kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Oğlak'ın ruhunu en iyi Balık anlar
Oğlak'ın ruhunu en iyi Balık anlar
İyi Yönleriniz
Kötü yönleriniz

Oğlak'ın ruhunu en iyi Balık anlar

Astrolojinin hiç büyümeyen çocukları Oğlaklar, ruhsal uyum ve mutluluğu, Balık, Başak ve Boğa burçlarıyla kurar. Boğa'nın gücü, Balık'ın huzuru ve Başak'ın dengeli halleri Oğlak'ı büyüler.

Sevgili Oğlaklar, olgunlaşmayı öğrenmek zorundasınız. Bugüne dek hayata pembe gözlüklerle bakmış ve istemediğiniz hiçbir şeyi kabul etmemiştiniz. Sorunlarınızı çözmek size zor gelir ve bu yüzden sevdiklerinize yakın olmak istersiniz. Tanıdığınız herkesi, simgesel olarak anne ve babanızın yerine koyarsınız. Hep çocuk kalmak istersiniz. Deneylerinizi çoğaltmak için, sürekli hizmet pozisyonlarında çalışmak sizi yormaz.

SICACIK BİR KALP
Her şeyi biriktirmek zorunda kalmak, sizi korkularınıza esir eder. Kendinizi mutlu hissetmek için başkalarını mutlu etmeyi yeğleyebilirsiniz. Yapmak isteyip de yapamadığınız şeyler için duyduğunuz pişmanlık, yaşamınızı olumsuz etkiler. Duygusal olmanıza rağmen, insanlarla paylaşımınız çok azdır. Çekingenliğiniz yüzünden karşınızdaki kişiden emin olmadıkça duygularınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmazsınız. Partnerinizin fiziksel özelliklerinden çok, akıl ve mantık yönünün güçlü olmasını beklersiniz. Geleneksel bir yapınız olduğu için de, ailenizin onay vereceği kişilerle yaşamınızı birleştirmek istersiniz. Flörtçü bir yapınız yoktur. Soğuk görünüşünüzün altında sıcacık bir kalp taşırsınız.

BAŞAK İLE UYUM
Her ikiniz için de mükemmel bir ilişki. Uyumsuzluk adına söylenecek, çok az söz var. Yaşama birlikte imza atmak için gelmişsiniz. Hayatı beraber taşımaya her ikiniz de hazırsınız. Bazen, akıl savaşı yapsanız da üstünlük tutkularınız yoktur. Paylaşacak o kadar çok şeyiniz var ki, yapacaklarınıza bir ömür yetmez. Sizin gizli korkularınız ve takıntılarınızı Başak çözecektir. Çünkü, o bu tür duygulara uzak değildir ve tıpkı sizin gibi o da problemleriyle başa çıkmasını öğrenmiştir. Sizinle kuracağı
duygusal ortaklık, 'birlikten kuvvet doğar' mantığındaki beraberliğinize çok şey taşıyacaktır. Aranızdaki iletişim asla kopmaz. Zaten ikiniz de dengeli ve soğuk bir aşkı ihtiraslı bir yaşama tercih edersiniz. Yılların geçmesiyle daha da güçleneceği bir beraberliktir.

BOĞA İLE GÜÇ
İşte birbirini anlayan iki kişi bir arada. Her ikiniz de maddeye önem verirsiniz. Boğa ihtiraslı ve derin duyguların insanıdır. Kolay tatmin olmaz ve her şeyin en iyisini ister. İki mantıklı güç karşı karşıya. Barış yerine savaşı tercih edersiniz. Fakat bir Boğa'yı yaralamanız kolay değildir. Sakin ve inatçı yapısı ile sizi sessizce ezebilir. Yolun yarısını geçtikten sonra, savaş yerine aşkı tercih edersiniz. Artık, herkes birbirinin zaaflarını bilmektedir. Yapacağınız tek şeyiniz vardır: Birlikteliğinizi büyük bir keyifle yaşamak. Uzun ömürlü bir ilişki. Aşırı inatçılıklarınızı denetim altına alabilirlerseniz, aranızda uzun tartışma olmaz. Bu ilişkide saygı ön planda olacak ve kaliteli bir beraberlik yaşayacaksınız. Onu değiştirmeyi düşünmez ve ona güvenirseniz, sizinle ömür boyu birlikte olacak bir dost kazanırsınız. Oğlak Boğa beraberliği, astrolojinin doğru ilişkilerinden biridir.

BALIK İLE HUZUR
İşte ideal bir ruh eşi. Herkes kendi görevinden memnundur. Siz yaşamınızı iş hayatına göre kurgulamışsınızdır. Maddesel konular hayatınızın bir parçasıdır. Amacınız başarılı olmak ve kendinizi kanıtlamaktır. Balık'ın ise buna hiç itirazı yoktur. Aradığı tek şey güvendir ve siz bu güveni ona en iyi şekilde sağlayacaksınız. Bu birliktelikte her şey yolundadır. Duygular farklı bile olsa gittiğiniz yol aynıdır. Bu beraberliği ikiniz de benimseyecek ve yıllar geçtikçe daha anlamlı bir aşk yaşayacaksınız. Ruhlarınız birbirlerini seçtiğinden pişman olmayacaksınız.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 MOST Konserleri bu gece Candan'la start alıyor
 E-vitamini ve cinsel yaşam
 Amaç zayıflamak değil mutlu olmak
 Botoks kadar güçlü...
 Kilo veremeyenlere alternatif yöntem
 Ağızda doğal bakım
 Meyvelerin getirdiği güzellik
 Kelimeler savaşı!
 Baharın habercisi evlerin neşesi
 Yazlık çantalarınızı kendiniz tasarlayın
 Doğru sözleri seçin !
 'Ormancı' artık eskisi gibi değil
 Kocasına aşık, iki çocuklu ev kadını
 Yine evleniyorlar
 Sienna'dan özür diledi
AYŞE ÖZYILMAZEL
Cem Yılmaz'ın derdi, bizi niye gersin?
İki ünlü kişi...
HAKAN & UTKU
Ok yaydan çıktı, Sevin Okyay'a yine iş çıktı
Harry...
AYŞE TÜTER
Tarhunlu somon
Balığı dilimleyin ve derili kısmı...
Meme kanseri erkeklerde daha geç teşhis ediliyor
Meme kanseri erkeklerde daha geç teşhis ediliyor
Kadınlarla özdeşleşen meme kanseri, çok sık olmasa da, erkeklerde de...
'Obsesyonlarda, psikoterapi kaçınılmaz'
'Obsesyonlarda, psikoterapi kaçınılmaz'
Cinsel obsesyonlar, halk arasında sıradan takıntılar olarak bilinse...
Erdoğan geleneği bozmadı
Erdoğan geleneği bozmadı
Çekimleri tüm hızıyla süren Yılmaz Erdoğan'ın yeni filmi...
Partiden notlar!..
Partiden notlar!..
Hakan Saruhan'ın Ulus Enver Paşa'daki evinde verdiği 30'uncu doğum...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.