kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ne kadar rahatsınız
Ne kadar rahatsınız

Etrafınıza neşe saçan bir insan mısınız yoksa en ufak sorunu bile büyütüp, hayatı kendinize zindan mı edersiniz? Mutlu olmak için kendinizi rahat bırakır mısınız?.

1- Nasıl gülüyorsunuz? Bu soruyu ister arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza sorun, ister kahkahanızı ses kayıt cihazına çekin. a. Oldukça gürültülü. Kahkahanız sizi diğer insanlardan ayıran en belirgin özelliğiniz. b. Hayli şuh bir kahkahanız var. c. Tavuk gıdaklamasına benzer. d. Sessizce gülümsersiniz.

2- Bir kız arkadaşınızla uzun zaman önce yemeğe çıkma kararı almıştınız. Ancak arkadaşınız son anda randevuyu iptal etti. Ne yaparsınız? a. Tabii ki sinirlenirsiniz. Bu sinirle de evi toplamaya, bulaşıkları yıkamaya başlarsınız. b. "Ne yapalım" der ve kendinize başka bir eğlence bulursunuz. c. Onu arar ve planlamış olduğunuz gibi akşam yemeğine gelmesi için son kez ikna etmeye çalışırsınız. d. Belki kitap okursunuz, belki sinemaya gider, belki de TV izlersiniz.

3- Biri size karşı çok kötü davrandı, öfkenizi nasıl belli edersiniz? a. Belli etmezsiniz. b. Çok sert tepki gösterirsiniz. c. Onu üzmeye çalışırsınız. d. Öfke sizi o kadar çok yoruyor ki, bunu belli edecek gücü kendinizde bulamıyorsunuz.

4-Yemek yaparken eşiniz belinde sadece bir havluyla yanınıza geldi. Ve o anda onunla olma isteği duydunuz... a. İsteğinizi sonraya saklarsınız. b. Ocağın altını kısar ve eşinize tatlı dokunuşlarla yavaş yavaş yaklaşırsınız. c. Sinirlenir ve hiç de sırası olmadığını düşünürsünüz. d. Hemen eşinizin boynuna atılırsınız. Yanan yemekten size ne...

5- Sokakta yürürken uzun zamandır görmediğiniz bir kız arkadaşınızla karşılaştınız. Nasıl davranırsınız? a. "Seni en kısa zamanda arayacağım" der, telefonlarını alırsınız. b. Önümüzdeki günlerde buluşmak için bir plan yaparsınız. c. Hemen bir kafeye gidip, sohbet edersiniz. d. Canınız istediği bir gün onu ararsınız. Nasıl olsa numarası telefon rehberinizde var.

6- Tam duştan çıktığınız sırada telefon çaldı. Eşiniz ya da sevgiliniz sizi kısa bir yürüyüşe davet etti. Dışarıda da çok güzel bir hava var! a. Saçlarınızı kurutmadan hiçbir yere gitmezsiniz. b. Saç kurutma makinesini fişten çekip üzerinize hemen bir şeyler giyersiniz. İşte artık bu hoş teklif için hazırsınız. c. Duş sonrası bakım sizin için çok önemli olduğundan, eşiniz / sevgiliniz yürüyüşe tek başına çıkmak zorunda kalır. d. Bu teklif dinlenmek için harika bir fırsat. Ama ya hava bozarsa...

7- Evinizde bir parti vereceksiniz. Sizce başarılı bir parti nasıl olmalı? a. Konuklarınız hiçbir eşyayı kırmamalı, çok eğlenmeli ve evlerine sapasağlam varmalı. b. Herkes çıldırmalı ve partide bir daha yarın olmayacakmış gibi eğlenmeli. c. Konuklarınızla ilgilenebilecek zamanınız olmalı. d. Başarılı bir ev sahibi olduğunuz için konuklarınız sizi kutlamalı.

8- Aşağıdaki mutluluk tanımlamalarından hangisi daha çok hoşunuza gidiyor? a. Mutluluk; mutlu geçen kısa anların toplamıdır. b. Mutluluk, ya vardır ya yoktur. c. Mutluluk; uğruna birçok fedakarlığın göze alınabileceği bir duygudur. d. Mutluluk; değerli, ancak nadiren alınan bir armağandır.

9- Zaman zaman eski günlerin daha güzel ve daha eğlenceli olduğunu düşündüğünüz oluyor mu? a. Evet. Çünkü eskiden sizin için her şey daha basitti. b. Kesinlikle aynı fikirdesiniz. c. Tam aksine, aklınızın ucundan bile geçirmiyorsunuz. d. Hayır, çünkü o zaman da yaşadıklarınızdan şikayetçiydiniz.

***

160 PUAN VE ÜSTÜ:

Siz her anın tadını çıkarıyorsunuz. Gerçekten çok az olay sizi yıldıracak kadar etkileyebilir. Başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemeyi öğrenmişsiniz. Çevrenizdeki insanlar, bugünün tadını nasıl çıkardığınızı, ağır şartlarla nasıl baş edebildiğinizi ve daha birçok şeyi sizden öğrenebilirler. Aslında onlar sizin bu yeteneklerinizin zaten farkında.

155- 80 PUAN ARASI:
Bugünü yaşadığınızı söyleyebiliriz. Her zaman çok dikkatli ve olan bitenle ilgili bir haliniz var. Herkesin düşüncelerine saygı gösteriyorsunuz. Yeni ve değişik olan her şeye de açıksınız, hatta biraz fazla. Bugünü veya bu anı yaşamanız, yarını düşünmenizi gerektirmiyor. Geleceğinizi belirsizlikler içinde bırakmayın.

75-30 PUAN ARASI:
Kendinizi kesinlikle yaşadığınız anın çekiciliğine kaptıramıyorsunuz. Her şeyi planlamak istiyorsunuz. Bilmediğiniz şeyler sizi korkutuyor ve bu nedenle çok seçici davranıyorsunuz. Geçmişi düşünmek için harcadığınız zamana gerçekten de çok yazık. Eğlenceye de fırsat tanıyın ve kendinizle ilgilenmenin tadını çıkarın.

25 PUAN VE ALTI:
Siz başka bir dünyada yaşıyorsunuz. Gün içinde yaşadığınız olaylarla hiç ilgilenmiyorsunuz. Bugünü yaşamak yerine, yarını saniyesi saniyesine planlamayı ya da hatıralara dalmayı tercih ediyorsunuz. Kısacası tam bir hayalperestsiniz. Gerçeklerden kaçmak için hayallere dalmanın tehlikeli olabileceğini unutmayın.

SEMA KUMBARACI

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Aralarında soğuk değil sıcak hava akımı vardı
 Kilolar bize engel olamaz
 Rock'n Coke için geri sayım başladı
 Sponsorlar popçu değil rockçı istiyor
 Altın Portakal ilk kez altından
 Bir taşla iki star
 Caroline Koç kadın sağlığı için mücadele ediyor
 Ciddi beraberlikler için uygun zaman
 Çocuğun fikrini sormak lazım
 Güvenliği için ona özel bir koltuk gerek
 Doğum günü setleri
 Dişler bayram edecek
 Anadolu Ateşi'nin 'yabancı' kıvılcımı
 Yasağın nedeni kızın elinin yeri!
 Amerika'yı turlayacak
HAKAN & UTKU
Ortaya karışık GraFİTİL'ler
* Türkiye, ABD'ye 'üsleri'...
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Sarımsak soslu limonlu piliç
Limon...
Karşılıklı oyun zekâyı geliştiriyor
Karşılıklı oyun zekâyı geliştiriyor
Uzmanlar oyun sırasında çocukların öğrenmeye ve gelişmeye çok daha...
Selülit zayıf kadında da olur!
Selülit zayıf kadında da olur!
Şişmanlıkla birlikte ortaya çıktığı sanılan selülit, aslında zayıf...
Hillfiger'ın düğününde Türkiye'yi temsil ettiler
Hillfiger'ın düğününde Türkiye'yi temsil ettiler
Dünyaca ünlü modacı Tommy Hillfiger'ın küçük kardeşi Michael,...
Cimbom'a bir taraftar daha!
Cimbom'a bir taraftar daha!
Galatasaray'ın eski yöneticisi Burak Elmas'ın eşi Yelda Hanım,...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.