömür boyu sürecek bir aşka yelken açar.

Sevgili Balıklar, siz düzen arayışı içindesiniz ve kargaşalı ortamlardan uzak duruyorsunuz. Söylentilere değil gerçeklere inandığınız için artık çevrenizde gerçek bir otorite arıyor ve size doğru gelen kuralcı kişilere sığınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Korkularınız ve takıntılarınız yüzünden her şeyi analiz etmek size zarar veriyor. Artık teslimiyetçi olmaya ve kuşkularınızı atmaya ihtiyacınız var. Her şey kontrolünüz altındayken, mutlu olabiliyorsunuz. Planlı ve programlı olmanın, size göre olmadığını öğreneceksiniz.

YARGILAMAYIN
Hatalar yapacak, birçok aşk yaşayacak ve yaşamın tadınız çıkaracaksınız. Geçmişle aranızdaki ipleri kesmek zorundasınız. Yoksa, bu yaşama uyum sağlayamayacak ve her fırsatta alışkanlıklarınızın sizi huzursuz etmesine göz yummuş olacaksınız. Eleştirici yönlerinizi başkalarına kullanırken, en büyük yargılamayı da kendinize yapıyorsunuz. Kendinize empoze ettiğiniz suçluluk duygusundan kurtulmanız için özür dileme olgusunu kullanmalısınız. Huzurlu olabilmek için "Hiçbir şey yanlış değildir ve yaşamda olması gerektiği için oluşmaktadır" sözünü kendinize sürekli tekrarlamalısınız.

KARIŞIK DUYGULAR
İçinizdeki duyguları özgür bıraktığınız zaman her şeyin mükemmele ilerlediğini göreceksiniz. Üstelik, eski yüklerinizden kurtuldukça, yaşamın daha keyifli olduğunu hissedeceksiniz. Sonsuz aşka ve romantizme inanırsınız. Hayal gücünüz çok kuvvetlidir. Hayal kırıklıkları yaşamınızdan hiç eksik olmaz fakat yine de aşkı aramaktan vazgeçmezsiniz. Aşamadığınız kalp ağrılarınıza rağmen, her yeni aşka umutla bakarsınız. Duygularınız sürekli karışıktır. Güven arayışı içinde olduğunuz için bazen yanlış ilişkiler her şeyi yeni baştan başlatmanıza neden olur. Alışkanlıklarınıza kısa sürede terk ettiğiniz için de, kalp acılarını çabuk unutur ve yeniden aşık olursunuz. Evliliğe çok yatkın ve arzulu biçimde çoluk çocuğa karışma isteği içindesiniz.

AKREP'LE ÖMÜR BOYU
Bir Akrep'le kuracağınız ruh birlikteliği uzun ömürlü olacaktır. Duygulu ve ince yapınızla Akrep'in yoğun aşkı güzel bir karma oluşturur. Akrep, tutumlu siz savurgansınız. İkiniz de, paraya farklı bir değerle bakarsınız. Uzun soluklu bir beraberlik için, ortak birçok özelliklere sahipsiniz. Güven duygusuna sürekli ihtiyacı olan bir Balık olarak, Akrep yaşamınızı kolaylaştıracak tüm donelere sahiptirler. Bu beraberliğin olumlu yönleri ikinizi de saracaktır. Birlikte olmanız için bir çok neden vardır. Mistik dünyanın aşk büyücülerisiniz. Yalnız bu aşkta gözyaşı mutluluktan daha fazladır. Akrep'in sert çıkışlarından, bol bol nasibinizi alırsınız. Biraz da cinsel ağırlıklı olan bu ilişkiye kıskançlık duygularının katılması ile aşkın tüm ögeleri tamamlanır.

YENGEÇ İLE GÜVEN
Tanıdık denizlerin usta yüzücüleri olarak, karşılaştığınız anda hiç yabancılık çekmezsiniz. İkiniz de birer sualtı kahramanısınız. Konuşmadan anlaşır, yıldırım hızıyla birbirinize çekildiğinizi hissedersiniz. Başkalarının dünyaları size yabancıdır. Özlediğiniz aşka kavuşmuşluğun rahatlığını yaşarsınız. Her konuda müthiş anlaşan bu çiftlerin mutlulukları, seyredilecek bir film gibidir. Kıskançlık krizleri dışında her şey mükemmel gider. Siz maddeden uzak bir kişisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu Yengeç'e bırakırsınız. Onun yaptığı hiçbir işe karışmaz ve her konuda desteklersiniz. Hassas ve duyarlı yapısı kırılmaya müsaittir. Ama siz ona özenli yaklaştığınız için bu beraberlik kolay yara almaz. Arkadaşlarınızın ve dostlarınızı ağırlamaktan zevk alacağınız güzel bir yuvanız olacaktır.

OĞLAK ÇEKİCİ VE GÜÇLÜDÜR
Sizin insanlara huzur veren sevimli bir yanınız vardır ve yaşam boyunca bu özelliğinizi kaybetmek istemezsiniz. Size ihtiyacı olan kişileri çok fazla gözünüzde büyütüyor ve yanılgıya çabuk düşüyorsunuz. Yardımseverliğiniz çoğu kez başınıza iş açıyor. Duygusal yapınız ve sığınma isteğiniz başlangıçta Oğlak için cazip bir çekicilik yaratır. Güvensizliğini Oğlak sayesinde yenmeyi düşlersiniz. Yaşamı tek başına yaşamaktan korktuğunuz için Oğlak'tan cesaret alarak güçlü olmaya çalışırsınız. Oğlaklar hayatı hep hafif yönleriyle ele almışlardır. Mantık ve duygu alışverişi içinde aranızda güzel bir paylaşım oluşturursunuz. Oğlak, düzenini iş hayatına göre kurgulamıştır. Maddesel konular hayatının bir parçasıdır. Amacı başarılı olmak, kendini kanıtlamaktır. Sizin buna hiç itirazınız yoktur. Aradığınız tek şey güvendir ve Oğlak bu güveni sağlayacaktır.

BALIKLAR'IN BÜYÜLÜ DANSI
Kendi duygusal denizlerinizde boğulmadan yaşamayı öğrenmek zorundasınız.. Zaten başka şansınız da yoktur. Birbirlerinizin dünyasını en iyi anlayan yine kendiniz olacaksınız. Yaşamı zorlaştırmak yerine, kolaylaştırmayı tercih edeceksiniz. İki Balık'ın ruh birliktetiliği yoğun ve derin bir aşktır. Kıskançlıkla paylaşım birlikte güzel bir kombinasyon oluşturacaktır.

İYİ YÖNLERİNİZ

Yargılayıcı olmamak, şefkat, ruhsal yola odaklanmak, olumlu sonuçlara güvenmek, değişimi hoş karşılamak

KÖTÜ YÖNLERİNİZ
Endişe, aşırı analiz, ayrıntıları abartmak, eleştirel tepkiler, esnek olamama, kusursuzluk arayışı

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 İlk kez iyi adamı oynadığımı hissettim
 Gılgamış şaşaalı başladı hüsranla bitti
 Geçmişin 'hit'leri Kargo'yu uçurdu
 Korsan MP3'cülere MÜYAP'tan darbe
 Rock'n Coke'un kamp alanında yer kalmadı
 Yalan sinyalini verir!
 Eskileri değerlendirin
 En yakın dostu tekerleği
 Almanya'dan Kudüs'e yürüyor
 Fırtına deresinde rafting
 Uçansu, keşfedilmeyi bekliyor
 Köçekler eğlendiriyor
 Amerika'nın en şık çiftleri
 Evini böcekler bastı
 Deep Purple Parkorman'ı yerinden oynatacak
 Tatilcilere yogaeğitmeni olma fırsatı
 Yalın yarın akşam Most Açıkhava'da
 Cam eğitimi bu pazar başlıyor
 Livaneli özleyenleriyle Rumeli'de buluşuyor
 Bu gece hep birlikte salsa yapacağız
 Adalar Festivali Sona Eriyor
 Yedikule Zindanları'nı Erkoç coşturacak
 Konser bu gece
 Fotoğraf Al Destek Ver
 Zamana Direnen Tarih için zaman tükeniyor
 Kitap
 Mekan
 Sevgi Sözcükleri
AYŞE ÖZYILMAZEL
Ye, iç, dinlen, uyu işte sana Küçükkuyu
Gözünü sevdiğim...
HAKAN & UTKU
İzah Enstitüsü
Kediler neden "pist!" deyince kaçar...
AYŞE TÜTER
Kimyonlu piliç kuşbaşı
Isıtılmış iki çorba kaşığı yağa,...
'Yağ tüketimini azaltın ve düzenli spor yapın
'Yağ tüketimini azaltın ve düzenli spor yapın
Son dönemde yapılan araştırmalar, ameliyattan sonra yağ tüketimini...
İlaçları bilinçli kullanın
İlaçları bilinçli kullanın
Cinsel sorunların tedavisinde kullanılan ilaçların eczanelerden...
Helin'in dağıttığı gün!
Helin'in dağıttığı gün!
Geçtiğimiz çarşamba, Avşar kızının dağıttığı gündü! Yaklaşık...
Jet-ski stop etti denizde kalakaldı
Jet-ski stop etti denizde kalakaldı
Türk sinemasının yaşlanmayan oyuncularından Ahu Tuğba da her...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.