kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Onlarınki bir 'reklam' hikayesi
Onlarınki bir 'reklam' hikayesi
'İkisinin de tavırları son derece yapmacık'

Onlarınki bir 'reklam' hikayesi

Mayıs ayının başından beri dünyanın magazin gündeminde 'sürpriz' bir aşk var: 42 yaşındaki Tom Cruise ve 26 yaşındaki Katie Holmes'un aşkı... Bu aşka ABD'li halkla ilişkiler uzmanlarının ve birçok yazarın yorumu ise şöyle: Bir şeyin reklamını yapıyorlar. Ama ne belli değil. Cruise kariyerini yok etmek üzere!.

Haftalardır gün aşırı gazetelerde yer almalarına, birbirlerine olan 'büyük aşklarından' bahsetmelerine ve neredeyse basına yansıyan her fotoğraf karesinde çılgınlar gibi öpüşmelerine rağmen, hâlâ ikisinin adı yanyana gelince herkesin içi bir garip oluyor. Her ikisi de 'mutluluktan uçtuğunu' söylemesine rağmen nedense onların aşkına kimsenin inanası gelmiyor. Çünkü sürpriz aşkın kahramanlarından biri 20'li ve 30'lu yaşlarınındaki tüm kadınların 'Top Gun' filmiyle kalplerinde taht kuran Tom Cruise. Diğeri de gençlik yıllarının ilk dokunulmaz aşkını anlatan Dawson's Creek'in masum güzeli Katie Holmes... Hollywood dünyasına ve yaşanan aşklara bakıp bu ikiliyi yanyana getirebilmek o kadar zor ki... Ne hayranları, ne Hollywood'un köklü eleştirmenleri bu ilişkiyi doğru bulmuyor. Kimileri buram buram 'reklam' kokan bu ilişki sayesinde her iki yıldızın da popülaritesini artırdığını söylerken, kimileri de "Bu ilişki ikisine de zarar veriyor. Ama özellikle de Cruise'a" diyor.

'ROL YAPIYOR GİBİ DURUYORLAR'
İkilinin temsil ettikleri, bugüne kadar yaşadıkları, basında yer alma sıklıkları, yaşları, çizgileri bu kadar farklı olunca insanın bu aşk için sadece "Olsa olsa reklam aşkıdır" demesi geliyor. İtalya'nın başkenti Roma'da ilk kez elele objektifler poz verdikleri günden bu yana onların fotoğraflarına bakan birçok Amerikalı eleştirmen de köşelerinde "Rol yapıyor gibiler. Onlara bakıp gerçek bir çift olduklarını düşünmek çok zor" yorumları yapıyor. People dergisi, "Bu ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye okuyuclarına sorunca, 'reklam aşkı' diyenlerin sayısı yüzde 60'ları buluyor. New York Times'ta yazan Mireya Navarro, "Hollywood'da değişmeyen tek bir şey var: Stratejik aşklar. Yeni bir filmin reklamını yapmanın en düşük maliyetli ve en gürültülü yöntemi" diye yazıyor. Eleştirmen Paige Newsman, "Ne oldu bizim Cruise'umuza" diye yakınıyor. Sürpriz aşkın ortaya çıktığı tarihe de bakınca 'reklam' aşkı olma ihtimali daha da kuvvetleniyor. Cruise'un başrolünde yer aldığı Steven Spielberg'ün yönettiği dev bütçeli "War of the Word"un 29 Temmuz'da, Holmes'un kariyeri için önemli bir atılım olarak görülen "Batman Begins"in de 15 Temmuz'da vizyona gireceği düşünülünce, insanın "Evet bu bir reklam aşkı" diyesi geliyor.

HOPLAYIP ZIPLAYARAK AŞKINI İLAN ETTİ
Bu aşk hikayesinin kötü bir reklam kampanyasının parçası olduğu fikrini güçlendiren de, ikilinin ilişkilerinin başlamasından henüz kısa bir süre geçmesine rağmen birbirleri hakkında söyledikleri ve tavırları... Cruise'un Oprah Winfrey Show'da akıl almaz tavırları iddiların daha da güçlenmesine sebep oldu. Bir anda 'ne büyük bir aşk yaşadığını, hayatındaki kadına aşık olduğunu' koltuktan koltuğa sıçrayarak, durduğu yerde hoplayarak ve Winfrey'in boynuna sarılarak anlatmaya çalışan Cruise'un bu garip tavırları, büyük tepki toplamasına sebep oldu.

DIŞ HABERLER

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Bana inanmayın inanılacak bir iş yapmıyorum
 İleride tüm parodilerim Charlie Chaplin filmi kadar...
 Bikiniye sığmak için zayıflama yöntemleri
 Ebedi güzellikten nasibini alanlar
 4 mevsim balayı
 Hayal kırıklıkları tarihe gömülecek
 Kostümler gelinden tekne damattan
 Görkemli yalı hayata döndü
 Ayı barınağının sevimli konukları
 Üç bin metrede yetişen yayla çiçekleri
 Cengiz Han'ın izinden gidiyorlar
 Hobi olarak başladı şimdi ihracat yapıyor
 Orman yangınları için ekipler hazır
AYŞE TÜTER
Lezzet Güneşi
Kabaklı çimdik köfte
Islatılmış...
Bu zamanda evli kalabilene bravo
Bu zamanda evli kalabilene bravo
'Bir İstanbul Masalı'nın 'ressam Derya'sı Dolunay Soysert, atv'nin...
Kuruçeşme şenleniyor
Kuruçeşme şenleniyor
Reina, BuzADA ve New Yorker'ın ardından, Emre Ergani'nin mekânı Tampa...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.