kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Aradığınız her şey Yay'da var
Aradığınız her şey Yay'da var
İyi yönleriniz
Kötüyönleriniz

Aradığınız her şey Yay'da var

Dünyaya serüven yaşamak için gelen İkizler, kendi burçlarıyla süper bir ruh uyumu yaşar. Yay Burcu üyeleri ise onlara bambaşka duyguların kapılarını aralar.

İkizler Burcu üyeleri dünyaya, gerçeği aramak, özgür olmak ve serüven yaşamak için gelmiş gibidir. Herkesin sizi anlamasını ve takdir etmesini istersiniz. Ne pahasına olursa olsun özgürlük duygusunu korumak istersiniz. "Her şeyin iyisini ben bilirim" tavrı içinde olmanız ise sizi küstah bir havaya sokar. Oysa, kendi gerçeğinizi kaybetmeden başkalarının düşünce tarzlarını anlamak için, ruhsal ve sezgisel farklılığınızı kullanabilirsiniz.

TETİKTE YAŞARSINIZ
Elinizdeki işleri çabuk bitirmeyi yeğler ve toplumun sizden aldığı özgürlüğü hızlı bir şekilde geri almak istersiniz. Ömrünüzü, kaybetmekten korktuğunuz bireyselliğinizi korumak için savaşmakla geçirirsiniz. Daima saflığını koruduğunuz ruhunuz, bunu bilinçsizce yapar. Çevrenizin tepkisinden korktuğunuz için devamlı tetikte yaşarsınız. Çevrenizi başkalarının gözünden görmeyi öğrenmeli ve insanların neden sizi dinlemediklerini düşünmelisiniz. Kendinizde fark edemediğiniz olumsuz davranışlarınızı çözmek zorundasınız.

MANTIKLISINIZ
İkizler'in renkli ve çekici bir kişiliği vardır. Ruhunuzun derinliklerinde, dürüstlük kavramıyla sürekli savaşırsınız. Aldatmaktan nefret ederken, bulunduğunuz ortamın sıkıcılığıyla baş etmenin yollarını araştırır, sürekli kaçmanın planlarını yaparsınız. Geçici duygulardan hoşlanırken, büyük bir aşkın hayalini kurmadan edemezsiniz. Mantık sizin için çok önemlidir. Duygulardan önce mantığınızın gelişmesini beklersiniz. Her şeyi dengede tutmaktan hoşlanırken çoğu kez oyunu siz bozarsınız.

KOVA SİZE YAKIN
Birbirinize hiç yabancı değilsiniz. O vermeye hazır bir ruhtur. Birikimleri ona fazla gelmektedir. Bu dünyaya bilgilerini sunmak için gelmiştir. Kimi zaman ciddi ve ağır başlı, kimi zaman da anlaşılmaz olur. Karmaşalar içindedir. Bu dünyaya uyum sağlamak için çaba gösterirken, bilgilerini de öğretmek için gerekli sabıra sahiptirler. Bir aşka başlamak istediklerinde elde edilmesi zor kişiliği oynarlar. Gereksiz samimiyetten hoşlanmazlar. Çekim güçleri çok yüksektir. Girdikleri ortamlarda gözlerin üzerlerine çevrilmesine alışmışlardır. Fakat yaşamlarına birilerini almak için hiç acele etmezler. Onların yüksek zekalarına ulaşmak ve duygusallık paylaşmak kolay değildir. Korkularından ve endişelerinden kurtuldukları anda hemen evlenirler. Sizden asla korkmayan bu kişiler, sizi de korkutmaz. Kova insanı, neşeli ve çekici kişiliğiyle sizi oyalayacak, meraklandıracak ve bilmediğiniz bir dünyanın kapılarını açacaktır. Buna karşın, sizin de ona karşılık vermeniz ve üstün özelliklerinizi sergilemeniz şarttır. Kendisiyle başa çıkabilen bir İkizler kişisi ile karşılaşan Kova, bu entelektüel beraberliğe tüm kalbiyle 'evet' derken, sizden çok kendisini düşünecektir!

İKİZLER'E DİKKAT
İkizler, istediğiniz tüm özelliklere sahiptir. Eğer gerçek anlamda size eşlik edecek bir eş arıyorsanız, onu seçebilirsiniz. Ortak özellikleriniz, öylesine birbirinizi tamamlıyor ki, birbirinizi anlayacak, duygularınızı paylaşacak hatta aynı şeyleri düşünerek beraber kararlar alacaksınız. Beraberliğiniz evlilikle sonuçlanacak, yıllar boyunca eş değil arkadaş kalmayı başaracaksınız. Yaşam amaçları aynı olan ve kendilerine özel bir hayat kuran bu iki insanı çevreleri gıpta ile izleyecektir. Küçük inatlaşmalar ve tartışmalar da, beraberliğinizin tuzu biberi olacaktır. Beraberce şımarabileceğiniz ruh eşiniz karşınızda duruyor.

YAY ÇOK İYİ GELİR
Farklı dünyaların çocukları olmanıza rağmen, aynı ruhsal özelliklere sahiptiniz. Yay'ın empati yeteneği fazla gelişmiş olduğu için sizin dilinizi rahatlıkla anlayacaktır. Onlar, olayların her iki tarafını görmeye alışıktır. Seçimlerinde zorlanmaz ve ne istediğini iyi bilir. Güçlü vicdanları onların türlü kötülüklerden kaçınmalarını sağlar. Özellikle aşkı bittiği zaman, hiç kimsenin kalbini kırmadan uzaklaşmak ister. Eski aşklarıyla bile dost kalmayı başarır. Onun sezgisi ve içgüdüsel doğrularıyla baş etmeniz mümkün değildir. İyi bir öğrenci olursanız, bu yaşamda size öğreteceği çok şeyi olacaktır. Size sevgisini, samimiyetini, doğallığını ve içtenliğini sunacak olan bu kişi bu dünyada aradığınız insandır. Onun ruhuyla bütünleşecek ve özgürlüğün tadını çıkaracaksınız.

Filiz Özkol

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 'Büyülü Fener'i çektiğine pişman oldu
 Şarkıların yazarı 'Sinan' romanların da kahramanı
 Avrupa listelerinde G.O.R.A. rüzgarı
 Okan'ın objektifinden SERTAB ve DİLEK
 Tatile giderken antioksidanları unutmayın!
 Saçlarınızı boyarken daha çok yıpratmayın
 Sihirli eldivenlerle yüz temizliği çok kolay
 Alacağınız kilolardan korkmayın
 Etamin işlemelerle evinizi renklendirin
 Fazla ısrar etmeyin!
 Bikini giymenin 10 altın kuralı
 Diane Reeves İstanbul'da
 Hürrem Sultan'ın giysileri kapakta
 Yaşlanmaya karşı yaban mersini
 Miray'dan bilgisayarlı destek
 Klasik rujun rengi, parlatıcının ışıltısı
 Mickey 'Günah Şehri'nde
AYŞE ÖZYILMAZEL
Armut dalda asılsın, Selin Toktay nasılsın?
Selin...
HAKAN & UTKU
Spor servisi diyalogları
- Abi bu ne ya? Neredeyse lig...
AYŞE TÜTER
Keyifle Okuyun, Zevkle Pişirin, Afiyetle Yiyin
Ayva...
Uzun süreli diyetlerde dikkatli olmak gerekiyor
Uzun süreli diyetlerde dikkatli olmak gerekiyor
Yapılan araştırmalar, beslenme alışkanlıklarının ve uygulanan...
Las Vegas'ta evlendiler
Las Vegas'ta evlendiler
Üç aydır birlikte olan manken Aysun Kayacı ile Medyapım'ın patronu...
Krallara layık otel: Bellagio
Krallara layık otel: Bellagio
Aysun Kayacı ve Fatih Aksoy'un dünya evine girdiği otel...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.