kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber hattı

* Çetiner'den 2 yıllık imza
BURSASPOR,
teknik direktör Raşit Çetiner ile bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzaladı. Çetiner'in yardımcılıklarını ise Engin Özipek ve Nevzat Dinçbudak yapacak. Transfere girişen yeşil-beyazlılar, Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Sinan, Berkant, Emre Aşık, Eser Yağmur ve Yasin ile F.Bahçeli Semih, Mahmut Hanifi ve kaleci Recep için temasları hızlandırdı.

* Kandemir'in yerine İziç
BASKETBOL
Ligi'nin İzmir takımları Tuborg ve Karşıyaka'da haraketli günler... Geçen sezonu 5.sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka koç Ahmet Kandemir ile yollarını ayırırken, Genç Milli Takım Koçu Nihat İziç'le anlaştı. Ligi 6.bitiren Tuborg pivotu Asım Pars ile 2 yıllık yeni anlaşma yaptı. Tuborg'un guard Hakan Köseoğlu ile de anlaşmaya çok yaklaştığı ifade edildi.

* Erdenaylar Mersin'de
TÜRKİYE
Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Mersin Büyükşehir Belediyesi, en son İTÜ forması giyen 37 yaşındaki Harun Erdenay'la 1 yıllık anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon TBBL'de Migros forması giyen Harun Erdenay'ın eşi Gergena da yeni sezonda Mersin Büyükşehir Belediye forması giyecek. Harun ve eşi Mersin'de çok mutlu olacaklarını söylediler.

* Ersen Martinhırs yaptı
BEŞİKTAŞ
ve Galatasaray'a transferi gündeme gelen ve 1 milyon dolarlık bonservis bedeli nedeniyle iki kulübün de vazgeçtiği Ersen Martin transfer defterini kapattığını açıkladı. Ersen, "Daha çok çalışıp geçen sezon 8 olan gol sayımı 2'ye, 3'e katlayarak bana kapılarını kapatanları peşimde koşturacağım" dedi. Bu arada Alman Wolsfburg'un Ersen için Denizlispor ile pazarlık yaptığı öğrenildi.

* Denizli'ye zorlu rakip
MUSTAFA
Denizli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Pas, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımı ile eşleşti. İran ekibi, 2003 yılında Asya Şampiyonlar Ligi Kupası'nı müzesine götüren Al Ain ile ilk maçı 14 Eylül'de deplasmanda oynayacak, rövanşa ise 21 Eylül'de çıkacak.

* Türkiye yerinde saydı
FIFA
milli takımlar dünya klasmanı haziran ayı sıralaması açıklandı. Türk Milli Takımı, 7 puan alarak 719 puanla 14. sıradaki yerini korudu. Brezilya, 829 puanla yine ilk sırada yer alırken, Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Türkiye'nin grubundaki Yunanistan 720 puanla 12. sıradan 13. sıraya geriledi. Ukrayna 4 basamak atlayıp 640 puanla 39. sıradan 35.sıraya yükselirken, Danimarka 3 basamak yükselip 713 puanla 19. sıradan 16. sıraya çıktı.

* Honda'dan büyük hizmet
MOTOR
dünyasının lider markası Honda, İstanbul'da kurduğu Motorsiklet Eğitim Merkezi ile motor tutkunlarına hizmet veriyor. GebzeŞekerpınar'daki Honda Fabrikası içinde kurulan 2800 metrekarelik eğitim merkezinde motorsiklet kullanımını keyifli ve güvenli kılmayı amaçlayan teorik ve pratik bilgiler veriliyor.

* Diyarbakır'a 3 taze kan
KÜME düşmekten zor kurtulan Diyarbakır, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalarken, Sebatspor'dan Hasan Özer, Rizespor'dan Ahmet Çalışır ve G.Birliği'nden Atilla Birlik'i de renklerine bağladı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, Diyarbakırspor'a yabancı olmadığını belirterek, ''Daha önce de Diyarbakırspor'u çalıştırdım. Bu takımın başarısı için hep birlikte çok uğraş vereceğiz" dedi.

* İtalya Kupası İnter'in
İTALYA Kupası rövanş maçında İnter, Roma'yı bir kez daha yenerek kupayı müzesine götürdü. İlk karşılaşmayı deplasmanda 2-0 kazanan İnter, rakibini kendi evinde de 52. dakikada Mihajloviç'in attığı golle 1-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. atv'nin yayınladığı mücadelede Roma'dan Cufre 65.dakikada kırmızı kart gördü.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Vınn! Ferrari kaçtı
 Kartal'dan tarihi imza
 Gitmem gerek
 Bu Sergen asla forma giyemez
 Şimdi sırada Ukrayna var
 Piston patladı
 Filede Hollanda'yı salladık yıkamadık
 Süreyya'ya çifte şok
 AiHM'e kadar yolu var
 Mondragon'u bırakmayın!
 Gol düellosu Almanya'nın
 Trabzon'u istemiyor
 Beşiktaş günlüğü
AHMET ÇAKAR
İşte size adil çözüm
Dört Büyükler ve Anadolu takımları...
HASAN SAYDAM
Maiden'e veda etmek
Bugün Veliefendi Hipodromunda...
Genç, güzel ve yalnız prenses
Genç, güzel ve yalnız prenses
İsveç Veliaht Prensesi Victoria hayallerdeki gibi bir hayat...
Bu tavuklar fetvalı
Bu tavuklar fetvalı
Bolu'daki Erpiliç Tavukçuluk, günde 180 binin üzerinde pilici...
Maradona'ya çalım attı
Maradona'ya çalım attı
Arjantin denince akla hep, Maradona ve Crespo gibi futbolcular...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu