kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Beşiktaş'ta imzalar tamam
Beşiktaş sezon hazırlıklarına başladı

Beşiktaş'ta imzalar tamam

Beşiktaş, yeni transferleri Ali Tandoğan ve Kürşat Duymuş ile resmi sözleşme imzaladı..

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenlerinde Ali Tandoğan, siyah-beyazlı kulüple 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık, Kürşat Duymuş da 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza törenlerinde Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay ve yönetici Fikret Ercan da hazır bulundu. İki futbolcu da imza törenlerinin ardından formalarını ellerinde tutarak basın mensuplarına poz verdi

Kıvanç Oktay, yaptıkları yerli transferlerin hepsinin Rıza Çalımbay'ın geldiği ilk günden itibaren talep ettiği oyuncular olduklarını ifade ederek, ''Ali Tandoğan bu transferden 300.000 YTL garanti para ve maç başına 17.500 YTL alacak. İnşallah Beşiktaş'ta çokfaydalı olacak bir oyuncu'' diye konuştu.

Oktay, Kürşat'ın da Rıza Çalımbay'ın kendileriyle görüşmeleri sırasında ilk söylediği oyunculardan birisi olduğunu ifade ederek, ''Kürşat'ı da 2 yıllığına, 300.000 YTL garanti ve 17.500 YTL maç başına ücretle Beşiktaş'a bağladık. İnşallah burada daha uzun yıllar sözleşme yenileyerek devam eder. Kendisine hocanın inandığı güvendiği kadar biz de inanıyor ve güveniyoruz'' şeklinde konuştu.

GÜVEN KOCABAL VE ADEM DURSUN İLE 2'ŞER YILLIK SÖZLEŞME

Beşiktaş, yeni transferleri Güven Kocabal ve Adem Dursun ile 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. 2 futbolcu, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törende, kendilerini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Törende, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Kıvanç Oktay ile yönetim kurulu üyesi Murat Ürünsak da hazır bulundu. Kıvanç Oktay, yaptıkları sözleşme karşılığında Güven'in 165 bin YTL garanti para, 25 bin YTL de maç maşına, Adem'in ise 250 bin YTL garanti para, 12 bin 500 YTL de maç başına ücret alacağını açıkladı. Oktay, 2 oyuncunun da Beşiktaş'ta başarılı olacağına inandıklarınısöyledi.

İstanbulspor'da 16 yılını geçirdiğini belirterek, ilk transferini Beşiktaş'a gelerek gerçekleştirdiğini belirten Güven, ''İstanbulspor'da güzel günler geçirdim. Daha iyisini Beşiktaş'ta yaşamak istiyorum. İnşallah önce Beşiktaş, sonra da ben hedeflerime ulaşırım'' diye konuştu. Adem Dursun ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, çok çalışarak takımına yararlı olmak istediğini bildirdi. İmza töreninde Güven 70, Adem de 2 numaralı formayı giydi.

ALİ TANDOĞAN'IN GÖRÜŞLERİ

Ali Tandoğan ise büyük bir camiaya geldiğini düşündüğünü ifade ederek, ''Futbola sanki yeniden başladım. Denizlispor'da ikinci ligde şampiyonluk yaşamıştım. Çok zaman geçti. Buraya şampiyonluk yaşamaya ve UEFA Kupası'nı almaya geldiğimi düşünüyorum. Beşiktaş için hayırlısı ne ise o olsun'' diye konuştu.

Yıllardır Beşiktaş'ta oynamak istediğini, siyah-beyazlı ekibin hayallerindeki ekip olduğunu anlatan Tandoğan, ''Taraftarına aşık olduğum bir takımdı. Maddi anlamda çok fazla bir şey düşünmedim. Amacım, sadece burada şampiyonluk yaşamaktı. Bunu da inşallah bu sene yaşayacağız'' şeklinde konuştu.

KÜRŞAT DUYMUŞ'UN GÖRÜŞLERİ

Beklentileri yüksek büyük bir camiaya geldiğini kaydeden Kürşat, ''Amacım, Beşiktaş'ın formasını yıllarca giyip, futbolu bıraktıktan sonra da Beşiktaşlı Kürşat olarak anılmak için iyi mücadele etmem, iyioynamam gerekiyor'' dedi.

Yönetici Fikret Ercan ise Beşiktaş'ın her zaman yerli transferlerde en iyisini ve düzgününü yaptığını belirterek, ''İnşallahdış transferde de Carew'in yerine iyi bir forvet ve orta alana iyi birisim alacağız. Bunlar da gerçekleşirse, daha iyi olacağız. Seneye çok iddialı bir şekilde lige soyunacağımıza inanıyorum'' şeklinde konuştu.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 G.Saray'da yeni formalar satışta
 Arsenal'dan Hlep için 18 milyon $
 Nihat'ı al başkan
 Tangosaray
 Akdeniz fırtınası
 Emre gelsin mi gelmesin mi?
 Kartal Sahaya İniyor
 İlk aday Kocaman
 Fatih'i kimse alamaz
 Maria çim sever
 Federer tam yol gidiyor
 Trabzon rest çekti
 Gökşen bastırdı Tomas imzaladı
 Gerets krostan memnun kaldı
 Türkiye Süper İddaa ligi!
 Almeıra Günlüğü
 Haber Hattı
ÖMER ÜRÜNDÜL
Bu kadrolar yetmez
Yazılı ve görsel basında Avrupa...
HASAN SAYDAM
Sabrın Mükafatı
Türk atçılık ve atyarışçılığının tarihe...
İSKENDER GÜNEN
Nitelikli kadro zenginliği şart
Bu yazımda...
VIP cephesinde yeni bir şey yok
VIP cephesinde yeni bir şey yok
Başbakan'ın sıkı talimatına rağmen VIP salonlarına 'sızıntı' devam...
Kişiler değil şirketler zengin olmalı
Kişiler değil şirketler zengin olmalı
Türkiye'nin ilk reklamcısı 90 yaşındaki Barouh: "Kişisel servet değil...
Güney'in en güzeli
Güney'in en güzeli
Güney Afrikalı süper model Minki Van Der Westhuizen, yaz aylarını çok...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu