kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
17 yıl sonra ikinci kez birbirlerine "Evet" dediler
17 yıl sonra ikinci kez birbirlerine "Evet" dediler

Bir Demet Tiyatro'nun Tirbüşon'u Serhat Özcan, 10 yıl önce boşandığı eşiyle ikinci kez nikâh masasına oturdu. 17 yıl sonra ikinci kez "Evet" demenin mutluluğunu yaşayan çift, "Bu defaki nikâhta daha çok heyecanlandık" diyor.

Bir Demet Tiyatro'nun unutulmaz isimlerinden biri olan Serhat Özcan, nam'ı diğer "Tirbüşon", özel hayatında farklı bir heyecan yaşıyor. 17 yıl önce nikâh masasına oturduğu ve 10 yıl önce boşandığı eşi İlknur Özgenel ile ikinci kez nikâh masasına oturan Özcan, eşinin yanında kendini daha güvende ve mutlu hissettiğini vurguluyor. Fethiye'de evlenen çiftin bu mutluluğuna, 16 yaşındaki kızları Hazal da şahit oldu.

EVLİLİĞİ BİLMİYORDUK
İlknur Özgenel ile tanıştıktan kısa bir süre sonra nikah masasına oturan tiyatrocu Serhat Özcan'ın evliliği tam yedi yıl sürdü. Bu evlilikten Hazal isminde bir kız çocuğu sahibi olan Özcan, evliliğinin bitişine gerekçe olarak çevrelerindeki dost görünenleri ve akrabaları gösteriyor: "Biraz gençtik ve bu yüzden gururlarımız çatıştı. İkimiz de evliliği bilmiyorduk. Evliliğin bitmesinde eş, dost, aile faktörü vardı. O dönem kayınpederim ağır bir rahatsızlık geçirmişti. Bir anda her şey üst üste geldi. Evimizde bir anda huzursuz bir ortam oldu. Bu yüzden boşandık." İlknur Özgenel de, evliliklerinin bitme nedenini babasının ölümünün ardından girdiği depresyona bağlıyor. Evlilikleri bittikten sonra çevresindeki insanların kendisini şaşırttığını söyleyen Özgenel, "Evliliğimizin bitmesinde çevremizdeki çakalların da etkisi oldu. Onlar bizi birbirimize karşı doldurdu. Zaten sonunda onların istediği oldu ve biz boşandık. Sonra o çakal kadınlar, kocamla beraber oldular. Her şeye rağmen kocama güvenim sonsuz."

SIK SIK GÖRÜŞTÜK...
Eşiyle yollarını ayırmalarına rağmen, kızları Hazal için sık sık bir araya geldiklerini söyleyen çiftten Serhat Özcan, "Çocuk olunca insanlar birbirinden vazgeçemiyor. İnsan çocuğundan boşanamıyor. Bu görüşmeler sırasında duygularımızın ölmediğini, birbirimizi sevdiğimizi fark ettik. Bütün cesaretimi toplayarak üç yıl önce ona 'Gel yeniden deneyelim. Seni çok seviyorum. Senin yanında kendimi güvende hissediyorum' dedim. Bu sözlerim bitti ve onun telefonu çalmaya başladı. Telefonunun melodisi, 'Bu kalp seni unutur mu' şarkısıydı. Tiyatrocu eşi Serhat Özcan'ın 'Gel yeniden deneyelim' teklifinin ilk başta aklına yatmadığını söyleyen İlknur Hanım, "Önce 'hayır' dedim. Sonrasında duygulandık ve karşılıklı ağlamaya başladık. Ve devam kararı aldık. Boşandıktan sonra tekrar birlikte olmak her baba yiğidin harcı değildir" diyor.

10 KİŞİLİK SADE TÖREN
10 yıl süren ayrılığın sevgilerini azaltmadığını vurgulayan çiftten Serhat Özcan, artık büyüdüklerini belirterek, "İkimiz de daha sakiniz. Birbirimize karşı çok daha fazla toleranslı davranıyoruz" diyor. İlknur Özgenel ise, eşinin hiç değişmemiş olduğunu söyleyerek, "Beni çok sevdiğini hissettiğim için ikimiz de birbirimize şans verdik. Eşim hiç değişmedi. Ne duyguları ne de yüreği... O benim yüreğimi biliyor, ben onun yüreğini biliyorum. Onunla çocuk için sık sık görüşüyorduk ve ikimizin de kalbi çarpıyor, heyecanlanıyorduk. Sevgimiz, aşkımız hiç bitmedi." Fethiye'de, Sun City isimli beach'de 10 kişinin katıldığı sade bir törenle ikinci kez "Evet" demenin heyecanını yaşayan çift, "Bu defaki nikâhta daha çok heyecan duyduk. Elimiz ayağımız birbirine dolaştı. Birlikte çok mutluyuz" diyor.

GÜLŞEN YÜKSEL - MAGAZİN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Düz karın ve ince bel mi? Pilates benden korksun!
 Salondaki izleyici röntgencilik yapacak
 İleride senaryo yazmak zor olacak
 2200 davetlinin katıldığı düğünde takı kesesi doldu
 Pınar Aylin'in yeşiline vurulduğu villası...
 Bel ağrılarına ve uykusuzluğa su yatağıyla çözüm bulun...
 Yıldız'a Şehrazat el verdi!
 Acaba ne düşünüyor
 Porno setlerinden milyon $'lık servete
 Sosyete gündüz denizde gece açılış ve davetlerde
 Deniz mayolu resim istemiyor ama...
 Ev sinemasının keyfi böyle çıkar
 Ayağınız kablolara takılmayacak
 El emeği göz nuru klasik çizgiler
 Buzdolabı hediye...
 Ev tasarımında yenilik
 Ünlülerin evinde tatile ne dersiniz
 Kidman'a yalvardı
HAKAN & UTKU
Tatil köyü insanları
Gözlük Faktörü:
Tatil köyü...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Baklalı sarma
Soğan, yarma, bakla,...
Yorgunluktan kurtulmanın yolu egzersiz yapmaktan geçiyor
Yorgunluktan kurtulmanın yolu egzersiz yapmaktan geçiyor
Uzmanlar kasları en iyi dinlendirme yönteminin onları çalıştırmak...
Revlon'un yeni yüzü
Revlon'un yeni yüzü
Modellik yapmak için gittiği New York'ta kısa sürede adını...
Selin evleniyor
Selin evleniyor
Uzatmalı sevgilisi Mehmet Erten'le nişanlanıp, nikâhın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.