kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Haber Hattı

100 metrede müthiş rekor
JAMAIKALI
atlet Asafa Powell, 100 metre erkeklerde 9.77 saniyeyle dünya rekoru kırdı. Yunanistan'ın başkenti Atina'da yapılan Tsiklitiria Süper Grand Prix'ine katılan Powell, 9.78'le ABD'- li Tim Montgomery'e ait olan 100 metre dünya erkekler rekorunu kırdı ve dünyanın en hızlı koşan erkeği unvanını ele geçirdi. 22 yaşındaki Powell, mayıs ayında yapılan Jamaika seçmelerinde koştuğu 9.84'le de bu yılın en iyi derecesini elde etmişti. Montgomery, 100 metre rekorunu 2002 yılının eylül ayında Paris'te kırmıştı.

* Van Persie'ye suçlama
ARSENAL'İN
golcüsü Robin Van Persie, Rotterdam'da tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Savcılık sözcüsü, Hollandalı futbolcunun hafta sonu bir kadına tecavüz ettiği suçlamasıyla gözaltına alındığını kaydederek soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi. 21 yaşındaki Robin Van Persie geçen yıl Arsenal'e gelmeden önce Feyenoord formasını giyiyordu.

* Mutlu'nun kader günü
SOFYA'DA
yapılan Avrupa Halter Şampiyonası'nda alınan doping numunelerinden ilki pozitif çıkan Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu rekortmen milli halterci Halil Mutlu'nun, (B) numunesi bugün açılıyor. Köln'deki doping kontrol merkezinde Mutlu'nun (B) numunesinin açılışı sırasında Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) doktorlarından Kaya Livanelioğlu da hazır bulunacak.

* Emre Aşık AEK yolcusu
BEŞİKTAŞ'
ın satış listesine koyduğu Emre Aşık'a Yunanistan'ın AEK kulübü talip oldu. Sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcunun menajerleri aracılığı ile görüşmelerin sürdüğü kaydedildi. Bir aksilik olmazsa Emre'nin seneye AEK forması giymesi bekleniyor.

* Hagi'den Steaua'ya ret
CİMBOM'UN
eski teknik direktörü Hagi, ülkesi Romanya'nın güçlü ekibi S.Bükreş takımından gelen teklifi kabul etmedi. S.Bükreş Başkanı Gigi Becali ile saatlerce konuşan Hagi'nin, "G.Saray'da yaşadıklarım beni çok etkiledi. Bu nedenle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımı şimdilikkaldıramam" dediği öğrenildi.

* Kayserispor'da imza şov
SÜPER
Lig takımlarından Kayserispor 3, Kayseri Erciyes ise 2 futbolcu ile ortak törende sözleşme imzaladı. Kayserispor; İstanbul'dan Yordanov ve Ankaraspor'dan Muhammed Yoldaş ve Bulgar Milli Takımı kalecisi Dimitar Ivankov'a imza attırırken, ligin yeni ekibi Erciyes; Dardanelspor'dan İlkem ve Sakaryaspor'dan Gökhan Kök ile sözleşme imzaladı. Daha önce Levski forması giyen Ivankov, 204 maçta 19 penaltı golü atmıştı.

* Madrid'te büyük skandal!
AVRUPA
Voleybol Erkekler Ligi B Grubu'nda yer alan Türkiye, üçüncü maçında deplasmanda İspanya ile karşılaşırken salonda elektrikler kesildi. Başkent Madrid'in Leganes kasabasındaki Pabelln Europa Salonu'nda oynanan maçta, Türkiye öndeyken şalterden kaynaklanan bir arızadan dolayı elektrikler kesildi ve maç yarıda kaldı. Milli Takımı Antrenörü Nedim Özbey, elektrik kesintisinin ''inanılmaz bir skandal'' olduğunu ifade etti.

* Jackson geri döndü
LOS ANGELES
Lakers'ta Phil Jackson bir yıl aradan sonra koçluğa geri döndü. 5 yılda Lakers'a 3 şampiyonluk kazandıran 60 yaşındaki Jackson geçen sezon görevinden istifa edip takım çalıştırmamıştı. NBA'de geçen sezon son 21 maçının 19'unu kaybeden sarı-lacivertli ekip 1976'dan bu yana ilk kez bu sene play off'lara katılamamıştı.


* Konfederasyon başlıyor
FUTBOLDA
yılın en büyük organizasyonu olan ve bu yıl 7'incisi düzenlenen FIFA Konfederasyon Kupası bugün Almanya'da başlayacak. Frankfurt, Hannover, Leipzig, Köln ve Nürnberg kentlerinde 15 gün sürecek olan kupaya, 6 kıta şampiyonu, ev sahibi Almanya ve FIFA'nın davet ettiği Arjantin katılacak. Kupada bugün Arjantin-Tunus ve Almanya-Avustralya maçları oynanacak.

* Inter kupaya yakın
İTALYA Kupası atv ekranlarında sahibini buluyor. Inter deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Roma'yı ağırlıyor. Inter'de milli futbolcumuz Emre yine forma giymiyor. Karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve atv'den canlı yayınlanacak.

1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Çekilme tehdidi
 Bıçakcı desteği
 Panama'yı geçtik: 1-0
 'Newcastle' dedi
 Carew a-Rıza-lı
 Sergen nikah tazeledi
 Ümitler için ümit Aykut!
 Yılın maçına siyasi gölge
 Düğmeye basıldı
 Fener Biscan'ı bitirmek üzere
 Alt yapıda devrim
 18 yıllık aşk sona eriyor
 En güzel günlerim
 Rüştü: Beni bırakın yuvama geri döneyim
 Zurawski seferi yattı
 G.Saray günlüğü
 F.Bahçe günlüğü
REHA MUHTAR
Kartal ve Fener'in transferleri
Transfer sezonu...
AHMET ÇAKAR
Havuz sorunu!
Anadolu takımları sonunda başkaldırdı.
HASAN SAYDAM
İlk ayakta Piribey
Bugün Veliefendi Hipodromu dokuz...
Hasta 'by-pass' ediliyor tartışması
Hasta 'by-pass' ediliyor tartışması
Tıp dünyası 'hastalar pahalı yola zorla itiliyor' iddiasını...
Bu kadar ilgiye alışık değilim
Bu kadar ilgiye alışık değilim
İsveç veliaht prensesi Victoria, Türkiye'de gösterilen yakın ilgiye...
Magazinciler için acı haber!
Magazinciler için acı haber!
Yunanlı milyarder Paris Latsis ile nişanlanan Hilton otellerinin ünlü...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu