kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Evlerde deniz rüzgarları esecek
Evlerde deniz rüzgarları esecek

Bir süre önce Beymen'den Boyner'e transfer olan Casa Club, yeni koleksiyonu ile evlere deniz kokusunu taşıyor. Bardaktan çarşafa, sürahiden mandala tüm ürünleri kapsayan 'Marine' teması, deniz severleri mest edeceğe benziyor.

Mağazaya girer girmez deniz meltemleri çarpıyor sanki yüzümüze... Maviler, turkuvazlar, yeşiller deniz kokusunu taşıyor insanın ruhuna ve rengarenk ürünlerden alıp deniz kenarında ufacık bir sahil kasabasına yerleşmek istiyor insan. Birden bizi alıp çok uzaklara bir deniz kenarına taşıyan yer, Boyner Casa Club... Sezon koleksiyonlarında yaz mevsiminin ruhuna uygun olarak 'Marine' temasını kullanan Casa Club, deniz tutkunlarını bu sezon mest ediyor. Beymen'den Boyner'e transfer olan Casa Club'ın ürünlerine ulaşmak artık çok daha kolay, 70 YKR'den başlayan fiyatlara evlerinizde devrim yaratmanız mümkün. Boyner Casa Club Ev Kategorisi Ürün Konsept ve Yönetim Danışmanı Aslıhan Aydoğdu'yla sezonun trendlerini konuştuk.

* Dekorasyon katına çıkar çıkmaz bir deniz havası çarptı yüzümüze... Ağırlıklı olarak yazlık evlerin ve teknelerin ihtiyacını karşılayacak bir koleksiyon. Ev tekstilinden mutfağa, dekoratif aksesuvarlara kadar oldukça geniş bir ürün yelpazemiz var. Dekorasyonda deniz temasını taşıyan aksesuvarlar ön planda.

* Yazın vazgeçilmez renkleri ağırlıklı olarak kullanılmış, bu yaz kıyafetlerde de aynı renkler hakim. Dekorasyon modadan etkileniyor mu? Yaz olduğu zaman deniz çekiyor insanları. Deniz yazın vazgeçilmezi. Renkler insanlara başka bir duygu veriyor turkuazlar, yeşiller, maviler çok güzel tonlar... Evet ev tekstili modayla örtüşerek gidiyor, yeşil bugün modaysa ev aksesuvarlarında da bu renk moda oluyor.

* Uzun yıllar Beymen'de olan Casa Club artık Boyner bünyesinde. Bu geçiş sırasında Casa Club'ta değişimler oldu mu? Casa Club doğarken son derece genç ve dinamik konseptin üzerine kurulmuştu ve misyonu da buna yönelikti. Biz aynı şeyi sürdürüyoruz. Ancak Boyner'in yenilenen ruhuyla birlikte Casa Club'ta daha gençlere yönelik birtakım çalışmalarımız oldu. Bunu evle de birleştik. Eski Casa Club bu kadar renkli değildi. Şimdi genellikle 10 rengin altında çalışmıyoruz. Bir farklılığı da, Beymen'deyken daha üst gelir grubuna hitap ediyor olmasıydı. Şimdi daha uygun fiyatlarla, daha çok kişiye hitap ediyoruz.

* Ev dekorasyon sektörü giderek canlanıyor. Sanırım insanlar kendilerini giydirdi, şimdi sıra evlere geldi... 1986'da Beymen Home'u kurduğumuz zaman, işe ev tekstiliyle başladık. Şişli mağazasının giriş katında nevresim ve yatak örtüsü satıyorduk. Hepsi inanılmaz bir ilgi gördü. Çünkü o zaman ev tekstili sadece mefruşatçılarda satılıyordu. O ilgi bizi Beymen Home'a yöneltti ve genişledi. Dekorasyon dergilerinin çoğalması, yavaş yavaş ithalatın serbest bırakılması ve sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmeyle ev tekstili ve dekorasyonu da değişti.

* Koleksiyonu oluştururken nelere dikkat ediyorsunuz? Hedefimiz herkesin gelip bizden bir şeyler aması. Çünkü biz ihtiyaca yönelik ürünler satıyoruz. Burada en dikkat ettiğimiz şey; 'sade olsun ki herkesin evine uysun.'

AYSUN ÖZ - GÜNAYDIN

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Tanyeli ile paralı gün
 Namusuna dil uzatan yandı!
 Aynalı Kahve'de her gün olay var
 Yağmura rağmen tıka basa doldurdu
 Bodrum'da ünlü' rüzgârı esiyor
 İşte grubun mesajı: Ormanları koruyalım
 Gökhan'ın evinde eğlence ön planda
 Mutfağı önce dene, beğenirsen satın al!
 Türk kadını bilezik biriktiriyor kontörlü telefon kullanıyor
 Yaşamsal öğütler
 Lezzet Güneşi
 Botoksun tahtını kök hücre salladı
 Aşkları 'Batman'e yaradı
 Duygusal De Niro
 O da soyunacak
 Hayalleri süsleyen tatil ortağı
 Eşyaları satılacak
HAKAN & UTKU
Lahana çorbası zayıflatıyor, çünkü...
Tarihin hiçbir...
Anne adayı normal doğumda ağrıya katlanmak zorunda değil
Anne adayı normal doğumda ağrıya katlanmak zorunda değil
Uzmanlar, anne adaylarını sezaryene yönlendiren en büyük etkenin '...
Önceki hayatında 'azize'ymiş
Önceki hayatında 'azize'ymiş
Parapsikolojiye ilgi duyan Deniz Seki, yaptığı araştırmalar sonunda...
Aman dikkat!
Aman dikkat!
Hoş estetik sezonu kapandı ama güzelliğine düşkün hanımların...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.