kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Dünyanın en seksi 10 kadını
Dünyanın en seksi 10 kadını

Ne yılbaşı, ne de Şampiyonlar Ligi... Hiçbiri erkekleri bu liste kadar heyecanlandıramaz. 28 ülkede yayınlayan FHM dergisi okurlarının oylarıyla hazırlanan 'Dünyanın En Seksi 100 Kadını' anketi sonuçlandı. Ülkemizde yapılan oylama sonucuna göre derlenen listenin başında, tabii ki bir Türk kadını oturuyor. İşte yürekleri hoplatan listenin ilk 10'u....

1 Gamze Özçelik
Geçen sene kıl payı Britney Spears'e kaptırdığı birincilik koltuğunu bu sene kimselere vermeyen Gamze Özçelik, listenin zirvesinden hepimizi selamlıyor. Onun sunduğu programları izlemek, oynadığı diziyi seyretmek ne kadar keyifliyse, '100 Seksi Kadın' zirvesinde ağırlamak da o kadar keyifli. Dünyadaki bütün kadınların en seksisi evet o, Gamze Özçelik.

2 Angelina Jolie
Ünlü bilgisayar oyunundaki Lara Croft rolünü kapıp Tomb Raider'da oynayınca, iyiden iyiye tanınır hale gelen Bayan Dudak Amerikan halkının en seksi bulduğu kadın. Onların hiç de haksız sayılmadığını sadece bu fotoğraftan bile anlayabiliyorsunuz. Kitlelerin elbette bu güzelliğe sırt çevirmeleri düşünülemezdi bile. Şu aralar güzel oyuncunun, Brad Pitt'le birlikte olduğu söylense de, o her zaman erkeklerin vazgeçilmez yıldızı.

3 Ayşe Hatun Önal
Ne yazılabilir ki onun hakkında. Onun seksiliği üzerine kaç tane kadın tanıyorsunuz ki dünyada? Biz de çok tanımıyoruz zaten ve bu yüzden de ilk üçte olmasına şaşırmıyoruz. Yakın gelecekte bizi yeni şarkılarıyla ödüllendirecek olan güzel kadın daha uzun süre başımızın tacı olacağa benzer.

4 Jennifer Lopez
Bazı kadınlar yıllar geçse de asla eskimeden ayakta kalmayı ve ilgi odağı olmayı sürdürür. Jennifer Lopez de onlardan biri. Sadece söylediği şarkılarla değil, Latin ateşini yansıtan danslarıyla da her seferinde 'en gözdeler' arasında olmayı başarıyor. Su götürmez bir biçimde dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak anılıyor.

5 Kylie Minogue
Yuvarlak ve son derece orantılı hatlarına iliştirdiği bir şeytan tüyü, onu 40 yaşına gelse de benzerlerinden ayrıcalıklı kılıyor. Kylie Minogue dört başı mamur bir pop ikonu. Ödüllerinin kaç kere hangi dergiye kapak olduğunun ve bankadaki hesabının çetelesini tutamadığını söylüyor. Gerçekten iyi şarkı söylemekle kalmıyor, insanın kan dolaşımını hızlandıracak bir şekilde dans ediyor. Tüm bu özellikler onu en seksi kadınlar arasına sokuyor.

6- Britney Spears
Evlendikten sonra bile gönlümüzdeki yerini kimselere kaptırmadı. Sarışın ve şarkıcı denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Britney Spears bu sene de 100 Seksi Kadın sıralamasında o müthiş vücuduyla yerini aldı.

7- Charlize Theron
1977 Güney Amerika'da doğan Charlize Theron'un çocukluğu çiftliklerde geçti. En büyük hayali günün birinde ses getiren bir balerin olmaktı. Bu hayalini Afrika'da gerçekleştiremeyeceği için yurdundan ayrıldı. Ancak hayat ona farklı bir seçenek sundu. Bir oyuncu olarak ün yaptı. Geçtiğimiz yıllarda Playboy'da da yer alan Theron, en büyük çıkışını 'Şeytanın Avukatı' filmiyle yaptı. Hala profesyonel olarak Johannesburg'da dans eden Theron, sinema dünyasındaki yükselişini de sürdürecek gibi görünüyor.

8- Paris Hilton
24 yaşındaki bu sarışın güzel, Hilton Otelleri'nin varisi olması vesilesiyle de daha bir seksi doğal olarak. Para her zaman erkekleri seksi yapacak değil ya, bu sefer de kadının işine yaradı. Tanınmaktan, yüzünü ve vücudunu sergilemekten hoşlandığını söyleyen Paris, dergilere kapak olmaktan da çok mutlu.

9- Cameron Diaz
Gülüşü ve bakışlarıyla insanın içini ısıtan, yaşam enerjisi veren 'Şeker Kız Candy' tadındaki tatlı sarışın, podyumlardaki başarısını sinema dünysına da taşımayı bildi. 5 yıl boyunca başarılı bir Elite modeli olan Cameron Diaz'ın erkek dünyasındaki çok özel bir yeri var.

10 Gülşen
Gülşen gibi bir kadın için söylenebilecek çok söz var ama biz onu tanımlamak için "seksi, alımlı ve kendinden emin" kelimelerini kullanmayı tercih ediyoruz. Gülşen neredeyse bir kadının çekici sayılabilmesi gereken özelliklerin hepsine sahip. Üstelik "fındık kurdu" Kylie Minoque'a benzerliğiyle de hayli prim yapıyor. Elbette ki Gülşen fiziksel özellikleriyle Türkiye'yi yerinden oynatan bir güzel. Sesi de fiziği kadar güzel.
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 Çayır çimene yayıldılar!
 Kenan'ın korkulu rüyası 'askerlik'
 Her haliyle güzel!
 Tom Cruise'dan romantik teklif
 Yazın trendi bambu bilezik
 'Masal' DVD'de yeniden başlıyor
 Aybaba kafa dinliyor
 Sezonu açtılar
 Baba-oğul motor tutkunu
 Sağlığı herşeyden önemli
 Tavlada yemek kaybetti!
 Özbeğen'in oyuncağı
 Eşine kıyak yaptı!
 Hareketli gecelere çabuk döndü
 Yönetmenlerin vazgeçemedikleri
 Oyuncuları reyting korkusu sardı
 Şarkılı türkülü kutlama
 Aysu ile annesinin arasına köpek girdi
O artık oyuncu
O artık oyuncu
Dolunay adlı dizide sokak çocuğu Hasan'ı canlandıran Recep Yılmaz,...
Yanık Koza ekibi de sezonu kapadı
Yanık Koza ekibi de sezonu kapadı
Başrollerinde Perihan Savaş, Yavuz Bingöl ve Çolpan İlhan'ın rol...
Ortaöğretim Kurumları Sınavı
İlköğretim okullarındaki 8 yıllık zorunlu eğitimi tamamlayan 795 bin...
Türkiye Kehanetleri...
Anayasanın sadece üç gün arayla Fransa ve Hollanda tarafından...
Mehmet Öz ile uzun yaşamın reçetesi
Dünyanın en ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz'e göre kalp...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.