kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Son Dakika
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    İşte İnsan
    Sinema
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
DAUMLA TEK MAÇ...  28 yaşındaki Erhan Albayrak, 2002-03 sezonu ortasında Fenerbahçeye geldi. 12 maç oynadı. 2003-04 sezonunda Daum geldikten sonra bir maç oynadı; ara transferde de takımdan ayrıldı.
Kuş gribi salgını
Murat Kuş kimdir?
F.Bahçe Günlüğü

Kuş gribi salgını

Daum'un tercümanı Murat Kuş için önce "Serhat, Kuş'un menajerlik teklifini kabul etmediği için gitti" iddiası ortaya atıldı Servet, Kemal, Selçuk ve Mehmet'in de benzer teklifleri reddettikleri için forma şansı bulamadıkları öne sürüldü Erhan Albayrak SABAH'a "Daum ile Kuş'un dümen suyunda gitmediğim için takımdan uzaklaştırıldım" dedi.

Fenerbahçe'de Murat Kuş ile ilgili iddialar öyle bir boyuta ulaştı ki, camiada "Kuş gribi yayılıyor" esprisi yapılıyor. İddiaları su yüzüne çıkaran olay Serhat'ın Fenerbahçe'den ayrılışı oldu. Vatan Gazetesi'nde Serhat'ın Murat Kuş'un yaptığı "Menajerliğini üstleneyim" teklifini kabul etmediği için forma şansı bulamadığı ve oynayamadığı için sarılacivertli kulüpten ayrıldığı haberi yayınlandı.

SADECE SERHAT AKIN DEĞİL İDDİASI
Daum'un 3 ay önce Serhat'ı çağırarak, "Sen benim en güvendiğim, en formda oyuncumsun. Seninle çok iş yapacağız. Murat Kuş ile de konuş, o senin Fenerbahçe'de kalmanı sağlayacaktır" şeklinde üstü kapalı menajerlik teklifinde bulunduğu ancak Serhat'ın buna yanaşmayarak sürekli kadrodışı kaldığı, G.Saray maçında oynamadığı için de isyan ettiği öğrenildi. Serhat'a yapılan konuşmanın benzerlerinin Servet, Kemal, Selçuk ve Mehmet'e de zaman zaman yapıldığı ancak bu futbolcuların da teklife yaklaşmadıkları için forma bulmakta zorlandıkları, hatta yeni sezon için yakın çevrelerine "Daum kalırsa işimiz zor" dedikleri öne sürüldü.

YÖNETİM, KUŞ'U NEDEN VETO ETTİ?
Murat Kuş'un Beşiktaş'tayken de benzer girişimler yaptığı öne sürülürken Daum'un Fenerbahçe yönetimine yaptığı "Murat Kuş yardımcım olsun" baskısının veto edilmesinin ve yönetimin "Murat Kuş, Daum'un tercümanı olarak kalacak" kararının ardında da bu iddiaların yattığı konuşuluyor. Luciano, Fabiano ve Nobre'nin transferlerinde rol oynayan menajerlik şirketiyle Daum'un bağlantısının olup olmadığı da camiada tartışılan bir konu. Transferlerini yönetimin gerçekleştirdiği Alex ve Anelka gibi yıldızlarda Alman teknik adamın çekimser kalması da soru işaretlerini büyütüyor.

İLİŞKİLERE GÖRE FORMA VERİR
Fenerbahçe'de şu an oynayan futbolcular iddialar hakkında rahat konuşamayacağından SABAH, takımdan ayrılmış Erhan Albayrak'a tatilini yaptığı İspanya Ibiza'da ulaştı ve konuyu sordu. Daum ile Kuş'un futbolculara menfaatleri karşılığı forma verdiklerini ileri süren Erhan, "Bunu ben de yaşadım. Onların dümen CSKAYA KİM GÖTÜRDÜ?....   Nihat Kahveci ile çok iyi arkadaş olan Murat Kuşun, yıldız futbolcunun CSKA Moskovaya transferinde de rol oynadığı iddia ediliyor.suyuna gitmediğim için F.Bahçe'den uzaklaştırıldım. Oynayacak durumdaydım ama Daum yüzüme bir kez olsun bakmadı. Kısa sürede formun değil, ilişkilerin önemli olduğunu farkettim" diye konuştu.

ONA KÜFÜR EDENİ OYNATTI
Daum'un Austria Wien'i çalıştırırken de Murat Kuş ile birlikte olduğuna dikkat çeken Erhan Albayrak, "Kuş, Daum'un Türkiye koludur. Almanya'da menajer adı altında çalışan çok yakın bir arkadaşı da yabancı transferi işini yürütür. Daum oldukça akıllı biri. Sürekli Türkiye'yi sevdiğini söylüyor. Ben bu sözlere hiç inanmıyorum. Bizleri iyi çözmüş, malesef çok da iyi kullanıyor. Takımda onu seven yoktur. Bir gün idmanda bir Türk oyuncu ona küfür etti. Hafta sonu bu oyuncuya forma verdi. Herkes durumu şaşkınlıkla karşıladı" ifadesini kullandı.

VAN HOOIJDONK SONUNA KADAR HAKLI
Van Hooijdonk'un Türkiye'den ayrılmadan önce yaptığı açıklamalara da değinen Erhan, "Van Hooijdonk giderken nasıl patladı; gördünüz. Söylediği her şeyin altına imza atarım. Onun gibi bir profesyoneli ne hale getirmiş. Halbuki o futbolcu bir önceki sene onu şampiyon yapan isimdi. Bir çırpıda silmesini iyi bilir. En büyük şansı eline verilen mükemmel kadro. Önceki sene Van Hooijdonk, bu sene ise Alex takıma liderlik yaptı. Fenerbahçe, başında kim olsa şampiyon olurdu. Kadro güçlü olunca Daum isteklerini de rahatça gerçekleştiriyor" dedi.

HOLLYWOOD YILDIZINA TAŞ ÇIKARIR
"Christoph Daum'un rol yeteneği Hollywood yıldızlarına taş çıkartır. Ne düşündüğünü asla bilemezsiniz" diyen Erhan Albayrak sözlerini şöyle tamamladı: "Fenerbahçe'de oynamak dünyanın hiçbir takımında olmadığı kadar keyiflidir. Bir yönetim düşünün; teknik heyetin ve futbolcuların bir dediğini iki etmiyor. Aklınızda hiçbir zaman 'Paramı alabilecek miyim?' korkusu yok. Ve bu kulübün başında Daum var. Bana sorarsanız Fenerbahçe bunu hak etmiyor."

HAKAN EROL - DENİZ DERİNSU


1 2 3 4 5
 
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Büyük aşkta son tango
 Yanal gitsin, İtalyan gelsin
 Öncelikle avrupa!
 Fenerbahçeli gözün aydın
 Danimarka seferi
 Herkes kazansın
 Turist olmam
 Geri sayım başladı
 Kartal'a gidiyordu
 San Antonio geçit vermedi
 Gençlerin ilk rakibi Çin
 Transfere AB Makyajı
 Haber Hattı
 Maksat spor olsun
GÜRCAN BİLGİÇ
Tek çare transfer!
Haber öğle saatlerinde geldi. UEFA...
ALTAN TANRIKULU
Yeni bir Türkiye
Son yıllarda futbolla ilgili kitapların...
HASAN SAYDAM
Bir atyarışı masalı
Evvel zaman içinde üç dar gelirli...
VEDAT BAYRAM
Meclis'ten mektup
İstanbul Milletvekili Sn. Emin...
3 çocuğun bedeli 130 Milyar Lira
3 çocuğun bedeli 130 Milyar Lira
Alt kattaki yatak imalathanesinde çıkan yangın nedeniyle üç çocukları...
'Önce kendi çocuğuyla ilgilensin'
'Önce kendi çocuğuyla ilgilensin'
Tuğçe'nin velayeti konusundaki tartışmalara, Sibel Alaş'ın kocası...
Hem mütevazı hem entel
Hem mütevazı hem entel
Film yönetmenleri Lübnan İspanyol melezi egzotik güzel Yamila Diaz'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar | Arşiv | Ana Sayfa
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu