kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

Chelsea'ye zırhlı otobüs
Milan'ın Ukraynalı golcüsü Shevchenko için 85 milyon euro önererek futbol dünyasını sarsan Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich yıldızlarını korumaya aldı. 38 yaşındaki Abramovich, şampiyon olan takımı için 600 bin sterlin harcayarak kurşun geçirmez otobüs yaptırdı. Chelsea'nin yakın deplasmanlar için kullanacağı çift katlı otobüste masaj masası ve jakuzi de bulunuyor.

Okçularımız döküldü
Uğur Erdener'in Uluslararası Okçuluk Federasyonu başkanlığına seçilmesiyle büyük gurur yaşayan Türk okçuluğu Dünya Şampiyonası'nda çöktü. Madrid'deki şampiyonada olimpik yay kategorisinde bayanlarda Ukrayna ile karşılaşan Natalia Nasaridze, Damla Günay, Derya Sarıaltın ile Zekiye Şatır'dan kurulu Türk Milli Takımı, müsabakayı 250-234 yitirerek elendi.

Filede Slovakya'yı geçtik
Filede Avrupa Ligi B Grubu'nda yer alan Türkiye, gruptaki 7. maçında Slovakya'yı 3-1 yenerek, 4. galibiyetini aldı. Kösice kentinde yapılan maçın setleri 22-25, 25-20, 21-25 ve 14-25 şeklinde sonuçlandı. Türkiye gruptaki 8. maçını bugün TSİ 18.30'da yine Kösice kentinde Slovakya ile yapacak.

Kartal Gülşah'ı kaptı
Bayanlar basketbolda F.Bahçe'nin Nevriye'yi transfer etmesinden sonra şampiyon Beşiktaş da bombayı patlattı. Siyah-beyazlılar ligin sayı kralı Gülşah Akkaya ile 1 yıllık anlaşma sağladı. F.Bahçe'deyetişen Gülşah, geçen sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde 23.3 sayı ortalamasıyla forma giymişti.

Halil'e Katar yolu
Uluslararası Halter Federasyonu (IWF) Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu haltercimiz Halil Mutlu'nun doping olayı ile ilgili talep ettiği duruşmanın, Kasım ayında Katar'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası sırasında gerçekleştirilmesini önerdi. IWF, 5 kişilik ceza kurulunun tüm masraflarının ve 500 dolar olan duruşma harcının Halil Mutlu ya da Türkiye Halter Federasyonu tarafından ödenmesi gerektiğini de hatırlattı.

Denizlispor sezonu açtı
Yeni sezon hazırlıklarına start veren Denizli, iç transferde kaleci Hamidou'dan sonra Bülent Ertuğrul ile de bir yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma sağladı. Kaiserslauten'den transfer edilen ancak Selim Teber için federasyona başvuruldu. Türk vatandaşlığından çıkarılan ancak ancak mavi kart sahibi olan Selim, Türk statüsünde oynarsa Denizli 1 yabancı daha alacak.

Almanya'nın zor gecesi
Konfederasyon Kupası'nda ilk finalist bugün belli oluyor. Evsahibi Almanya ile son dünya şampiyonu Brezilya 19.00'da Nuremberg'de karşı karşıya gelecek. Maç Kanal D'den ekrana gelecek. 2006 Dünya Kupası'na da evsahipliği yapacak Almanya, son 5 yılda Fransa, İngiltere, Arjantin, Brezilya, Hollanda, İspanya, İtalya veÇek Cumhuriyeti gibi güçlü rakiplerle oynadığı 13 maçı kazanamadı.

İtalya'ya şok sonuç
Dünya Gençler Şampiyonası'nda Fas İtalya'yı 4-2 yenerek yarı finale çıkan takım oldu. Maçta normal süre 2-2 bitti. Uzatmalarda da gol olmayınca penaltı atışlarında Fas yarı final vizesini aldı. Uzatmaların ilk yarısında İtalya'dan Canini kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Diğer maçta Brezilya, Almanya'yı 2-1 yenerek yarı finalist oldu.

Harran'a golf sahası
Türkiye Golf Federasyonu'nun desteğiyle Şanlıurfa'da golf sahası yapılacak. Harran Üniversitesi Rektörü Uğur Büyükburç ile görüşen Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, üniversite yerleşkesi içinde 18 çukurlu bir golf sahası yapmak istediklerini belirterek "Yap-işlet-devret modelini uygulayabiliriz. Ya da üniversite kaynakları ile projeyi gerçekleştirip daha sonra işletmesi için ihaleye çıkabiliriz" dedi.

Sınırı geçemediler!
Hezarfen Havaalanı'nda yarın yapılacak Avrupa Gençler Motokros Şampiyonası'nın dördüncü ayağı öncesi gümrükte skandal... Şampiyona için İpsala sınır kapısından Türkiye'ye girmek isteyen İtalyan Takımı, motorsikletlerinde plaka bulunmadığı için iki gün kapıda bekletildi. 6 ülke geçtiklerini ancak böyle bir durum yaşamadıkları belirten İtalyanlar, Motorsiklet Federasyonu yetkililerinin temasları sonucu dün Türkiye'ye girdi.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Hücum-pres-zafer
 Fener'in Souness kabusu
 Denizli'den Javad 'pas'ı
 İşte böyle biri
 Insua'ya dönüş
 Akdeniz rezaleti
 En büyük Spurs
 Hewitt devam Safin tamam
 Kırkpınar'da tarihi açılış
 Trabzon'un yolu açık
 Almeria günlüğü
 Extra
GÜRCAN BİLGİÇ
Büyüyen hedefler
Bu sefer ipler el değiştirmiş...
3 günde 30 yıllık dost gibi
3 günde 30 yıllık dost gibi
Yunanistan'ı ziyaret eden ilk Türk komutan olan Büyükanıt'tan gezinin...
Bush ve Blair için 'hesap verme' vakti
Bush ve Blair için 'hesap verme' vakti
George Bush ve Tony Blair'i Irak Savaşı nedeniyle sembolik olarak...
Evden kaçıp 'artist' oldu
Evden kaçıp 'artist' oldu
Kısa künyesi "1975, Kaliforniya" olan ABD'li seksi sinema...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Künye | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu